>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

STS - NOWA Promocja 100 % do 200 ZŁ

M 837

marcios

Użytkownik
Tak, jest dokładnie tak jak piszesz. Wpłacasz depozyt 200. Dostajesz 200 bonusu. Depozyt od razu możesz wypłacić, a bonus musisz obrócić.
Tak było na początku, teraz trzeba 1 raz obrócić depozytem by móc go wypłacić, nie można od razu bez obrotu jak było to na poczatku kiedy bonus oferowali.

wodzuzks 118

wodzuzks

Użytkownik
kupon zagrany na mecz piłki nożnej bez remisu (Urugwaj - Włochy po kursie 1.80) , a padł w nim remis i została zwrócona stawka liczy się do obrotu bonusu?

K 25

kwas28

Użytkownik
Witam. Orientuje sie ktoś czy zakłady live wchodza w obrót bonusem? Bo obróciłem 3 razy po kursie 1,7 i wyzej i kasa wciaz na koncie bonus. A odpowiedzi z sts nie moge sie doczekac.

kubust 40

kubust

Użytkownik
Nie liczą się już zwroty to na pewno! Ponoc nie licza się także przegrane zakłady - co sprawia, że pomału ta promocja z bardzo dobrej stała się kpiną ;) Nie polecam ????

brzeku 19

brzeku

Użytkownik
Witam dobrze kumam warunki bonusu.
Wpłacam 200 zł gram po kursie większym niż 1,5 jak wygrywam wypłacam to co wygrałem i mój depozyt a 200 bonusu z obrotem pojawia mi się na koncie.
Jak wpłacę 200 zł i przegram ten 1 zakład tracę hajs i nie otrzymuje żadnego bonusu,dopiero kiedy wplace kolejny depo i w koncu wygram otrzymam ten bonus?
I jeszcze zaklady live.... Wliczaja sie? W warunkach nic o tym nie pisze . PZdr

P 4

poznan86

Użytkownik
Wpłaciłem tu tylko ze względu na promocje , chodź nie miałem do końca przekonania . Wpłate zrobiłem 02.07 i na czacie nic nie mówili że do obrotu zaliczają sie tylko zakłady wygrane , zresztą w regulaminie też nie pisało . Dopiero po czasie dopisali słowo wygrane , to jest jakaś totalna kpina ,teraz słysze że zakłady live podobno też nie wliczają się w obrót . Na @ nie odpowiadają , na tym czacie tez nikogo nie ma - ten buk to totalna patologia bo jak można zmienić zasady w trakcie . Zrobiłem obrót x 3 lecz przegrałem depozyt i teraz nasuwa się pytanie czy mogę zrobić wypłate czy musze wpłacic znowu 200 zagrać po kursie 1,5 wygrać i dopiero potem wypłacić. I do tego te kursy jeszcze niższe niż w innych ziemniakach . Ogólnie syf na maksa jeśli się uda to wypłacić zamknąć konto i z dala od tych patologicznych krętaczy

haker_dream 107

haker_dream

Użytkownik
ktoś mi powie jak to aktualnie jest? dalej trzeba postawić raz depozyt? po jakim kursie? i jak to się odbywa w przypadku przegranej depozytu

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
ktoś mi powie jak to aktualnie jest? dalej trzeba postawić raz depozyt? po jakim kursie? i jak to się odbywa w przypadku przegranej depozytu
Dalej jest aktualne depozyt musisz raz zagrac po 1,5 a bonus co chcesz jak zagrasz depozyt raz 1,5 to mozesz grac bonusem ile chcesz lacznie z przegrana

E 293

emarco

Użytkownik
Czy wpłacając na konto sts trzeba robić to bezpośrednio ze swojego konta bankowego, czy można zrobić poprzez zwykła wpłatę w banku tzw. &quot;druczkiem&quot; ?

haker_dream 107

haker_dream

Użytkownik
Mam konto już od dawien dawna, czy jest możliwość skorzystania z tej promocji? Nie wykorzystałem jeszcze bonusu, konto jest &quot;czyste&quot;, ale ma już pół roku, albo i więcej, dlatego chcę wiedzieć, czy bonus się nie przedawnił.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Mam konto już od dawien dawna, czy jest możliwość skorzystania z tej promocji? Nie wykorzystałem jeszcze bonusu, konto jest &quot;czyste&quot;, ale ma już pół roku, albo i więcej, dlatego chcę wiedzieć, czy bonus się nie przedawnił.
Konto, a bycie zarejestrowanym to 2 różne opcje. Jeśli masz samo konto, ale nie zarejestrowałeś się jeszcze to możesz skorzystac z bonusu. A jeśli te pół roku temu sie zarejestrowałeś to raczej przepadło, ale zawsze pisz do supportu STSu.

sewerynkg 18,3K

sewerynkg

Użytkownik
Miałem ten sam problem wiec napisalem do supportu:

Szanowny Kliencie,

Od środy 27 marca br obowiązuje już nowa promocja bonusu powitalnego. dotyczy ona nowo zarejestrowanych użytkowników po 27 marca.
Jeżeli rejestracja była przed 27.03.2013r a pierwsza wpłata nastąpiła po tej dacie, bonus powitalny nie przysługuje ze względu na zakończenie działającej promocji i wystartowanie nowej, które się nie łączą

Oczywiście specjalnie dla Państwa chcemy przygotować ofertę specjalną by i Państwo otrzymali bonus.
W tym celu należy wyrazić zgodę na otrzymanie 50zł bonusu.

Informację należy przesłać wraz z historią rozmowy.

Teraz wpłacilem i bonus jest przyzany.

Otrzymane punkty reputacji: +6
D 0

dixon27

Użytkownik
Witam Panowie. Mam pytanie do bardziej zorientowanych w temacie. Jak jest na dzień dzisiejszy z tym bonusem z STS-u? Czy wpłacając 200zł mogę je po otrzymaniu bonusu wypłacić na swoje konto czy muszę tymi pieniążkami obrócić? Pzdr

Do góry Bottom