>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Startujemy licząc na wysokie loty.

Status
Zamknięty.
Semtex 267,5K

Semtex

Użytkownik
Statystyki grudnia 2015:
Ilość typów: 109:
Trafione: 50
Nietrafione: 54
Zwroty: 5
Zysk/strata: 978.6zł

Skuteczność: ~46%
Yield: 11.28%

Nie szło najlepiej w grudniu ale ogólnie mamy prawie tauzena na plusie więc trzeba się cieszyć. Cel na styczeń to skuteczność na minimum 55%.

Semtex 267,5K

Semtex

Użytkownik
Francja Ligue 1 ::: PSG - Bastia
PSG handi -1 @ 1.3 Całoroczny

5j

Do przerwy / koniec meczu PSG / PSG @ 1.4 Całoroczny

5j

Rzuty rożne PSG handi - 4 @ 2.25 Całoroczny

2j

Liga Francuska i mecz Paryżan chyba tyle wystarczy napisać o tym meczu i już wiadomo kogo obstawiać. PSG w swojej lidzie całkowita dominacja, nie ma zespołu, który mógłby im zagrozić do tego grają u siebie do tego dzisiaj grają u siebie, a w Parku Książąt gromią każdego jak leci i to praktycznie zawsze z handi 1, 2 czy nawet 3 bramki. Bastia na wyjeździe kompletne dno ledwo 4 pkt po 9 meczach, 0/4/5, bramki 5:14. PSG grając u siebie pokrywało handi z rożnymi w 4 ostatnich meczach bez problemu, dzisiaj z takim rywalem też przewiduję jednostronny mecz i całkowita dominację Paryżan.

Semtex 267,5K

Semtex

Użytkownik
Portugalia Primeira Liga ::: Ferreira - Setubal
Ferreira @ 1.91 Całoroczny

2j

Ferreira over 1.5 gola @ 2.0 Całoroczny

2j

Ferreira i over 2.5 gola @ 3.25 Całoroczny

1j

Spotkanie dwóch średniaków Ligi Portugalskiej, gospodarze 5 pozycja 25 pkt, 7/4/5 z czego 4/2/2 u siebie, goście 9 pozycja 22 pkt, 5/7/4 z czego bardzo dobrze wyglądają w spotkaniach wyjazdowych 4/1/2. Obydwie drużyny strzelają dość sporo bramek więc można by tu jeszcze grać jakiegoś overa ale ja jednak idę w czystą jedynkę. Do typu przekonuje mnie przede wszystkim ostatnia wysoka porażka Vitori 6:0 z nie byle kim bo ze Sportingiem ale jednak taki oklep może zostać gdzieś w głowach piłkarzy. H2H na stadionie gości też zdecydowanie przemawia w ich stronę 12/1/2 widać, że drużynie Vitori Setubal ciężko gra się na tym terenie.

Grecja Super Liga ::: Kalloni - Panathinaikos
Panathinaikos @ 1.44 Całoroczny

4.5j

Panathinaikos handi azjan -1 @ 1.8 Całoroczny

2.5j

Panathinaikos over 1.5 gola @ 1.66 Całoroczny

2.5j

Jeszcze na ostatnią chwile znalazłem spotkanie z Pucharu Turcji, które moim zdaniem warto pograć:
Puchar Turcji ::: Antalyaspor - Tuzlaspor
Antalyaspor @ 1.69 Całoroczny

2j

Semtex 267,5K

Semtex

Użytkownik
Anglia Championship ::: Brentford - Middlesbrough
Middle @ 2.25 Całoroczny

3j

Middle over 1.5 gola @ 2.25 Całoroczny

3j

Middle i over 2.5 gola @ 3.75 Całoroczny

2j

Znowu wrzucam Angielską drugą ligę, a jak druga liga to znowu idę w stronę Boro bo jak już pisałem kilka razy przy okazji typowania w ich stronę jest to wg mnie obecnie najlepszy zespół Championship i główny kandydat do gry w PL w przyszłym sezonie, nikt tam nie ma takiej kadry i takiego zaplecza jak gracze z Riverside Stadium. Po ostatnim zwycięstwie nad Derby County, zespół Middle ma nad nimi obecnie 4 pkt przewagi, Barany grają dzisiaj u siebie z Readingiem więc teoretycznie powinni zgarnąć 3 pkt ponieważ gram Readingu na wyjazdach to kompletna tragedia, a w takim wypadku Middle też musi zrobić swoje, żeby nie pozwolić na zbliżenie się do siebie. Middle to najlepsza defensywa ligi zarówno u siebie jak i na wyjazdach Brentford natomiast do najlepszych defensyw nie należy ale są za to dość bramkostrzelną drużyną 37 goli w 25 kolejkach to bardzo ładny wynik, tyle, że dzisiaj na 100% nie zagra ich środkowy napastnik Austriak Djuricin, który w tym sezonie pare bramek przyłożył.
Wracamy do słabej defensywy gospodarzy 35 bramek straconych z czego 16 na własnym boisku i właśnie tym głównie podpieram swój typ ponieważ Middle dzisiaj w pełnej formacji, a jak już kiedyś wspominałem taki przód jak Stuani, Adomah, Nugent, Forshaw, Pena w starciu z niezbyt dobrą defensywą to pewne bramki. H2H też zdecydowanie po stronie Middle do tej pory spotkali się 5 razy i pięć razy wygrywali gracze Boro. Na koniec wrócę jeszcze do tego co pisałem o siłę ofensywnej i zapleczu Middle. Przy słabej grze i braku efektów trener gości ma naprawdę niesamowite pole manewru nawet w samym ataku - na ławce mamy bowiem jeszcze Kike i Downinga, którzy obecnie też są w bardzo dobrej formie.
Ten typ na over 1.5 bramki dla Middle po takim kursie to fajny prezent od bukmacherów ????

Hiszpania Puchar Króla ::: Deportivo - Mirandes
Deportivo @ 1.65 Całoroczny

3j

Wg mnie kolejny prezent od bukmacherów na dziś ????

Semtex 267,5K

Semtex

Użytkownik
Hiszpania Puchar Króla ::: Villarreal - Bilbao
Villarreal @ 2.45 Całoroczny

2j

W pierwszym meczu było 3:2 dla Bilbao więc dzisiaj gracze Żółtej Łodzi żeby awansować muszą pokonać Basków. Villarreal na El Madrigal jest ciężki do zatrzymania i rzadko gubi pkt., w lidze 8/1/1 bramki 17:7 wiadomo, że w Hiszpanii czy Anglii niektóre zespoły odpuszczają te mecze pucharowe bo kalendarz jest wtedy jeszcze bardziej napięty ale skoro w pierwszym meczu ostro walczyli o dobry wynik to myślę, że dzisiaj przed własną publicznością nie odpuszczą, a Bilbao mistrzem wyjazdów nie jest 3/2/5 bramki 11:14 do tego Baskowie następny mecz grają z Barcelona więc to raczej oni powinni bardziej oszczędzać podstawowych piłkarza, a nie dzisiejsi gospodarze, którzy w weekend grają u siebie z Betisem. Patrząc po kadrze to obydwa zespoły bez konkretnych kontuzji w podstawie ale nie wiadomo jakimi składami wyjdą oba zespoły w pierwszym meczu Villarreal grał raczej zawodnikami z ławki, a nie pierwszym składem więc dla pewności typu lepiej poczekać jeszcze na składy.

Treble: PSG, Chelsea, Tottenham @ 3.38 Całoroczny

2j

Anglia Premier League ::: Liverpool - Arsenal
Arsenal @ 2.87 Całoroczny

2j

Spore problemy kadrowe po stronie The Reds i myślę, że Kanonierzy powinni to wykorzystać w ataku został praktycznie sam Benteke i młodziutki Ibe, który pewnie dzisiaj zagra bo Klopp i tak nie będzie miał kogo wystawić.

Anglia Premier League ::: Tottenham - Leicester
Tottenham @ 1.8 Całoroczny

5j

Anglia Premier League ::: Stoke - Norwich
Stoke @ 2.0 Całoroczny

2j

Semtex 267,5K

Semtex

Użytkownik
Francja Ligue 2 ::: Dijon - Bourg Peronnas
Dijon @ 1.7 Całoroczny

3j

Francja Ligue 2 ::: Dijon - Bourg Peronnas
BTS i Dijon @ 3.6 Całoroczny

1.5j

Dwie najbardziej bramkostrzelne drużyny w Francuskiej drugiej lidze, Dijon 35 bramek, a Bourg 33 przy czym dzisiejsi gości również tracą sporo bramek, obecnie po 20 kolejkach ich bramkarz 34 razy wyjmował piłkę z siatki. Goście do vicelider, 4 pkt straty do Nancy. Ostatnie dwa mecze na stadionie dzisiejszych gospodarzy w starciahc z ekipą Bourg nie poszły po ich myśli bo były to dwie porażki 2:1 i 1:0, ogólnie h2h tych dwóch ekip zdecydowanie nie przemawia za stawianiem zawodników Dijon jednak ja idę w ich stronę, ponieważ obecnie są w bardzo dobrej formie i mają szansę na awans do Ligue 1, natomiast Bourg okupuje środek tabeli i słabo wiedzie im się na wyjazdach 2/1/6, bramki 9:19. Goście dzisiejszy mecz powinni spokojnie wygrać, ja jednak dorzucam do tego BTS, bo jak pisałem wyżej są to dwie najbardziej bramkostrzelne drużyny ligi.

Anglia Championship ::: Brentford - Burnley
BTS - Tak @ 1.8 Całoroczny

1j

Dubel: Heracles handi azjan + 0.5, Venlo @ 2.23 Całoroczny

1j

Semtex 267,5K

Semtex

Użytkownik
Piłka Ręczna ::: Niemcy - Słowenia
Niemcy @ 2.0 Całoroczny

3j

Idę dzisiaj w stronę Niemców, dostali od Hiszpanii, pokonali Szwedów i dzisiaj praktycznie mecz o awans i wątpię w to żeby Niemcy nie awansowali dalej. Reinhmann i Weinhold w dobrej formie w obydwu meczach rzucili po 4-5 bramek. Ostatni mecz ze Szwedami był dość dramatyczny, horror podobny do tego jaki często serwują nam nasi szczypiorniście ale jednak bardzo dobra gra Niemców w drugiej połowie pozwoliła wygrać mecz. Natomiast Słowenia niby remis z mocną Hiszpanią ale nie sądzę, że jest to spowodowane jakimś wzrostem formy z ich strony, nie oglądałem co prawda żadnego meczu Słoweńców więc nie będę oceniał ich gry, jednak rozsądek mówi mi, że Niemcy nie zaliczą takiej wpadki jak ich siatkarscy koledzy, którzy nie jadą do Rio. Do tego patrząc na h2h to Słowenia jeszcze nigdy nie wygrała z Niemcami.

Puchar Francji ::: Marsylia - Montpellier
Marsylia @ 1.7 Całoroczny

5j

Marsylia, Monaco, Lille, Nantes, Lyon @ 9.18 Całoroczny

3j

Dubel: Sassuolo, Leicester @ 7.1 Całoroczny

2j

Triple: Celta, Barca, Juve @ 17.5 Całoroczny

2j

Ehh Celta zawaliła fajne ako.

Semtex 267,5K

Semtex

Użytkownik
NHL ::: Dallas Stars - Edmonton Oilers
Dallas wygra @ 1.42 Bet365

3j

NHL ::: Los Angeles Kings - Minnesota Wild
LA Kings wygrają @ 1.52 Bet365

3j

NBA ::: Cleveland Cavaliers - Los Angeles Clippers
Cav/Cav @ 1.83 Bet365

2j

NBA ::: Phoenix Suns - San Antonio Spurs
4 Kwarta Spurs -2.5 @ 1.88 bet-at-home

2j

Semtex 267,5K

Semtex

Użytkownik
Anglia Championship ::: Middlesbrough - Nottingham
Middle @ 1.66 Bet365

10j

Middle over 1.5 gola @ 1.9 Bet365

3j

Middle handi -1 @ 2.71 Bet365

3j

Kolejna kolejka 2 ligi angielskiej więc ja standardowo znowu typ w stronę Middle. Jak widać w tym sezonie piekielnie trudno jest wywieźć jakiekolwiek pkt z Riverside Stadium obecnie udało się to tylko Fulham, Birmingham i Bristol City. Gracze Boro grają fenomenalny sezon awans do PL to chyba tylko kwestia czasu, ostatnio rzeczywiście jakieś słabsze występy zaczynając od porażki w pucharze z Burnley ale tam nie grali pełnym składem, Stuani, Adomah, Downing, Kike, Leadbitter, Gibson i Nsue siedzieli na ławce, kolejny mecz to wygrana na wyjeździe z Brentford, a później porażka z Bristol już druga w tym sezonie co mnie troszkę zaskoczyło. Boro u siebie dużo strzela i mało traci jak już kiedyś pisałem najlepsza defensywa ligi 20 strzelonych 2 stracone, goście nie najlepiej na wyjazdach 2/6/5 bramki 9:13 do tego dzisiaj będą dość osłabieni brak defensywnego pomocnika Vaughana, który pauzuje za czerwoną kartkę, warto dodać, że David Vaughan w tym sezonie w każdym meczu wychodził w pierszym składzie, do tego dochodzi brak obrońcy Jokica, nie zobaczymy też najlepszego strzelca Nottingham Nelsona Oliveiry, który nabawił się jakiejś kontuzji i z tego co widzę, to nie wystąpi w dzisiejszym meczu. Niepewny jest też występ kolejnego środkowego napastnika gości, zmiennika Nelsona czyli Brita Assombalongi, w takim układzie goście bez klasycznej 9 w ataku, a przeważnie wychodzili systemem 4-2-3-1 więc ich trener ma pełne ręce roboty przed meczem z Middle.

Semtex 267,5K

Semtex

Użytkownik
Holandia Eredivisie ::: Ajax - Vitesse
Ajax @ 1.8 Bet365

2j

Niemcy Bundesliga ::: Gladbach - BvB
Gladbach lub remis @ 2.4 Bet365

1j

Dziwny ten kurs 5.2 na czyste zwycięstwo Gladbach to może być jakaś pułapka i lepiej tego nie ruszać ale ja chyba za drobne zagram nawet czystą 1 w stronę Gladbach do dubla z Celtą bo kursy bardzo fajne, a prawdopodobieństwo wejścia wysokie.
Anglia Premier League ::: Manu - Southampton
Manu @ 2.1 Bet365

1j

Masakra w tym miesiącu, nie będzie już raczej takiego sporego plusa jak za grudzień.

Semtex 267,5K

Semtex

Użytkownik
Statystyki Styczeń 2016:

Ilość typów:
Trafione:
Nietrafione:
Zwroty:

Zysk/strata:
Skuteczność:
Yield:

W porównaniu do grudnia będzie kiepsko, później to podliczę.

Semtex 267,5K

Semtex

Użytkownik
Anglia Premier League ::: Leicester - Liverpool
Lisy + over 2.5 gola @ 4.33 bet365

3j

BTS - Tak @ 1.8 bet365

3j

BTS + over 2.5 gola @ 2.37 bet365

3j

Podobnie jak większość osób tak samo i ja myślałem, że kończy się dominacja Lisów od momentu kiedy zaczął im się ciężki kalendarz w lidze, a tu jednak Lisy całkiem dobrze, ograny Everton, Chelsea, Totki, remis z City i przegrana z The Reds więc 10/15 pkt ugranych, a tacy rywale jak Arsenal i City gubili pkt i dalej na pozycji lidera mamy zespół z King Power Stadium i Liga Mistrzów w przyszłym sezonie jak najbardziej w zasięgu. W Liverpoolu dalej szpital, prawdopodobnie brak Skrtela, Gomeza, Ingsa i Origi do tego dzisiejsi goście grają w kratkę widać zrywy i bardzo dobra grę The Reds ale wg mnie w dalszym ciągu nie jest to stabilny zespół, a Lisy będą chciały wziąć rewanż za ostatnią porażkę z przed ponad miesiąca gdy przegrali z Liverpoolem 1:0. Nie widzę też kolejnego underu stąd mój typ na over 2.5, Lisy u siebie średnio 1.7 b/m, a The Reds na wyjeździe 1.5 b/m. Do tego Vardy znowu zaczął strzelać więc przy dobrych lotach i powrocie do formy całej ofensywy Lester, Lisy same mogą pokryć ten over.
Lisy bez kontuzji więc zobaczymy pewnie taką 11:
Schmeichel, Fuchs, Morgan, Simpson, Huth, Kante, Dinkwater, Mahrez, Albrighton z Vardym i Okazakim w ataku.

Anglia Premier League ::: Arsenal - Southampton
Arsenal @ 1.75 bet365

5j

Dubel: Totki + West Ham @ 3.53 bet365

2j

Ten mecz Arsenalu to jakaś masakra dwie setki Ozila, do tego jeszcze sytuacja Girou w drugiej połowie i nic.

Semtex 267,5K

Semtex

Użytkownik
Francja Ligue 1 ::: Nicea - Toulouse
Nicea @ 2.6 Bet365
2j

Nicea zajmuje obecnie 4 miesjce w Ligue 1 jak wiadomo mistrzostwo kraju już dawno rozdane ale zostaje walka o LM w przyszłym zezonie. Na tą chwilę dzisiejsi gospodarze tracą 1 pkt do Angers i 6 do Monaco więć walka o Ligę Mistrzów powinna być do samego końca, nie licząć PSG to niżej w tabeli jest bardzo ciasno i nawet 11 Lyon ma jeszcze spore szansę na LM tyle, że musieliby zacząć grać dużo lepiej niż obecnie. Wracając do graczy z Nicei i porównując ich z dzisiejszym rywalem to ten kurs wydaje się bardzo atrakcyjny, Toulouse to najgorsza defensywa w lidze stracili już 48 bramek z czego 26 w meczach wyjazdowych, natomiast Nicea strzela dość sporo z dorobkiem 37 bramek są na dugim miejsu w lidze pod tym względem, a skoro są bramkostrzelni to nie powinni mieć problemów z zgarnięciem 3pkt przeciwko najgorszej obronie ligi. Toulouse walczy o utrzymanie, ostatnio seria 3 porażek z rzędu, zajmują przedostatnie miejsce w tabeli i dzisiaj nic nie powinno ulec zmianie. Nicea podchodzi do tego meczy praktycznie w pełnej kadrze, kontuzjowani są tylko Bihan i Plea ale nie są to podstawowi zawodnicy 3 i 6 meczy w tym sezonie. Afra i Germein wystąpią, a obecnie grają dobry sezon więc liczę na bramki z ich strony.

Francja Ligue 1 ::: Reims - Angers
Angers DNB @ 2.5 Bet365
2j

Anglia Premier League ::: Watford - Chelsea
Chelsea over 1.5 gola @ 1.9 Bet365
2j

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom