tomek-host
Użytkownik
a co sądzicie o walce Daniel Cormier v Jeff Monson ? The Snowman to wiekowy zawodnik ale 7 ostatnich walk wygrał mimo że to jakieś wieśniackie gale
Nie zgodze sie co do pierwszego zdania. Nie widziałem, żeby Overeem pływał. Może niektorzy nie wiedza, ale Reem ma taki styl. Nie zadaje zbednych ciosow, tylko "poluje" na celne uderzenia(co oczywiscie mu to w tej tragicznej walce nie wychodziło). Moim zdaniem Verdum nie popisał się kondycja- to opoznianie wstawania strasznie mnie denerwowało????Alistair Overeem defeats Fabricio Werdum via unanimous decision (29-28, 30-27, 30-27)
Overeem pokazął poraz kolejny, że ma problemy z cardio, bo juz od drugiej rundy "pływał "
W nastepnej rundzie spotka się z Antonio Silvą. To bedzie trudny sprawdzian, tym bardziej jak walka będzie się przeciągała. Silva ma podobne warunki fizyczne i duzo leposzą kondycje.
Masz podane "jak kawa na ławie" w tym temacie i poprzednim: co grałem i po jakiej stawce.Salonowiec zawsze ma gale typersko na
tylko po jego typach na forum nie zawsze to widac ???? chyba że tyle zakładów robisz ?
Ok, są to wrażenia subiektywneNie zgodze sie co do pierwszego zdania. Nie widziałem, żeby Overeem pływał. Może niektorzy nie wiedza, ale Reem ma taki styl. Nie zadaje zbednych ciosow, tylko "poluje" na celne uderzenia(co oczywiscie mu to w tej tragicznej walce nie wychodziło). Moim zdaniem Verdum nie popisał się kondycja- to opoznianie wstawania strasznie mnie denerwowało????
PS. Najlepsza decyzja, że nie wstałem o 4 rano, żeby to oglądać ????