Czyli jak wpłacę 200 zł i postawię np. zakłady za 1000zł. Wygram zakłady za postawione 500zł a zakłady za 500 przegram to dalej będę musiał obrócić 100zł Oo ?Aby saldo konta bonusowego zostało przeniesione na ekonto, klient musi w terminie 120 dni od
zasilenia konta bonusowego, dokonać (na koncie bonusowym) zawarcia dowolnych wygranych
zakładów z łączną stawką odpowiadającą trzykrotności otrzy
manego bonusu, z minimalnym
kursem całkowitym wynoszącym 1,7, w terminie wskazanym w pkt. 2.3.
Dokładnie tak to działa! Od jakiegoś czasu STS jako jedyny znany mi bukmacher w przypadku czy to bonusów od depozytu, czy też freebetów liczy do obrotu tylko wygrane kupony, co jest dość absurdalne :jezora: Dodatkowo podatek 12% i już się bardziej opłaci zagrać w forbet, jeśli chce się grać u polskiego bukmachera, bo bez podatku i dużo wyższe kursy, zbliżone do zagranicznych bukmacherówCzyli jak wpłacę 200 zł i postawię np. zakłady za 1000zł. Wygram zakłady za postawione 500zł a zakłady za 500 przegram to dalej będę musiał obrócić 100zł Oo ?
Jeśli tak to trochę słaba ta promocaja
Granie tam jest nieopłacalne, więc szkoda czasu i pieniędzy na ten ich bonus... Jeśli chodzi o polskich bukmacherów to odwiedź iForbet, grasz bez podatku i po o niebo lepszych kursach.Witam. Mam pytanko apropo tego bonusu. Jak grałem w betsafe np. to do obrotu bonusu wchodziły wszystkie zakłady wygrane i przegrane a tutaj czytam regulamin i
Czyli jak wpłacę 200 zł i postawię np. zakłady za 1000zł. Wygram zakłady za postawione 500zł a zakłady za 500 przegram to dalej będę musiał obrócić 100zł Oo ?
Jeśli tak to trochę słaba ta promocaja
STS jest legalny więc nic Ci nie groziWitam wszystkich. Mam pytanie odnosnie STS. Chcialbym tam zalozyc konto ale mam watpliwosci , poniewaz gralem w bet365 , betsson i zdarzyla mi sie wyplata na konto a nie przez skrill. Czy zalozenie konta w STS i zweryfikowanie go , wplata przez PayU oraz ewentualna wyplata na rachunek bankowy moze miec jakies negatywne skutki w kontekscie "poscigu Kapicy" ? Jak to wszystko wyglada ? z gory dzieki za odpowiedzi.
Tak jak kolega Ci napisał z graniem w STS, Fortunie czy Ifobrbecie nie będzie żadnych problemów to według Polskiego prawa w pełni legalni bukmacherzy.czyli myslisz , ze jakies wczesniejsze sporadyczne przelewy przez przelewy24 itp nie powoduja jakiegos zagrozenia w kontekscie gry w sts i podania tam danych ?
Niestety 100 % pewności nie mamy nigdy, natomiast Bukmacher nie może udostępniać danych osobom trzecim itd. Jednak na wniosek Sądu jest zobligowany je udostępnić.Wiem , ze sa legalni ale chodzi mi o to czy podanie tam swoich danych , przeslanie dokumentow i granie tam nie spowoduje "strzalu w stope" , poniewaz logujac sie tam dajemy im podstawe sadzic , ze gramy rowniez u "nielegalnych" bukmacherow internetowych - idac dalej moga sprawdzic nas pod tym katem , nasza historie konta , przelewow itd. Czy jest taka mozliwosc , ze majac nasze dane , nr konta moga dojsc do tego , ze gramy gdzies indziej "nielegalnie" ?