>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Strefa Emilszczaka

emilszczak 31

emilszczak

Użytkownik
Podsumowanie
-------------------------------------------
PŚ FIS (Wisła/POL) - HS134
Head-to-Head W. Loitzl/M. Neumayer
Typ: M. Neumayer
Kurs: 2,10 ⛔
-------------------------------------------
Agnieszka Radwańska (POL) - Na Li (CHN)
Typ: Agnieszka Radwańska (POL)
Kurs: 1,85 ✅
--------------------------------------------
Łączny kurs: 3,89
Stawka: 100 zł
--------------------------------------------
No i niestety kupon znów na ⛔.
Radwańska w bardzo dobrym stylu pokonała Na Li 6:3 6:4.
Niestety skoki nie weszły a różnica między Loitzlem i Neumayerem minimalna bo 2,2 pkt. Ostatecznie Loitzl miejsce 12 , Neumayer miejsce 14.
Stan konta: 190 zł
Sytuacja zaczyna robić się coraz bardziej nieciekawa. Kilka kuponów z rzędu nieudanych a ten ostatni to już wyjątkowy pech.
Teraz trzeba koniecznie coś trafić, czas w końcu na przełamanie. ????

emilszczak 31

emilszczak

Użytkownik
Kupon Styczniowy
Postanowiłem , że kupon który obecnie Wam prezentuje będzie ostatnim w tym miesiącu przede wszystkim z braku czasu ( tzn. mam inne ważniejsze sprawy na głowie) i także dlatego iż ostatnia seria trochę mnie speszyła i postanowiłem lekko przystopować.
Oto mój kupon - można powiedzieć na cały miesiąc Styczeń:
---------------------------------------------------------
Agnieszka Radwańska (POL) - Dominika Cibulkova (SVK) 1
Arkas Izmir - PGE Skra Bełchatów 2
Novak Djoković wygra Australian Open
Polska - Białoruś 1
Manchester Utd - Liverpool FC over 1,5 gola w meczu
------------------------------------------------------------
Łączny kurs: 5,38

Isia gra finał z Cebulą , który musi wygrać , nie ma innej opcji. Skoro pokonała Chinke Na Li to nie wiem co by musiało się stać by przegrała ze Słowaczką , naprawdę nie wiem. Polka jest w bardzo dobrej dyspozycji i jest lepszą tenisistką.
Zdziwił mnie kurs na Skre z Izmirem.Pobrałem dlatego , że Skra jest w dołku , Winiar wrócił, Wlazły niebawem wróci. W lidze grają z Delectą arcy ważny mecz dla układu tabeli , to już będzie mecz w którym Skra będzie się szykować na LM i mecz o duża stawkę przed meczem o jeszcze większej randze - to pomoże drużynie. Nie sądze by Izmir wygral ktorykolwiek mecz ze Skra. Mysle ze to nie ten level , Skra poradzi sobie z tym rywalem bez wzgledu na to jak radzi sobie na ligowych parkietach. LM jest priorytetem dla Piechockiego i Nawrockiego.
Djoko jest murowanym faworytem. Wygrał ten turniej już 3 razy ,świetnie się tu czuje. Myślę, żę tylko Murray może mu zagrozić ale z głową u Brytyjczyka nie najlepiej a Djoko nie lekceważy rywali i ma mocną psychikę co jest mega ważne w trudnych meczach.
Polacy na MŚ inaugurują z Białorusią. Nowy trener , szansa na mniej przestojów w grze. Jesteśmy zdecydowanym faworytem, rywalizowaliśmy z rywalami w przeszłości z dobrym skutkiem.Ten mecz powinien wprowadzić polskich kibiców w dobre nastroje.
United-Liverpool. Mega starcie. Jak co roku mecz zapowiada się arcy ciekawie. Dużo bramek wpada w pojedynkach tych druzyn. Teraz uważam , że będzie podobnie. Pojedynek 2 rakiet: Van Persiego i Suareza. 2 gole w takim meczu mozliwe już nawet do przerwy.

emilszczak 31

emilszczak

Użytkownik
Wielka Niedziela z Premier League
Pragnę Wam dzisiaj przedstawić zapowiedź 2 mega szlagierów Premier League , które czekają Nas już w Niedzielę 13 stycznia 2013.

22 kolejka Premier League zawita na Old Trafford. O godzinie 14:30 staną naprzeciw siebie dwie bardzo utytułowane drużyny angielskie : Manchester United i Fc Liverpool. Faworytem spotkania jak co roku jest drużyna gospodarzy , która może pochwalić się wyższym miejscem w tabeli. Manchester lideruje obecnie w stawce z dorobkiem 52 pkt i przewagą nad drugim Manchesterem City wynoszącą 7 pkt. Drużyna Liverpoolu zajmuje obecnie 8 miejsce mając na koncie 31 pkt.
Manchester United z bilansem ligowym - 17 zwycięstw, 1 remis, 3 porażki.
Na własnym stadionie Manchester - 9 zwycięstw , 1 porażka.
Fc Liverpool z bilansem ligowym 5 zwycięstw , 3 remisy i 3 porażki.
The Reds na wyjeździe - 3 zwycięstwa , 4 remisy , 3 porażki.
Porównując pod względem formy w 5 ostatnich meczach lepiej wypada United , które zdobyło 13 na 15 możliwych punktów; Liverpool zaś punktów 9.
Obie drużyn wyjdą mega zmotywowane. Pojedynki między tymi ekipami to co rok nie tylko walka o 3 punkty, lecz porównanie z historią angielskiego futbolu i tradycjami klubowymi.
Mecz który ma wiele smaczków i pojedynków: np. kto okaże się lepszy : Van Persie czy Suarez, De Gea czy Reina, &#39;&#39;Sir przeżuwacz gum&#39;&#39; czy Brendan Rodgers.
Patrząc na skład obu ekip widać przewagę Manchesteru na skrzydle. Ashley Young i Nani mogą robić różnicę , a że Ferguson lubi wystawiać Antonio Valencię na prawym skrzydle to przewaga strasznie się zmniejsza lecz wciąż jest widoczna.
Dowódcę środka pola lepszego ma Liverpool bo Gerrard to zawodnik kompletny, doświadczony. Carrick, Cleverley też są dobzi lecz nie tak jak Steven.
Wszyscy mówią o mega sile ataku United. Owszem moc jest i to DIABELSKA.Jednak Liverpool ma na tą chwilę 2 bardzo dobrych zawodników w napadzie - Suareza i Sturridge&#39;a. Luiz Suarez jest w mega formie i strzela bramkę co mecz. Uważam , że on może w niedzielę rozstrzygnąć sam losy meczu - wystarczy , że trafią mu się 2 dobre okazje to napewno jedna będzie zamieniona na bramkę.
Van Persie ostatnimi czasy też strzela na zawołanie i jest filarem drużyny.
Gospodarze mogą mieć mega problemy w obronie z bardzo ruchliwymi graczami Liverpoolu. Goście naprawdę złapali ostatnio wiatr w żagle i według mnie nie przegrają tego meczu.
Porównując bramkarzy to dałbym lekką przewagę po stronie United. De Gea broni pewnie, Reina także , lecz De Gea posiada większy zasięg ramion co procentuje w pojedynkach powietrznych z rywalami. Reina ma ciut lepszy refleks od Diabelskiego golkipera United.
Reasumując, personalnie lepsze United, lecz ostatnio lepsza gra Liverpoolu. United dawno nie przegrało. Wydaje mi się , żę teraz w końcu przyjdzie na to czas.
Mój typ na to spotkanie to 1:3 dla Fc Liverpool.

Godz. 17 , Emirates Stadium - kolejny wielki hit - Arsenal Londyn - Manchester City.
Tutaj krócej bo mnie trochę głowa boli jak zaczynam się zastanawiać nad tym jaką taktykę wymyśli Wenger na ten mecz.
Arsenal 34 pkt - 6 miejsce w tabeli , potrzebują punktów gdyż walczą jak co rok o TOP4(Wenger nie ma ochoty grać o więcej ???? )
Manchester City - 45 pkt , 2 miejsce w tabeli. Goście tracą do liderujących United 7 pkt.
Powiem Wam tylko tyle , że Arsenal nie przegra tego meczu. Mam nadzieję , że uda się wygrać jednak wg mnie najbardziej prawdopodobne minimalne zwycięstwo gospodarzy , może remis, raczej wynik koło remisu powinien być...
Arsenal gra w kratkę , lecz na silne drużyny się spina i zawsze gra z nim dobrze, przykładem mogą być dwie porażki : z Chealse i United w tym sezonie(porażki , lecz City na pewno nie zagra tak dobrze jak wspomniani rywale Arsenalu) w których to zagraliśmy dobre mecze. City na naszpikowana kasą drużyna , która jest dość regularna lecz w meczach na szczycie miewa problemy.
Powiem tak więcej zalezy od Arsenalu i dyspozycji stoperow i napastnika.
Mecz absolutnie nie do obstawiania - jak w piosence ,,wszystko się może zdarzyć&#39;&#39; , oprócz przegranej Arsenalu.
Wiele zależeć będzie od tego który zespół zdominuje środek pola. Uważam, że Arteta,Wilshare,Cazorla mogą zrobić przewagę nad środkiem City. Arteta solidny , równy. Wilshare walczak jakich mało , Cazorla - niezły technik. City ma lepszy napad więc jak przebiją się przez środek pola będą piekielnie niebezpieczni. Ale się nie przebiją... ???? bo Wilshare ich zatrzyma :cool:.
Mecz w którym możemy nie ujrzeć dużo goli , lecz emocji na pewno nie zabraknie.
Mó typ na ten mecz: 1:0 wygrywa Arsenal po bramce z przewrotki z 40 metrów Podolskiego.

emilszczak 31

emilszczak

Użytkownik
Kupon - 1 runda Australian Open
Jednak będzie pograne - 1 runda Australian Open
--------------------------------------------------
Venus Williams (USA) - Galina Woskobojewa (KAZ)
Typ: 2
Kurs: 4,60

Simone Bolelli (ITA) - Jerzy Janowicz (POL)
Kurs: 1,36

---------------------------------------------------
Łączny kurs: 6,26
Stawka: 50 zł
Uważam , że okazja. Jurek jest faworytem ,wygrywał już z rywalem.
Venus faworytką co mnie cieszy bo dobry kurs na Voskobojevą. Ja uważam że Venus jeśli nie bedzie siedzial serwis to przegra. Konsekwencja w grze i reprezentantka Kazachstanu będzie w następnej rundzie.

emilszczak 31

emilszczak

Użytkownik
Podsumowanie
Venus Williams (USA) - Galina Woskobojewa (KAZ)
Kurs: 4,60
⛔
Simone Bolelli (ITA) - Jerzy Janowicz (POL)
Kurs: 1,36

---------------------------------------------------
Łączny kurs: 6,26
Stawka: 50 zł
Kupon zły, bardzo zły. Venus wygrywa 6:1 6:0 . Voskobojeva zagrrała dno - wogóle nie mogła sobie poradzić z podmuchami wiatru. ⛔
Dodatkowo niestety pograne na live:
*Venus Williams (USA) - Galina Woskobojewa (KAZ) (Ile gemów zostanie rozegranych w 2. secie?) - mniej niż 7,5 ✅
* Venus Williams (USA) - Galina Woskobojewa (KAZ) (Kto wygra 6. gema w 2 secie ) - Venus Williams (USA) ✅
* Nicolas Almagro (ESP) - Steve Johnson (USA)
Kto wygra 2. seta? - Nicolas Almagro (ESP) ⛔
Niestety kupon główny i typ na live , który nie wszedł poszły za nieodpowiednią stawkę , przez co jestem sporo do tyłu.
Stan konta: 28 zł
Mam jeszcze jeden kupon w grze , który znajdziecie we wcześniejszych postach. Liczę na niego gdyż 3 z 5 typów na kuponie już sialdy, zostałą Skra w LM i Djoković ,że wygra Australian Open. Miejmy nadzieje , że ten kupon wejdzie i od przyszłego miesiąca rusze z bardziej rozsądną grą.

emilszczak 31

emilszczak

Użytkownik
Kupon 14/15 styczeń
Witajcie. Postanowiłem zagrać kupon który według mnie ma spore szanse powodzenia. Są duże kursy na nim jednak zaraz wytłumaczę dlaczego i co grane.
Arabia Saudyjska - Polska
Typ: Arabia Saudyjska +10,5 gola
Kurs: 2,05
Dudi Sela - Nikolay Davydenko
Typ: Dudi Sela
Kurs: 5,40
Arkas Izmir - PGE Skra Bełchatów
Typ: PGE Skra Bełchatów
Kurs: 1,85
Saudyjczycy po tym jak w pierwszej kolejce przegrali 32:22 ze Słowenią zagrają z reprezentacją Polski. Myślę, że ten mecz może mieć podobny przebieg jak ze Słowenią także wątpie by Polska wygrała aż tak wysoko. Polska wygrała z Białorusią 24:22 , jednak styl pozostawia wiele do życzenia. Gdy nasi grali w przewadze było wiele przestojów w grze niepotrzebnych strat. Ponadto nasi nie grali z Arabią dotychczas takżę swoją taktykę oprą na meczu poglądowym ze Słowenią. Saudyjczycy grają momentami bardzo nonszalancko i grają nietypową obroną co możę być zaskoczeniem dla naszej drużyny. Poza tym trener Biegler będzie chciał dać szanse nowym graczą w kadrze przez co myślę , żę nie odjedziemy Saudyjczykom na nie wiadomo ile punktów. Spodziewam się zwycięstwa w granicach 5-9 goli nie wyżej.
Dudi Sela jest jak najbardziej w stanie pokonać Davydenke. Poza tym mozliwe ze Davydenko sam wyrazi chec przegrania tego meczu.
Wiecej na temat tego meczu tutaj: http://forum.bukmacherskie.com/f15/super-typy-analizy-pewniaki-100-zakaz-komentarzy-w-temacie-39067-59.html#post3319429
Kolega bardzo dobrze przybliżył sytuację i uważam , żę ma jak najbardziej rację.
Postanowiłem drugi raz zagrać na Skrę z Izmirem. Wzrósł kurs gdyż kontuzji nabawił się Winiarski w meczu z Delecta i nie zagra. Na przyjęciu także spodziewać się można na pewno Wlazłego i do pomocy Bąkiewicz albo Cupkovic. Izmir dobrze gra u siebie i nie jest tą drużyną z zeszłego seoznu. Skra musi ten mecz wygrać. Nawrocki już idzie pod topór - LM jest priorytetem i muszą wygrać gdyż wyniki w lidze ostatnio fatalne. Tak naprawdę mocną stroną gospodarzy może być atakujący Agamez , w reszcie stref boiska widze przewage Skry i jesli nie bedzie nieoczekiwanych dodatkowych brakow w skladzie i przyjecie na w miare dobrym poziomie Skra powinna odniesc zwyciestwo. Nie wyobrazam sobie by przegrali kolejny mecz. Owszem ten sezon słabo sie uklada jednak mozna go uratowac poprzez LM i mysle ze ten rywal to jeszcze nie ten level zeby pokrzyzowal plany Skry.
Łączny kurs: 20,48
Stawka: 20 zł

emilszczak 31

emilszczak

Użytkownik
Podsumowanie
Arabia Saudyjska - Polska
Typ: Arabia Saudyjska +10,5 gola
Kurs: 2,05⛔

Dudi Sela - Nikolay Davydenko
Typ: Dudi Sela
Kurs: 5,40 ⛔

Arkas Izmir - PGE Skra Bełchatów
Typ: PGE Skra Bełchatów
Kurs: 1,85 ✅
Niestety kupon nieprawidłowy . Dodatkowo na live:
Dinamo Moskwa - Trentino DW 1:3 ⛔
Dinamo Moskwa - Trentino Volley (Totals - 3. set) Poniżej 46,5 ✅
Dinamo Moskwa - Trentino Volley (Suma zdobytych punktów w 4. secie) Poniżej 43,5 ✅
Dinamo Moskwa - Trentino Volley 2 ⛔
Dinamo Moskwa - Trentino Volley (Suma zdobytych punktów w 5. secie Powyżej 25,5 ✅
Coś nie mogę utrzymać nerwów na wodzy.
Stan konta: 4,10 zł.
Prawie wszystko przegrane ale mam jeden kupon w grze w który mocno wierze , że uratuje sprawę. Pozostało 1 wydarzenie :
Agnieszka Radwańska (POL) - Dominika Cibulkova (SVK) 1 ✅
Arkas Izmir - PGE Skra Bełchatów 2 ✅
Polska - Białoruś 1 ✅
Manchester Utd - Liverpool FC over 1,5 gola w meczu ✅
Mam nadzieje , że Novak Djoković wygra ten turniej. 1 runde przeszedł bez problemu. Miejmy nadzieje , że mu się to uda. Wkońcu wygrał ten turniej już 3 razy

emilszczak 31

emilszczak

Użytkownik
Podsumowanie
Zaksa Kędzierzyn - Noliko Maaseik under 184,5 pkt
Chile-Katar under 58,5 pkt ✅
Islandia(+6,5) - Dania 1 ⛔
Pograłem jeszcze live i się wyczyściłem z kasy... ⛔ :;/:

Stan konta: 0 zł

Pozostał jeszcze jeden kupon który mam w grze i który może mi uratować sprawę:
Polska - Białoruś 1 ✅
Pozostał Djoković. Musi wygrać Australian Open. Na pewno jest w stanie tego dokonać. Novak trzymam kciuki!!!

emilszczak 31

emilszczak

Użytkownik
Kupon na 17 stycznia 2013
Taki dzisiaj kupon pograny w naziemnym:
------------------------------------------------------
1.Słowenia(-2,5 bramki) - Białoruś 1
2.Polska-Serbia 1
3.Arabia Saudyjska - Korea Południowa(-3,5 bramki) 2
4.Tipsarević - Benneteau over 38,5 gema
5.Almagro - Janowicz(+5,5 gema) 2
6.Wawrinka - Querrey 1
7.A.Radwańska - Watson(+4,5 gema) 1
-------------------------------------------------------
Słowenia - Białoruś 15:45
Bardzo interesujący mecz Grupy C Mistrzostw Świata Piłkarzy Ręcznych.
Reprezentacja Słowenii jak narazie z kompletem zwycięstw po trzech kolejkach fazy grupowej. Słoweńcy wygrali 32:22 z Arabią Saudyjską mecząc się z rywalem w 1 połowie meczu , w drugiej odjazd i spokojna kontrola gry. Zwycięstwo 34:27 z Koreą Południową także przekonujące i zasłużone. Najtrudniejszym meczem do tej pory dla tej reprezentacji był pojedynek z Polską gdzie Słoweńcy wygrali zaledwie 1 bramką , 25:24. W tym meczu mogą dziękować Polakom za drugą połowę bo w 1 części gry nie szło im najlepiej. Białorusini natomiast na inaugurację przegrali z Polską 22:24, następnie przegrana 28:34 z Serbią i wygrana 26:20 z Koreą Południową. Typuję, że Słoweńcy wygrają co najmniej 3 bramkami dlatego, że gra w tym zespole i zdobycze bramkowe rozłożone są na wielu zawodników a nie tak jak w drużynie Białorusi na Rutence i sporadycznie 1 pomagierze. Słoweńcy mają dobrych bramkarzy i lepiej grają w obronie. Dla nich wielka szansa na wygranie grupy i rozstawienie w dalszej fazie. Na pewno uszanują zwycięstwo z Polską i dziś pokonają niżej notowaną Białoruś. Bezpośrednie pojedynki na korzyść Słowenii co skłania mnie do grania na dość przekonujące zwycięstwo tej drużyny.

Arabia Saudyjska - Korea Południowa 18:00
Pojedynek polskiej grupy. Arabia Saudyjska z 3 porażkami na koncie: 22:32 ze Słowenią, 14:28 z Polską, 20:30 z Serbią. Mogę ocenić Arabię na podstawie 2 meczy , które widziałem z ich udziałem. Saudyjczycy popełniają dużo błędów w ataku i rzuty często z nieprzygotowanych pozycji. Pozytywem tej drużyny na pewno bramkarz. Przy drużynach wolniej budujących atak Arabowie do pewnego stopnia są w stanie stawić opór , lecz np. mecz z Polską pokazał ich bezradność. Koreańczycy z Południa też bez zwycięstwa, porażki: 22:31 z Serbią, 27:34 ze Słowenią, 20:26 z Białorusią.Porażka z Białorusią 6 bramkami trochę zaskakująca. Koreańczycy są faworytem , nie wygrali jeszcze meczu a rywal spokojnie w zasięgu. Myślę, że Arabii braknie sił w końcówce co pozwoli odskoczyć Azjatom na większą ilość bramek. Poza tym Saudyjczycy grają bardzo twardo i możliwe bardzo dużo wykluczeń z ich strony . Podczas gry w przewadze Korea powinna zyskać dużo. Zwycięstwo 4 bramkami bardzo prawdopodobne.
Polska - Serbia 20:15
Bardzo ważny mecz dla naszej reprezentacji także dlatego iż mamy wciąż szanse na 1 miejsce w grupie. Nasi wygrali 24:22 z Białorusią, 28:14 z Arabią Saudyjską i przegrali 24:25 ze Słowenią. Serbowie z kompletem zwycięstw : 31:22 z Koreą, 34:28 z Białorusią, 30:20 z Arabią Saudyjską.
Polacy bez Jurkiewicza ,który doznał kontuzji jednak pojawić się dziś mogą gracze z zastępstwa , czyli Grabarczyk i Marcin Lijewski. Myślę, że lepszą skuteczność niż ostatnio będzie mieć Krzysiek Lijewski. Jeśli Bielecki dostanie parę minut z tym rywalem może to być bezcenne , jego rzuty z daleka na pewno mogą nam dać wiele. Serbowie tak naprawdę w tych pierwszych 3 kolejkach nie zagrali z nikim mocnym.Nasi przedwczoraj przeżyli terapie wstrząsową ze Słowenią i myślę , że dziś to zaprocentuje. Ze Serbami zawsze toczyliśmy wyrównane boje - ostatnio na Igrzyskach remis. Nasi rywale nie są w jakieś super formie i są w naszym zasięgu jak najbardziej. Uważam , że dzisiaj wygramy ten mecz i zagramy rozważniej niż ze Słowenią.
Na analizę pozostałych meczy brak mi już czasu , lecz wydaje mi się, że istnieje duże prawdopodobieństwo powodzenia kuponu.

emilszczak 31

emilszczak

Użytkownik
Dziś i jutro czas zafundować sobie maraton ze sportem:
21:30 Polska - Węgry
01:00 Radwańska - Na Li
02:15 Ferrer-Almagro
9:30 Djoković-Berdych
Będą emocje będzie ogień.
Nasi mają rywala w zasięgu , jak to przegrają to ja nie wiem..
Isia zbliża się do życiowego sukcesu , mimo wielkiej formy Sereny jest w stanie Polka wygrać cały turniej. Chinka nie powinna jej zagrozić jednak mecz z podtekstami - warto oglądać.
Ferrer-Almagro - mecz walki się zapowiada i wolałbym zwycięstwo Almagro by ten spotkał się w półfinale z Djoko ( Mam wciąż kupon w grze gdzie Djoko musi wygrać Australian Open).
I właśnie o 9:30 wyżej wspomniany Djoko zagra z Berdychem. Ciekawie się zapowiada. Liczę , że 5 godzin z Wawrinką nie będzie aż nadto odczuwalne i Djoko przebrnie dalej. Berdych narazie bez straty seta ale teraz jak straci to raczej 3 seciki :cool:

emilszczak 31

emilszczak

Użytkownik
Djoković- Berdych 6:1 4:6 6:1 6:4
Dobry mecz Djoko. Berdych zagrał słaby mecz. Novak zmierza po kolejny tytuł w Australii.
Bardzo dobry wywiad po meczu - ,, kąpiel lodowa z Leytonem Hewittem&quot; haha
Kolejnym przeciwnikiem będzie David Ferrer. Novak ma dodatki bilans z tym przeciwnikiem. Hiszpan powinien bardziej się postawić niż Czech dzisiaj jednak mistrz powinien sprostać i temu zadaniu.

emilszczak 31

emilszczak

Użytkownik
Już jutro finał Australian Open: Novak Djoković - Andy Murray.
Oto kupon który może uratować mą grę.
Polska - Białoruś 1 ✅
Są duże szanse. Potrzeba jeszcze 1 zwycięstwa Djokovicia.Wolałbym by zmierzył się z Federerem bo w tej chwili Murray jest groźniejszym rywalem. Oby Novak to wygrał. Jest faworytem , jest bardziej odporny psychicznie i sam powiedział , że w Australii lubi grać najbardziej.
Powodzenia DJOKO!!! ????

emilszczak 31

emilszczak

Użytkownik
Podsumowanie
Novak Djoković wygra Australian Open ✅
Polska - Białoruś 1 ✅
Brawo dla Novaka Djokovicia. Serb zasłużenie wygrywa swój ulubiony turniej wielkoszlemowy.
DJOKOVIĆ - MURRAY 6:7 7:6 6:3 6:2 ✅
Stan konta: 538,23 zł

emilszczak 31

emilszczak

Użytkownik
Podsumowanie miesiąca STYCZEŃ 2013
Postanowiłem , że w Styczniu nie będzie więcej kuponów dlatego też zdecydowałem się podsumować ten miesiąc. Oto bilans:
--------------------------
Ilość kuponów: 20
Kupony trafione: 8
Kupony nietrafione: 12
Zysk/Strata: + 38,23 zł
--------------------------

Na pewno nie mogę mówić, że było to rozsądne typowanie. Dużo niekonsekwencji w grze: szczególnie niepotrzebna gra live podczas niepowodzenia typu głównego.
Bilans trafionych do nietrafionych też nie wygląda najlepiej.
Od lutego zamierzam grać spokojniej i z większą rozwagą.
Na pewno mogę dziękować temu jednemu kuponowi gdyż nadal jestem w grze.

emilszczak 31

emilszczak

Użytkownik
Kupon na pierwszy weekend lutego
Effector Kielce - Pge Skra Bełchatów
Przed nami przedostatnia kolejka polskiej Plus Ligi Mężczyzn.
Czas na decydujące rozstrzygnięcia w tabeli przed fazą Play Off.
Effector jest na 7 miejscu w tabeli z dorobkiem 18 pkt. Drużyna z Kielc jak dotąd notuje 7 zwycięstw i 9 porażek. U siebie mają bilans 3 zwycięstw 5 porażek : co ciekawe wszystkie zwycięstwa u siebie po 3:2.
Pge Skra jest na 5 miejscu z dorobkiem 28 pkt. Na wyjeździe Bełchatowianie z bilansem 3 zwycięstw i 5 porażek.
Efeector Kielce pragnie utrzymać 7 miejsce do końca rundy. Zagraża mu drużyna Lotosu Trefla Gdańsk, która jest punkt za kielczanami. Co ciekawe Lotos gra z Indykpolem także szanse spore na punkty i Efeector na pewno zdaje sobie z tego sprawę , więc w meczu ze Skrą będzie trzeba zapunktować.
Skra jest punt za czwartą Resovią i 2 pkt przed 6 w tabeli Politechniką Warszawa. Co ciekawe z tą właśnie Politechniką Bełchatów zagra w ostatniej kolejce u siebie.
Wiele się mówi o tym że Skra może się podłożyć by uniknąć Resovii, lecz jeśli nawet to trafi w Play off na JW , czyli z drużyną która im nie leży.
Przed meczem w Bełchatowie ponure nastroje - odpadli z LM i drużynę trapią kontuzje. Co prawda do treningów wrócił Mariusz Wlazły, lecz występ Zatorskiego i Winiarskiego stoi pod dużym znakiem zapytania.
Effector przystąpi w pełnym składzie do meczu co sprawia , że mecz może być wyrównany. Przy absencji Winiara i Zatora możemy obejrzeć Cupkovicia i Bąkiewicza co zdecydowanie obniży potencjał ofensywny druzyny Jacka Nawrockiego. W związku z tym zdecydowałem się pograć over 160,5 pkt , który według mnie jest bardzo możliwy. 160 pkt to 4 sety po 25:15 a myślę, że nie dość że setów może być nawet 5 to mogą być one bardziej wyrównane.

Olivier Rochus (BEL) - Novak Djokovic (SRB)

Pojedynek Davis Cup. Do typu przekonały mnie te wypowiedzi:
http://forum.bukmacherskie.com/f155/puchar-davisa-2013-a-86074.html#post3365243
W dodatku bezpośrednie mecze między nimi były dość wyrównane.
Typuję , że Oliver Rochus wygra więcej niż 7 gemów , czyli over 7,5 gema.
Łączny kurs: 2,96

emilszczak 31

emilszczak

Użytkownik
Kupon
Myślałem , myślałem i postanowiłem że trochę zaryzykuje.
Effector Kielce - Pge Skra Bełchatów
Typ: 1
Kurs: 4,33

Gregor Schlierenzauer wygrywa 1 konkurs w Harrachovie
Kurs: 2,50

Łączny kurs: 10,83

Co do 1 meczu to argumenty w poprzednim poście.
Co do skoków to zagrożeniem dla Gregora jest on sam. Kranjec tutaj nie będzie tak groźny jak w Vikersund czy Planicy - sami zawodnicy mówią , że skocznia ta przypomina raczej normalny obiekt. Hvala wciąż faluje, Neuymayer nie ta półka także jeśli warunki będą stabilne Gregor powinien wygrać ten konkurs.
Stawka spora lecz myślę warto zaryzykować. Jest wiele argumentów przemawiających za tymi kursami dlatego się odważę i pogram. Miejmy nadzieje , że dopisze szczęście.:razz:

emilszczak 31

emilszczak

Użytkownik
Fulham- Manchester United - (Przerwa)
Typ: over 1,5 gola
Kurs: 1,70
Postanowiłem dołożyć na mniejszy over.
Są sytuacje. Drużyny miedzy sobą zawsze dużo goli . Po przerwie powinno zacząć wpadać. Już 2 razy poprzeczka , 2 razy słupek. W 2 części gry czas na gole!!!

Do góry Bottom