Dziwna sprawa bo ja po wygranym kuponie za tą darmową 10-kę od razu po rozliczeniu zakładu ujrzałem kasę w statusie "do wypłaty" ????
Pewnie jakieś błędy systemu że tak się dzieje...
Sts ma bardzo słaby support, pieniądze wygrane w finale Ligi Europy rozliczali mi kilka dni, a nie jest to przecież 7 liga anglieska ale Finał europejskich rozgrywek. No a w moim przypadku ten mail nie przyszedł, włączyłem newslettera jak napisał ktoś wcześniej i może zalapię się na kolejną promocję.
Sts ma bardzo słaby support, pieniądze wygrane w finale Ligi Europy rozliczali mi kilka dni, a nie jest to przecież 7 liga anglieska ale Finał europejskich rozgrywek. No a w moim przypadku ten mail nie przyszedł, włączyłem newslettera jak napisał ktoś wcześniej i może zalapię się na kolejną promocję.
Niestety masz rację ich Support bardzo kuleje Panie są nauczone formułek i jeśli czegoś nie wie odsyła do maila kontaktowego by Ci przekazali do innego działu trochę dziwna sytuacja ale tak to jest gdy się nie przeszkoli personelu tylko trzeba wejść ''na juz'' do internetu.
I jak panowie wygląda sytuacja u Was z tym bonusem ?
Na pomocy online dostałem odpowiedź, że wymagany jest 3krotny obrót po minmalnym kursie 1.7.Obrót już wykonany został kilka dni temu a kasa jak była tak nadal jest w bonusie i nie mogę się doczekać odpowiedzi od supportu kiedy zsotanie przeniesiona do depozytu
I jak panowie wygląda sytuacja u Was z tym bonusem ?
Na pomocy online dostałem odpowiedź, że wymagany jest 3krotny obrót po minmalnym kursie 1.7.Obrót już wykonany został kilka dni temu a kasa jak była tak nadal jest w bonusie i nie mogę się doczekać odpowiedzi od supportu kiedy zsotanie przeniesiona do depozytu
Ja takze dostalem 10zl juz odebrane i zagrane, takze w sts jak sie gra na karte stalego klienta, i zbiera punkty to sa stawki 100, 50, 20, 10 zl tylko w kazdym punkcie co sie jest zarejstrowanym
Szanowny Kliencie,
Nasi programiści pracują nad poprawieniem tego błędu. Prosimy o jeszcze chwilę cierpliwości, dokładamy wszelkich starań by jak najszybciej otrzymali Państwo swój bonus.
Czy ktoś ma jakieś nowe informacje ? Skorzystałem z tej promocji i z 10 zł zrobiła się 4-cyfrowa sumka, a pieniądze wciąż są zapisane na koncie bonusowym. Sytuacja zaczyna mnie powoli wkurzać...