>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Chcesz zobaczyć FAME 23 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu
    FAME 23 - zawalcz o PPV od Betclic!
    Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut TUTAJ!

stopniowe powiększanie budzetu

jomenstein 0

jomenstein

Użytkownik
witam. Wiem że takich tematów było tu pewnie multum od początkujących. Ja gram już z pół roku czasu. Raz bywało gorzej raz lepiej ale udało się zbudować solidny bankroll na cashbackach który chciałbym teraz stopniowo powiększać.
3500 zł do dyspozycji. Jestem w stanie grać wg ściśle określonej strategii, propozycji. Co polecacie? Wiem że równie dobrze można stracić co i zyskać, więc bez napinki ????

majkel92 271

majkel92

Użytkownik
Otrzymane punkty reputacji: +1
S 440

straszaksam

Użytkownik
omg, no jak to co... jakie dyscypliny grasz, na czym się znasz, czy tylko hazard zawsze czy moze surebety, moze trading... jak nie wiesz co masz o sobie napisać, to nie wiem czy dopasujesz coś do siebie, w takim razie

jomenstein 0

jomenstein

Użytkownik
nigdy nie grałem surebetów. żaden trading.
Znam się na piłce nożnej, ale potrafię dobrać do niej tenis siatkówkę i kosza. Interesuje mnie stały zysk. Myślałem żeby grać stałą stawką po 100 zł na np singiel dnia po kursie śr 1,8. Ze skutecznością 12/20 w miesiącu miałbym już zysk.

S 440

straszaksam

Użytkownik
No to obstawiaj to, na czym się znasz i z czego czujesz się pewnie.
Póki co, skoro kapitał zebrałeś na bonusach różnego rodzaju, to pewnie nie bardzo wiesz, jak jest z Twoją skutecznością gry jak i oceniania pewności typu.
Ja bym proponował pograć normalnie single przez jakieś 2 miesiące, aczkolwiek nie płaską stawką, a zróżnicowaną. Niech Twoim minimum będzie 0,5% salda, a maksimum 5%, ze &#39;skokiem&#39; 0,5%. Twoim typom przyporządkuj zawsze Twoje szacowane prawdopodbieństwo od 1 do 10 i w ten sposó dobieraj stawkę.
Przykład:
grasz że zwycięży drużyna A, po kursie @1,80. Dajesz temu typowi &#39;6&#39;, co odpowiada 3% Twojego bankrollu.
Po &#39;okresie próbnym&#39;, jeśli będzie Ci się powodziło, możesz podnieść stawki i różnicować np. od 1 do 10%. Jak się nie powiedzie, to kombinuj na nowo ;)

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Ze skutecznością 12/20 w miesiącu miałbym już zysk.
Żeby mieć skutecznosc na poziomie 60% musialbyś być naprawde bardzo dobrym graczem, żeby nie powiedzieć ekspertem.
Pochwal się swoimi wynikami, jeżeli uda Ci się to założenie zgłos się do programu typer roku na froum a myśle że bez problemu go wygrasz.
A tak na poważnie to nie daje Ci zbyt wielkich szans, poprzeglądaj tematy najlepszych typerów na forum.

P 0

pawel55

Użytkownik
Nie patrz na ligi typerów czy osoby padające typy na forum czy to na tym czy innym.
Ci którzy mają 60% i więcej nie biorą udziału w tym, bo i po co?. Grają swoje i nawet nie myślą by się w to bawić.
Także nie spotykasz na forum ekspertów, co najwyżej &quot;ekspertów&quot; ???? Z wyjątkiem paru osób.
Tak jest na większości forach o różnej tematyce.

Taka jest prawda. I nie słuchaj, ze 60%, to nie osiągalne. Wszystko zależy od tego ile kuponów grasz miesięcznie.
Wystarczy spojrzeć na typy z forum by zobaczyć, ze to nie warte uwagi. I nie dziwne, ze mają po kilka % skuteczności.
Jak się gra po 100 kuponów w miesiąc, to nic dobrego z tego nie będzie.

S 440

straszaksam

Użytkownik
Taa... :cool: Ty chyba nie rozumiesz tego słowa &quot;kolego&quot;... Co czytam HP to narzekania, że wtopa goni wtopę itd. co podasz jakiś typ fakt mało ale jednak to wtopa ale przecież idzie wybornie pewnie nieograniczona liczba zapałek u buka i progresja x2 hahaa
:grin:
Bardzo wybiórczo podchodzisz zarówno do swoich zakładów, jak i cudzych.

pluszowymis 27

pluszowymis

Użytkownik
witam. Wiem że takich tematów było tu pewnie multum od początkujących. Ja gram już z pół roku czasu. Raz bywało gorzej raz lepiej ale udało się zbudować solidny bankroll na cashbackach który chciałbym teraz stopniowo powiększać.
3500 zł do dyspozycji. Jestem w stanie grać wg ściśle określonej strategii, propozycji. Co polecacie? Wiem że równie dobrze można stracić co i zyskać, więc bez napinki ????
Najważniejszą radę jaką możesz ode mnie dostać to bezwzględne trzymanie się ustalonych zasad choćby nie wiem co. Przez kilka dobrych lat przegrywałem sporą kasę głównie dlatego że nie potrafiłem dopasować stawki. Miałem okresy lepsze i gorsze ale najgłupsze co robiłem to po &quot;dobrym&quot; okresie grałem zbyt wysoko trafiłem na serię i w chwile traciłem cały kapitał, budowałem od nowa i tak w kółko. W tym sporcie dużą rolę odgrywa czas, nie oszukujmy się ale po roku nie będziesz milionerem, jeżeli będziesz dobrze typował to pilnuj stawki a wtedy daleko dojdziesz.

Nie słuchaj się rad że najlepsi typerzy na forum grają w konkursach - prawda jest taka że 90% z nich jest tam dlatego że nie mają kapitału,
zresztą za każdym razem wygrywa kto inny.

tutaj nikt Ci nie da złotej recepty za nic, nie po to się na nią pracuje latami by oddać świeżakowi za free ????

M 53

marekz

Użytkownik
tutaj nikt Ci nie da złotej recepty za nic, nie po to się na nią pracuje latami by oddać świeżakowi za free ????
W sumie to nigdy bym na to nie wpadł, ze można to kryć. Ale z drugiej strony, to Polska.
&quot;Sam nie zje, a drugiemu nie da &quot; ????
To już wiem dlaczego tak bardzo na tym forum przeszkadzało innym, ze pisze o overach i je analizuje, pokazując różne sposoby na ich granie.
Co w efekcie doprowadziło mnie do tego, ze wpadłem na najbardziej dochodowy i jednocześnie bardzo bezpieczny sposób.
Granie jednego overu na tydzień za większą kasę.
Początkowo był jeden na dzień, co było złe.

Kurs na over 0,5 gola, to ~1.05, czyli zyskujemy 5% naszej stawki. A to spokojnie wystarcza przy normalnej stawce 5000F. Po 20 tygodniach mamy podwójny bank, bez większego wysiłku.
A 25 000 zł na roku to dużo. Zważywszy, ze mamy jeszcze drugie pół roku.

Mogliście mi to na PW powiedzieć, ze Was to boli xD

pluszowymis 27

pluszowymis

Użytkownik
W sumie to nigdy bym na to nie wpadł, ze można to kryć. Ale z drugiej strony, to Polska.
&quot;Sam nie zje, a drugiemu nie da &quot; ????
To już wiem dlaczego tak bardzo na tym forum przeszkadzało innym, ze pisze o overach i je analizuje, pokazując różne sposoby na ich granie.
Co w efekcie doprowadziło mnie do tego, ze wpadłem na najbardziej dochodowy i jednocześnie bardzo bezpieczny sposób.
Granie jednego overu na tydzień za większą kasę.
Początkowo był jeden na dzień, co było złe.

Kurs na over 0,5 gola, to ~1.05, czyli zyskujemy 5% naszej stawki. A to spokojnie wystarcza przy normalnej stawce 5000F. Po 20 tygodniach mamy podwójny bank, bez większego wysiłku.
A 25 000 zł na roku to dużo. Zważywszy, ze mamy jeszcze drugie pół roku.

Mogliście mi to na PW powiedzieć, ze Was to boli xD

gratuluję że udało Ci się zostać milionerem dzięki nam ????
Jeszcze nic nie zarobiłeś a już twierdzisz że twój pomysł jest genialny, pogadamy za 20 tygodni jak podwoisz bankroll :cool: i jak przekonasz się że to co napisałeś to stek bzdur.

M 53

marekz

Użytkownik
Jeśli ktoś nie potrafi wybrać jednego meczu na tydzień w którym padnie gol, to lepiej niech trzyma się od zakładów z daleka ;)
Przy takiej stawce, to nawet jeden mecz na miesiąc wystarczy, bo to ~1000 zł. Także autorowi tematu bym to proponował.
Gdzieś był temat, gdzie ktoś gra tak od 5 lat i nie miał jeszcze 0:0.
Możesz też rzucić okiem na moją rozpiske jak można jeszcze je grać. W linku.
Masz to co w tym wszystkim najtrudniejsze - kapitał. To jego najtrudniej zdobyć by grać tak.

forum.bukmacherskie.com/f15/300-dni-300-zdarzen-15tys-zl-113232-4.html#post4861200

Powodzenia.

pluszowymis 27

pluszowymis

Użytkownik
Zdajesz sobie sprawę że jak Ci raz taki mecz nie wejdzie to musisz trafić 20 razy aby odrobić straty ? Rok ma tylko 54 tygodnie ????

M 53

marekz

Użytkownik
20 to w teorii. W praktyce ~13. Grałem codziennie po jednym i przegrałem dopiero przy ponad 20. I to dlatego, ze grałem taki który akurat był live. Bez analizy itp. Na farta.
Bez urazy, ale jakim imbecylem trzeba być, by nie wybrać jednego meczu ?.
Już nie piszcie tu o tym, bo to nie o tym temat.
Będzie tylko spam robić.

Do góry Bottom