>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Startujemy licząc na wysokie loty.

Status
Zamknięty.
Semtex 267,5K

Semtex

Użytkownik
Anglia Premier League ::: Leicester - Chelsea
Costa strzeli kiedykolwiek @ 2.5 Całoroczny

10zł

Anglia Premier League ::: Leicester - Chelsea
BTS i Chelsea @ 4.33 Całoroczny

10zł

Wiem miałem nie typować zwycięzcy ale jednak kibicuje The Blues i pójdę w ich stronę może pierwszy raz w sezonie mnie nie zawiodą. Jednak odradzam grać to grubiej ????
Licze też na przełamanie Diego bo sytuacji w meczach mu nie brakuje jednak gorzej z jego skutecznością ale skoro Chelsea ma wrócić do gry to pora i na to by wrócił ich najlepszy strzelec!

Semtex 267,5K

Semtex

Użytkownik
Anglia Championship ::: Middlesbrough - Burnley
Middlesbrough @ 1.91 Całoroczny

75zł

Middle u siebie gra bardzo dobrze 7/2/1 bramki 16:2 w 10 meczach więc bardzo trudno jest im coś wbić na Riverside Stadium teraz są zdecydowanie w formie i pewnie chcą wrócić po 7 latach do PL. H2H też 5/1/2 też wskazuje na drużynę gospodarzy. Burnley ostatnio ciężko sapie dość długa seria bez 3pkt i wątpię by dzisiaj coś mogli ugrać. Mecz 2 drużyny z 5 - starcie na szczycie i Middle chcąc awansować musi golić takich rywali, żeby odskakiwać w tabeli. Przeciwko typowi może przemawiać tylko to, że Boro będą grali bez swojego środkowego napastnika ponieważ Nugent głupio złapał czerwo w ostatnim meczu z Birmingham w samej końcówce meczu puściły nerwy i uderzył jednego z piłkarzy Niebieskich. Na środku zagra pewnie Stuani chyba, że szanse dostanie Kike.

Jak wrócę z roboty to dodam jeszcze coś z dzisiejszych pucharów i może kolejne typy z Championship.

Semtex 267,5K

Semtex

Użytkownik
Anglia Championship ::: Derby - Bristol City
Derby @ 1.65 Całoroczny

250zł

Tutaj idę grubo, mecz kandydata do Premier League z drużyną, która do ostatniego meczu będzie pewnie walczyć o utrzymanie w Championship. Derby u siebie grają bardzo dobrze w ostatnich meczach na własnym obiekcie pokrywali spokojnie nawet handi -1, passa ich zwycięstw została powstrzymana dopiero przez obecnego lidera Brighton - remis 2:2 w ostatniej kolejce. Ostatnie wyniki gości też zachęcajądo gry w stronę Derby, porażki 0:2 z Blackburn i 0:3 z ostatnim w tabeli Rotherham to klapa delikatnie to ujmująć. W ostatniej kolejce wygrali wyjazdowe spotkanie z Huddersfield ale to akurat rywal na ich poziomie na Pride PArk Stadium nie mają czego szukać.

Anglia Championship ::: Fulham - Ipswich
Ipswich @ 2.5 Całoroczny

35zł

Puchar Włoch ::: Inter - Cagliari
Inter @ 1.41 Całoroczny

200zł

Pucharowe mecze przeważnie mi nie idą ale dzisiaj wydaję mi się, że warto zagrać na Inter. Gospodarze nie grają w LE i LM więc nie powinni sobie odpuszczać pucharu, dla nich te dodatkowe mecze nie powinny sprawiać problemó bo nie ma napiętego kalendarza.

AKO: Inter, Derby, Middle, Benfica -1, Gladbach @ 14.80 Całoroczny

40zł

Semtex 267,5K

Semtex

Użytkownik
Treble: Atletico -2, Villareal -1, Milan @ 6.78 Całoroczny

100zł

W Pucharze Króla nie spodziewam się niespodzianek i zarówno Atletico jak i Villareal powinni spokojnie poradzić sobie ze swoimi rywalami. Taka drużyna jak 3 ligowy Reus nie może zaliczyć korzystnego po meczu na Vincente Calderone w tym sezonie pkt u siebie tracili tylko z Barcą i Realem reszta przeciwników nie wywiozła nawet pkt nie licze tutaj LM. Aletico przeważnie strzela gola i gra spokojnie nie jest to drużyna do stawiania handicapów ale z takim przeciwnikiem myślę, że warto spróbować. Astane w LM odprawili chyba 4:0, a tutaj maja jeszcze łątwiejszego przeciwnika. Nie mamy jeszcze oficialnych składów ale mimo wszystko grając nawet zawodnikami z ławki są o klase lepsi od dzisiejszych gości.
Villareal dostał ostatnio bęcki na wyjeździe co było zaskoczeniem i zatopiło pewnie kilka kuponó w tym mój ???? Dzisiaj pora na rewanż, gospodarze pewnie w świetnych nastrojach po zwycięstwie w ostatnim meczu ligowym z królewskimi i teraz czas awansować dalej w Pucharze Króla.

Milan gram tylko z powodu słabiutkiej formy Sampy, w lidze ostatnio wygrali dwa miesiące temu, ostatnie dwa meczu na własnym boisku to bęcki od Fiory i Sasulo 0:2 i 1:3 powinni się raczej skupić na lidze bo zaraz złapie ich strefa spadkowa. Milan jak Inter nie grają LM i LE więc te kilka dodatkowych meczy jest im nawet na rękę, a przeciwnik słaby i powinni się łatwo wbić do ćwierćfinałów. Postawiłem na Inter w pucharze i się nie zawiodłem dzisiaj licze na kolejny plusik. Całe szczęscie, że odpuściłem sobie Rome ????

Semtex 267,5K

Semtex

Użytkownik
Polska Ekstraklasa ::: Wisła - Pogoń
Pogoń -1 handi azjan @ 5.75 Całoroczny - ZWROT
100zł

Wisła ostatnio nie gra nic ciekawego cztery porażki z rzędu, u siebie nie wygrali meczu już od prawie czterech miesięcy i dzisiaj miałoby się to zmienić w starciu z Pogonią po której widać, że ponownie się rozpędziła jak na starcie sezonu - raczej mało realne. Dodatkowo gospodarze przez kontuje zagrają bez trzech swoich trzech napastników - najlepszych strzelców w tym sezonie: Brożka, Boguskiego i Guerriera. Nie ma podstawowej trójki w napaści i pewnie znowu z przodu zagra Jankowski, który normalnie jest wystawiany w linii pomocy. Takie braki w ofensywie nie mogą przynieść korzystnego wyniku dla białej gwiazdy. Jeśli Pogoń wygra tylko 1 bramką będziemy mieli zwrot więc warto postawić coś więcej.

Semtex 267,5K

Semtex

Użytkownik
Anglia Premier League ::: Newcastle - Aston Villa
Newcastle @ 2.05 Całoroczny

100zł

Dzisiaj pewnie wiele osób idzie w stronę gości bo kurs 2.05 na czyste zwycięstwo srok jest bardzo fajny, ja jednak idę dalej i zagram to z handi w przypadku wygranej srok tylko jedną bramką będziemy mieli zwrot.
Lwy kolejny sezon w którym z tego znów będą toczyć ciężkie boje o utrzymanie się w PL, obecnie ostatnie miejsce w tabeli i tylko 6 pkt po 18 kolejkach na wyjazdach tracą średnio 2.25 bramki/mecz - widać więc jak tragicznie to wszystko wygląda i nie widzę dzisiaj dla nich możliwości przełamania się w meczu z Newcastle. Gospodarze po dotkliwej porażce z Crystal Palace 1:5 odnotowali dwa zwycięstwa i to nie z jakimiś płotkami Premier League - 2:0 z The Reds i 2:1 z Totkami to wyniki, które przed dzisiejszym meczem stawiają Sroki w roli zdecydowanego faworyta i dlatego też zdecydowanie gram w ich stronę.

Semtex 267,5K

Semtex

Użytkownik
Anglia Premier League ::: Chelsea - Sunderland
Chelsea @ 1.33 Całoroczny

50zł

Anglia Premier League ::: Chelsea - Sunderland
Chelsea - 1 @ 1.80 Całoroczny

50zł

Nie wierze w kolejną porażkę The Blues szczególnie z tak słabym rywalem jak Sunderland. Gracze Chelsea są jeszcze dalecy od formy z poprzedniego sezonu ale jakieś tam przebłyski się zdarzają, a mecz z Leicester nie był tak do końca tragiczny w ich wykonaniu, stwarzali sobie sytuacje i przez pewien okres czasu zamkneli nawet Leicester na ich połowie, niestety brakło skuteczności u Costy, którego mam nadzieje nie ujrzymy dzisiaj w pierwszym składzie, a Holland wprowadzi Remyego, który wg mnie zdecydowanie lepiej radzi sobie na boisku, Costa to już nie ta forma co w poprzednim sezonie więc niech już sobie spada do tego Atletico skoro tak bardzo chce.
Ciężko przewidzieć jaką 11 będzie chciał wystawić Holland wg możliwa jest taka opcja:
Courtois, Inanovic, Azpilicueta, Cahill, Zouma, Ramires, MAtic, Oscar, Willian, Kenedy, Remy.
Jeśli Hazard będzie zdolny do gry to pewnie zobaczymy go w miejsce Kenedyego.

Anglia Premier League ::: Everton - Leicester
Over 2.5 i BTS @ 1.83 Całoroczny

100zł

Anglia Premier League ::: Everton - Leicester
BTS Tak @ 1.53 Całoroczny

100zł

Tutaj jak w meczu Lester z Czelsi ciężko stawiać na zwycięzce i lepiej poszukać bezpieczniejszych typów. Mamy dwie bardzo ofensywne drużyny z znakomitymi snajperami Lukaku w Evertonie i Mahrez z Vardym po stronie Lester. Gospodarze ostatnio polubili sobie remisować ale bramki strzelają w każdym meczu i w każdym mają mnóstwo sytuacji. Obrona Leicester nie jest już tak mocna jak ich ofensywa i Everton ze swoim potencjałem w ataku na 100% coś tutaj strzeli, a Lisy to drużyna, która w tym sezonie jest uważana za mistrza kontry w PL.

Semtex 267,5K

Semtex

Użytkownik
Francja Ligue 1 ::: Troyes - Monaco
Monaco @ 1.9 Całoroczny

100zł

Niemcy Budnesliga ::: Stuttgart - Wolfsburg
Wolfsburg @ 2.1 Całoroczny

100 zł

Wilki słabiutko na wyjazdach 1/3/3 dlatego mamy bardzo fajny kurs w ich meczu przeciwko VFB. Dzisiaj jednak goście powinni wreszcie przywieźć komplet pkt gdyż mają do tego idealnego rywala. Gospodarze są obecnie na ostatnim miejscu w tabeli i stracili 36 bramek w 16 meczach. Wilki zapewnili sobie awans do 1/8 LM, dzisiaj 17 kolejka Bundesligi więc grają ostatni mecz przed przerwą, od rozgromienia 6:0 Werderu nie wygrali w lidze żadnego z następnych z Borussia i HSV ale wg mnie te dwa występy nie zwiastują spadku formy Wolfsburga. Dost, Kruse, Draxler, Schurrle, Caligiuri - widać, że tak powiem wielką moc w ofensywie Wilków więc z obrony VFB powinno zostać zrobione sitko. Czas na podreperowanie słabiutkiego bilansu Wilków na wyjazdach.

Semtex 267,5K

Semtex

Użytkownik
Walia Premier League ::: Aberystwyth - Carmarthen
Aberystwyth @ 1.61 -Całoroczny - Przełożone spotkanie - ZWROT
100zł

Puchar Anglii ::: Braintree - Bromley
Braintree @ 1.95 Całoroczny

100zł

Gracze Bromley ostatnio zdecydowanie pod formą, pięć ostatnich meczy to pięć przegranych i to dość wysoko w każdym: 5:3, 2:0, 2:0 - wyjazd, 1:3, 1:2 dom. Do tego 4 z 5 tych meczy to przegrane z zespołami z dolnej części tabeli Ligi Narodowej Anglii. Jednym z powodów słabej gry może być brak skuteczności w ostatnich spotkaniach Mosesa Ademoli najlepszego strzelca Bromley, który do niedawna był jeszcze najlepszym strzelcem VNL, niestety brak gola od 460minut spowodował jego spadek na 2 miejsce w klasyfikacji strzelców. Kolejni napastnicy Bromley od początku sezonu nie są zbyt bramkostrzelni Dubois 1 bramka w 15 występach chociaż on raczej wchodzi z ławki więc możemy mu odpuścić jednak Goldberg i Denis zmiennicy w pierwszej 11 kolejno 2 i 5 bramek, a grali sporo 12 i 17 występów. Przy takiej skuteczności i dyspozycji napastników w ostatnich występach nie widzę zbyt dużych szans gości w konfrontacji ze statystycznie najlepsza defensywą ligi narodowej. Ich ostatnie spotkanie miało miejsce dość dawno 4 kolejka w lidze i skończyło się zwycięstwem Braintree 2:1, w dzisiejszym meczu pucharowym czuje kolejne zwycięstwo gospodarzy może nawet z jakimś handi.

Semtex 267,5K

Semtex

Użytkownik
Miałem nie grać już włoskiej piłki po wpadce z Interem ale jednak się skusze ????

Włochy Serie B ::: Spezia - Como
Spezia @ 1.57 Całoroczny

100zł

Como ostatnia pozycja w lidze średnio tracą 1.8 bramki/mecz i równo 2/mecz w spotkaniach wyjazdowych, obecnie goście mają najgorszą defensywe w lidze. Spezia kilka ostatnich spotkań rozegranych w dobrym stylu, wyjazdowy remis z 5 drużyną ligi, wcześniej wygrana w pucharowym meczy po ciężkim boju z Roma - awans po karnych. Wiadomo Roma w ostatnim okresie raczej pod formą ale jednak ogranie takiego przeciwnika musi podbudować morale. Przeciwko typowi może przemawiać to, że Spezia nie jest zbyt bramkostrzelną drużyną ledwo 7 bramek w 9 meczach na własnym boisku dlatego odradzam dla spokoju grać tutaj jakieś handi chyba, że ze azjana ze zwrotem. Dwa ostatnie spotkania u siebie to jednak dwa zwycięstwa, ogólnie mecze na własnym obiekcie nie wyglądają już tak źle 4/3/2. Gospodarze powinni wygrać to spotkanie bo jak pisałem takiej defensywie jak u graczy Como wbicie jednej czy nawet kilku bramek w tym sezonie to nic trudnego.

Włochy Serie B ::: Crotone - Trapani
Crotone @ 1.7 Całoroczny

200zł

Włochy Serie B ::: Novara - Cesena
Novara @ 1.9 Całoroczny

40zł

Pucha Turcji ::: Fenerbahce - Antalyaspor
Bacze @ 1.37 Całoroczny

250zł

Crotone, Spezia, Anderlecht, Fenerbahce @ 5.59
Całoroczny
60zł

Zdecydowanie koniec z Włoskimi ligami.

Semtex 267,5K

Semtex

Użytkownik
Anglia Championship ::: Middle - Sheffield
Middle @ 1.67 Całoroczny

200zł

Kolejny raz idę w stronę gospodarze i mam nadzieję, że po raz kolejny pozwolą coś zarobić. Ostatnio zwycięstwo na wyjeździe z Brighton, który był wtedy viceliderem, już na tamten mecz po przerwie za czerwoną kartkę wrócił Stuani i od razu bramka, dzisiaj też można liczyć na bramke z jego strony. Jedyny minus jaki widzę to brak kolejnego napastnika ponieważ za czerwo tym razem pauzuje Nugent. obydwie drużyny bardzo overowe jednak Middle na Riverside Stadium to najlepsza defensywa w lidze, stracili ledwno dwie bramki w 11 spotkaniach, a goście na wyjazdach już tak bardzo nie błyszczą 2/5/4, bramki 13:17. Mimo braku jednego z podstawowych na[pastników (Nugent grał w 17 meczach, 5 bramek, 4 asysty) Middle ma jeszcze kim straszyć w ofensywie mają kilku naprawdę dobrych napastników Stuani, Fabrini, Kike, Adomah, ławka po stronie gospodarzy też jest pokaźna i zawsze jest kim grać. W przyszłym sezonie widzę Middle w PL.

Anglia Premier League ::: Everton - Stoke
Everton @ 1.91 Całoroczny

150zł

Anglia Liga Narodowa ::: Forest Green - Kidderminster
Forest Green @ 1.33 Całoroczny

250zł

Anglia Liga Narodowa ::: Cheltenham - Torquay
Cheltenham @ 1.33 Całoroczny

250zł

Semtex 267,5K

Semtex

Użytkownik
Treble: Gillingham, Forest Green, Cheltenham @ 2.83 Całoroczny

75zł

Ako z 3 ligi Angielskiej i Ligi Narodwowej. Obstawiłem głównie po statystykach, są to spotkania głównych kandydatów do awansu z głównymi kandydatami do spadku. Gracze Forest ostatnio przegrali wysoko bo 4:1 z kandydatem do spadku, którego dziś podejmuje drużyna Cheltenham Town więc dwie niespodzianki z rzędu nie powinny mieć miejscA.

Anglia Premier League ::: Arsenal - Bournemouth
Arsenal @ 1.5 Całoroczny

150zł

Nie widzę tutaj kolejnej wpadki Kanonierów tym bardziej, że przy ewentualnej przegranej Lester mogą skończyć ten rok na pozycji lidera PL.

Arsenal, Forest, Cheltenham, Gillingham, Everton, Middle @ 14.71 Całoroczny

20zł

Anglia Premier League ::: Manu - Chelsea
Chelsea @ 3.20 Całoroczny

10zł

Występ Hazarda jest niepewny narzeka na bóle urazowe. Remy i Falcao też mogą nie zagrać, a wtedy Hiddinkowi zostaje tylko jeden środkowy napastnik - Traore, który w tym sezonie na boiskach PL spędził UWAGA całe 7 MINUT. Jednak na dokładne informację co do pierwszej 11 trzeba poczekać do godziny przed meczem, wtedy może wrzucę typ na The Blues ale odradzam wam stawianie czegokolwiek w tym meczu, ponieważ przy obecnej sytuacji tych dwóch klubów, może zdarzyć się tutaj wszystko. Osobiście jak wrzucę typ to zagram go jedynie za jakieś drobne albo do jakiegoś drugiego typu na niepewnego dubelka.
Skład The Blues:
Courtois; Ivanovic, Zouma, Terry (c), Azpilicueta; Mikel, Matic; Willian, Oscar, Pedro; Hazard
Rezerwowi: Begovic, Baba Rahman, Djilobodji, Ramires, Loftus-Cheek, Traore, Kenedy
Chelsea dzisiaj niestety bez klasycznego napastnika, co do ławki i zmian to wg mnie prawdopodobne wejście Ramiresa i trzeba będzie dzisiaj liczyć na młodzież Cheek i Kenedy, w kadrze nie widać Cahilla więc jedyna opcja w obronie to chyba wejście Baby. Widać, że nie było ściemy z tymi problemami zawodników, sporo braków w kadrze The Blues ale trzeba cisnąć i wyrwać jakieś pkt tak słabo grającym ostatnio czerwnoym diabłom, LvG raczej już na wylocie i dzisiaj porażka z The Blues to będzie pewnie jego wypad z Old Trafford.
Potrzebny jest dzisiaj bardzo dobry występ Hazarda i Williana w nich trzeba szukać przełamania defensywy Manchesteru, Eden będzie pewnie grał jako środkowy napastnik więc wiadomo nie jego pozycja. Licze też na wejście i dobrą zmianę RLC. Defensywa Manu w meczu ze Stoke wyglądała słabiutko ciężko więc liczyć na to, że po 2 dniach zagrają nagle super mecz, do tego musi dojść zmęczenie i pewnie nie najlepsza atmosfera w szatni na Old TRafford, do tego Rooney na szpicy - nie spodziewałbym się bramek z jego strony.

Turcja Super Liga ::: Fenerbahce - Sivasspor
Bacze @ 1.36 Całoroczny

100zł

Semtex 267,5K

Semtex

Użytkownik
TCS Obersdorf:
Severin Freund - miejsce 1-3 @ 2.0 Całoroczny

75zł

Zastanawiałem się jeszcze nad postawieniem na Forfanga jednak padło na Niemca ponieważ wg mnie przemawia za nim więcej argumentów. Wczoraj obydwaj bardzo dobry występ w kwalifikacjach, Freund ogólnie w bardzo dobrej formie, troszkę nie wyszły konkursy w Engelbergu chociaż to i tak było top10 więc o jakimś spadku formy nie ma mowy. Dodatkowo Niemiec skacze dzisiaj przed własną publicznością i zarówno on jak i kibice myślą pewnie nawet nad zwycięstwem jednak zatrzymać fenomenalnego w tym sezonie Prevca będzie bardzo Trudno. Podium bardziej w zasięgu niż zwycięstwo i ja w tym kursie widzę spore value 2.0 na Niemca biorę z pocałowaniem ręki. W konkursie są jeszcze oczywiście bardzo dobrze skaczący Austriacy i Norwegowie jednak mimo wszystko to wg mnie Severin jest pewniejszą opcją na podium jest to już bardziej doświadczony zawodnik od Forfanga, Gangnesa czy Krafta.

TCS Obersdorf ::: H2H Kasai - Wellinger
Kasai @ 1.61 Całoroczny

50zł

TCS Obersdorf:
Peter Prevc - miejsce 1-3 @ 1.2 Całoroczny

1187zł

Tutaj idę za wszystko co mi zostało, żeby Prevc nie zajął dzisiaj miejsca na podium to chyba musiałby nie wystąpić w tym konkursie.

Otrzymane punkty reputacji: +6
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom