Mam pytanie do ludzi grających w unibet i proszę o jak najszybszą odpowiedź ????
Czy mogę wpłacić pieniądze z konta brata ale już wypłacił na swoje konto :?:
Dzięki rudaszz. Zachęcam do odpowiedzi również innych którzy grają w unibet lub po prostu znają odpowiedź na oba pytania ????
Mam jeszcze jedno pytanie. Czy jeśli teraz wpłacę 100zł to będzie mnie obejmować jakaś promocja ?
Jeszcze raz proszę o pomoc ????
Za pomocą Moneybookers: 40 zł
Za pomocą Neteller-a: równowartosc 10 Funtów (GBP)
Za pomocą karty debetowej/kredytowej: 40 zł
Za pomocą przelewy24: równowartosc 15 euro (EUR)
Wczoraj wpłaciłem poczcie 100zł do Unibet. Kiedy mam się spodziewać pieniędzy na koncie ? Myślę że w następny poniedziałek powinny być już.
Wpłacaliście już tak do nich ?
nie wiem jak pocztą może tak byc że około poniedziałku, przelew w Unibet trwa 2 dni tzn jak wysyłasz dziś masz za 48 godzin lub czasami i szybciej kasę na koncie u buka zauważylem że ostatnio bardzo szybko są księgowane pieniądze, więc wszystko w rękach poczty ,
Nie, aktualnie nie mają żadnej promocji. Ja jednak wpłaciłem bo nie będę sie musiał męczyć z obracaniem bonusu.
PS. Pieniędzy wysłanych w poniedziałek oczywiście jeszcze nie ma na koncie
Widziałem, fajna nawet ale ta stara też fajna była.
Pieniądze wysłane pocztą doszły po pięciu dniach na konto.
Jeśli obstawiam na Unibet na live kto strzeli następnego gola a bramka nie padnie to czy stawka zostanie zwrócona :?:
Normalnie wybierasz mecze i masz pod meczami pojedynczy podwójny one nie są nazwane 3z5 ale z rozpisu da sie wywnioskowac jaki to system.
A Poromo teraz nie ma zadnej w kasynie jest tylko jakas promocja na kasynie