Wybacz , ale z tego co mi się wydaje to coś zakręciłeś z kuponem niestety ???? Mam pamięć dobrą wzrokową (taką mam nadzieję) i odniosłem wrażenie że miałeś typ na OT St Louis a nie czysty WIN 60' i kur na to był w okolicach 1.64 ?! (może 1.57) (ps. nie, nie - nie czepiam się, poza tym moderator działu może to sprawdzić w zmianach ... )189.
Pittsburgh - NY Rangers Pittsburgh +1 1,33
St Louis - Columbus 2,04
AKO: 2,71
Stawka: 1000
Buk: Bet365
1710
// Polecam gorąco fajnego dubelka po fajnym kursie ????
//Mam nadzieje że ktoś pograł
Tam moja pomyłka... Kurs który jest dobry to 1,62 a nie nawet 1,64 ponieważ po moim błędzie o którym zorientowałem się dzisiaj rano zamiast kursu ot na ST Louis podałem na San Jose i przy poprawianiu rano jeszcze na śpiku wstawiłem kurs na reg czas. Dzięki za reakcję i spostrzegawczość. PozdrawiamWybacz , ale z tego co mi się wydaje to coś zakręciłeś z kuponem niestety ???? Mam pamięć dobrą wzrokową (taką mam nadzieję) i odniosłem wrażenie że miałeś typ na OT St Louis a nie czysty WIN 60' i kur na to był w okolicach 1.64 ?! (ps. nie, nie - nie czepiam się, poza tym moderator działu może to sprawdzić w zmianach ... )
Również poprosiłbym jakieś podsumowanie ????Kiedy jakies podsumowanie? tyle tych zakładów i przegranych i wygranych ,że straciłem orientacje czy jesteś na plus czy minus...:d