>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Startujemy licząc na wysokie loty.

Status
Zamknięty.
Semtex 267,5K

Semtex

Użytkownik
Witam wszystkich,
Zacznę tutaj wrzucać bety, które sam obstawiam głównie piłka nożna, tenis, siatka przy jakichś większych imprezach mogą się pojawić inne typy. Niekoniecznie znajdą się tutaj wszystkie moje kupony bo pewnie nie zawsze będzie mi się chciało wszystko zamieszczać ale będę się starał to robić dość często. Zobaczymy jak wszystko będzie się układać.
Zaczynamy ????

Anglia Championship ::: Ipswich - Middlesbrough
Ispwich handi azjan -1 @ 4.8 Całoroczny

Analiza
Ligue 1 ::: Nicea - PSG
PSG handi azjan -1 @ 1.82 Całoroczny

PSG w gazie jak zawsze w ostatnich latach dominacja w Ligue 1, ostatni mecz remisowy z Angers ale to wgl była dziwaczny dzień w Francuskiej lidze, a do tego ni
e grał Ibra. Nicea ostatnie mecze raczej bez szału remis z Lorient i porażka z Tolouse meczu z Lyonem nie ma co brać pod uwagę bo gracze ze Stade de Gerland mają ostatnią czarną serie. Dzisiaj chyba każdy czuje tą wygraną PSG.

Włochy Serie B ::: Perugia - Modena
Perugia @ 1.8 Całoroczny

AKO ::: PSG win, Ipwich win, Perugia win, Schalke win @ 12.06 Całoroczny

Ispwich niestety zawaliło sprawę ale i tak mamy lekki plusik.

Semtex 267,5K

Semtex

Użytkownik
Liga Mistrzów ::: PSG - Shakhtar
PSG handi -1 @ 2.3 Całoroczny

50zł
PSG handi azjan -2 @ 3.75 Całoroczny - Zwrot
30zł
BTS NIE @ 2.2 Całoroczny

30zł
PSG wygra do zera @ 3.0 Całoroczny

30zł
PSG wychodzi z 2 miejsca w grupie A i nic już tutaj się nie zmieni więc mogą zluzować i spokojnie pograć sobie ten mecz ale mimo wszystko Paryżanie na własnym stadionie raczej nie oddaja pkt drużyną gości i myślę, że dziś będzie podobnie. Z tego co czytałem to Ibra chyba nie wyjdzie w pierwszej 11 ale mimo wszystko jestem pewny typu bo w PSG ma kto ładować bramki, a jak Ibra wejdzie z ławki to pewnie coś dołoży. Podobnie Di Maria, a na 100% nie zagra Pastore gdyż jest kontuzjowany. Licze tutaj na jakieś bramki Cavaniego do spółki z Lucasem i Lavezzim. Obecnie w LM PSG straciło tylko 1 bramkę w przegranym meczy z Realem czym załatwili sobie niestety 2 miejsce w grupie, chociaż mogli spokojnie pyknąć Królewskich bo sytuacji nie brakowało i zagrali bardzo dobre spotkanie. Watpię żeby Szachtar tutaj coś ustrzelił chociaż wg buków lepiej zagrać jakieś bramki w stronę Ukraińców.

Liga Mistrzów ::: PSV - CSKA Moscow
PSV @ 1.7 Całoroczny

30zł
Patrząć na ostatnie wyniki Rosjan to są raczej pod formą, a PSV ma tutaj proste zadanie wygrywamy-wychodzimy i nie martwimy się wynikiem Wików z Diabłami.

Liga Mistrzów ::: Real - Malmo
Real handi -2 @ 1.72 Całoroczny

30zł
Treble: PSG -1, PSV win, Wolfsburg - Manchester BTS tak @ 6.26 Całoroczny

10zł

Semtex 267,5K

Semtex

Użytkownik
Liga Mistrzów ::: Gent - Zenit
Gent @ 2.3 Całoroczny

20zł
Gent jak wczoraj PSV wygrywamy-wychodzimy mam tylko nadzieję, że nie napsują mi tak nerwów jak PSV w końcówce wczorajszego meczu. Zenit bez Hulka więc tracą sporo na ofensywie jest tam jeszcze oczywiście kolejny napastnik, który jest w dobrej formie czyli rosjanin Dzyuba no ale to jednak Belgowie grają tutaj o wszystkę i myślę, że będą gryźć ziemię byle wygrać ten mecz i awansować do 1/8 LM.

Liga Mistrzów ::: Valencia - Lyon
Valencia @ 1.44 Całoroczny

50zł

Liga Mistrzów ::: Valencia - Lyon
Valencia handi -1 @ 2.1 Całoroczny

15zł
Powtarzam się ale w jakiej Lyon jest ostatnio formie każdy dobrze wie, wpadka ze słabo grającym Montpellier 4:2 i to u siebie kole w oczy, porażka z Angers też u siebie tyle, że tutaj o wynik byłem spokojny patrząc na to co wyprawia Lyon, a Angers, którzy grają chyba sezon życia i myślę, że za rok możemy się spodziewać beniaminka Ligue 1 w LM jeśli utrzymają dobrą formę do końca sezonu. Olimpikowi natomiast gra w LM w przyszłym roku zaczyna uciekać i jeśli szybką nie będzie poprawy w ich grze to może być im ciężko nawet o 3 miejsce w lidze dające baraże o LM dlatego też sądzę, że Lyon ten mecz już raczej odpuszcza bo i tak grają o nic, a skupiają się na lidze w, której trzeba zbierać pkt bo rywale nie śpią. PSG oczywiście poza zasięgiem na 100% to Paryżanie zostaną mistrzem Francji ale walka o europejskie puchary jest otwarta. Valencia natomiast ciągle ma jeszcze szanse na awans do 1/8 LM więc do ostatniego meczy fazy grupowej muszą się przyłożyć. Poza tym Hiszpanie są mocni na własnym obiekcie w lidze bilans 3/4/0 ostatnio zatrzymali Barce, bramki 10:3 jest dość dobry i widać, że ciężko jest wywozić pkt z Estadio. Przy motywacji obydwu klubów na ten mecz jak i dyspozycji w jakiej są obecnie zdecydowanie warto grać dzisiaj w stronę Nietoperzy.

Liga Mitrzów ::: Chelsea - Porto
Porto @ 3.6 Całoroczny

10zł
Po przegranym meczu z Dynamem Portugalczycy trochę sobie pokomplikowali sytuację bo teraz jeśli chcą wyjść z grupy to ten mecz trzeba wygrać chyba, że stanie się coś praktycznie niemożliwego i Dynamo straci dzisiaj pkt. Forma The Blues już miała iść do góry, już było widać lepszą grę, a tutaj znowu weekendowa wpadka i lepszej gry nie widać za to Smoki są w bardzo dobrej formie wygrane w lidze są, bramki są chyba tylko Benfica ma więcej strzelonych i patrząć tutaj pod kątem ogólnego bilansu zespołów i formy to nic nie przekonuje mnie w stronę Chelsea chociaż bardzo lubię ten klub i im kibicuje. Wczoraj pożegnaliśmy Czerwony Diabły i myślę, że dzisiaj czas pożegnać kolejny Angielski klub. Zastanawiałem się jeszcze tutaj na pograniem tego meczu tak samo jak typowałem przy ich pierwszym spotkaniu w grupie BTS i Porto teraz mamy na ten bet @ 7.0 więc kurs bardzo sympatyczny jednak nie jestem pewien tego czy Londyńczycy są obecnie w stanie strzelić cokolwiek Portugalskiemu klubowi. Jest jeszcze opcja, że Chelsea postawi w tym meczu bunkier z czego są dość znani, wtedy droga do ich bramki może być ciężka lecz przy obecnie dziurawej obronie kto wie. Ogólnie mecz ciężki do obstawienia nie ma jakiś 100% argumentów za jednym czy drugim teamem jednak jak pisałem wyżej patrząć na obecną dyspozycję tych dwóch klubów idę w stronę Porto.

Semtex 267,5K

Semtex

Użytkownik
Liga Mistrzów ::: Dynamo Kijów - Maccabi
Dynamo handi -1 @ 1.57 Całoroczny - Zwrot
10zł
Dynamo handi -2 @ 2.3 Całoroczny

10zł
BTS NIE @ 1.57 Całoroczny

10zł
Dynamo wygra do zera @ 1.72 Całoroczny

10zł

Ukraińcy ciąglę w boju o 1/8 w ostatniej kolejce spomplikowali życie drużynie z Portugali i teraz Smoki lekko pod ścianą. Dynamo dzisiaj wygra tego jestem pewny bo Tel Aviv to zwyczajny chłopiec do bicia dla przeciwników w grupie, pytanie tylko jak wysoko wygrają, ja ide w handi -2 najwyżej będzie zwrot. Zastanawiałem się też nad wyższym handicapem i może zagram jeszcze jakiegoś azjana. W Izraelu było chyba 2:0 dla Ukraińców jak dobrze pamiętam wiec dzisiaj nie powinno być gorzej w dodatku cały czas jest szansa na awans i to dość realna więc powinni sobie trochę postrzelać. Izraelczycy tylko 1 bramka ustrzelona przeciwko Porto i 15 straconych w 5 meczach widać, że LM nie dla nich.

Semtex 267,5K

Semtex

Użytkownik
Liga Mistrzów ::: Levekusen - Barcelona
Barca @ 2.7 Całoroczny

10zł

Mamy skład Barcelony i teraz można się zastanawiac czy grać coś w ich stronę ja chyba zagram. Mimo wszystko aptekarze raczej już nie awansują do 1/8, a w Bundeslidze w weekend przyjedzie do nich mocna Borussia Moenchengladbach ale czy Leverkusen odpuszcza mecz po składzie widać, że nie. Barcelona bez super trójki w ataku został tylko Messi, Neymar lekka kontuzja, Suarez pewnie wejdzie bo jest na ławce.
Ławka Barcy:
Bravo, Busquets, Camara, Gumbau, Mascherano, Masip, Suarez.
Obrona praktycznie zmieniona całkowicie został tylko Alba, pomoc też wywrócona został Rakitić, Busquets na ławce może wejdzie może nie, ciężko tutaj coś wyczuć ale gram w stronę Hiszpanów z jednego powodu liczę na to, że Roma już do przerwy rozprawi się z Bate, a wtedy morale niemców powinny spaść. Kurs na barce poszybował w górę niesamowicie patrząc na to co było wczoraj chyba 2.2 dzisiaj już 2.7.

Treble: Barca win, Gent win, Valencia handi -1 @ 14.48 Całoroczny

5zł
Jak puszczałem trebla to kurs na Barce złapałem po 2.8 ???? Chyba strasznie dużo osób pakuje kase w stronę Niemców.
______________________________________________________________________________________
No średnie dzisiaj te wyniki, najbardziej zdziwiła mnie chyba Valencia co do The Blues to jak pisałem wyżej kibicuje im więc mimo wtopy cieszę się z wyniku. Chelsea zagrała dzisiaj naprawdę znakomitę spotkanie może wreszcie wrócą do formy gdyby Costa miał skuteczność i formę z poprzedniego sezonu to wynik byłby wyższy. Porto mimo porażki 0:2 też całkiem niezłe spotkanie ale trzeba się pożegnać z LM.
Szykuję się ciekawe spotkanie w PL zobaczymy jak skończy się poniedziałkowy wyjazd Chelsea do Leicester i wtedy będzie można powiedzieć coś więcej o powrocie Londyńczyków.

Semtex 267,5K

Semtex

Użytkownik
Nie, dobieram stawkę w zależności od tego na ile typ wydaje mi się pewny. Te które bardziej czuje gram zawsze wyżej ????

Semtex 267,5K

Semtex

Użytkownik
Niemcy Bundesliga ::: Leverkusen - Monchengladbach
Remis @ 3.75 Całoroczny

20zł
Francja Ligue 1 ::: Troyes - Bastia
Troyes @ 2.38 Całoroczny

25zł
Idę w przełamanie Troyes kiedyś muszą wygrać jakiś mecz, a dzisiaj jest do tego jedna z lepszych okazji. Dwie bardzo słabo grające drużyny dwaj kandydaci do spadku. Bastia na wyjeździe zgromadziłą ledwo 3pkt w 8 meczach 0/3/5 bramki 4:13. Zobaczymy czy Troyes wykorzysta szansę na pierwsze zwycięstwo w tym sezonie.

Semtex 267,5K

Semtex

Użytkownik
Włochy Serie A ::: Udinese - Inter
Inter i under 2.5 gola @ 4.0 Całoroczny

20zł

Under 2.5 gola @ 1.61 Całoroczny

100zł

DW: 0:1 @ 6.0 Całoroczny

10zł
Ciężko było by tego nie zagrać wszyscy widzimy jak gra Inter stukane zwycięstwa po 1:0, 2:1 zawsze tą jedną bramką i dzisiaj też myślę, że będzie to underowe spotkanie. Spotykają się praktycznie najmniejbramkoszczelne drużyny w Serie A, Inter po 15 kolejkach średnia 1,2 bramki na mecz, a Udine 0.9.

Semtex 267,5K

Semtex

Użytkownik
Gwatemala Liga Nacional ::: Xelaju - Guastatoya
Xelaju @ 1.33 Całoroczny

50zł
Do przerwy/ Koniec meczu - Xelaju/Xelaju @ 1.83 Całoroczny

20zł
Over 2.5 gola @ 1.9 Całoroczny

20zł

Nie będę pisał, że jestem ekspertem od piłki w Gwatemali bo nie jestem ale jak przyjrzałem się temu meczowi to typ wydał mi się całkiem realny. Z tego co widzę to są to już play offy, liga się skończyła Xelaju z pierwszym miejscem w tabeli co dało im od razu półfinał. Ostatni mecz przed play offami grali też z Guastatoya tyle, że u siebie i wygrali 2:0 było to 29 listopada, 9 grudnia znowu się spotkali w pierwszym meczu półfinałowym i Xelaju poległo na wyjeździe 0:3 więc teraz w rewanżowym meczy muszą gonić i odrabiać straty. Przypatrzyłem się jeszcze raz końcowej tabeli i sprawdziłem mecze home/away i co widzę? Xelaju na 11 meczu ligowych u
Jeszcze taka mała wrzutka:siebie 11 wygranych bramki 17:2, 11/0/0 to imponujący wynik, a na wyjazdach rzeczywiście im nie idzie 2/2/7. Guastatoya na wyjazdach też bez szału 3/4/4 bramki 12:14 więc postanowiłem zdecydowanie iść w stronę gospodarzy.

Widać, że Xelaju to zdecydowanie drużyna własnego boiska, niestety oferta na Lige Gwatemali nie jest zbyt duża, a chciałem jakieś wyższe handi do gry.

Semtex 267,5K

Semtex

Użytkownik
Francja Ligue 1 ::: Angers - Bordeaux
Angers @ 2.3 Całoroczny

20zł
Francja Ligue 1 ::: Angers - Bordeaux
Angers i under 2.5 @ 3.75 Całoroczny

10zł
Kolejny raz idę w strone Angers i mam nadzieję, że znowu mi się to opłaci. Bordo w nie zachwyca formą i wątpie by przebudzili się akurat dzisiaj w meczu z dobrze spisującym się beniaminkiem. Drużyna gospodarzy jest wysoko na 2 miejscu w tabeli ale bramek nie strzelają zbyt wiele 16 trafień w 17 meczach stąd też mój drugi underowy typ, mam nadzieję, że nie skończy się tak jak Inter.

Francja Ligue 1 ::: PSG - Lyon
PSG @ 1.25 Całoroczny

250zł

Francja Ligue 1 ::: PSG - Lyon
PSG handi -1 @ 1.71 Całoroczny

50zł
Lyon ostatnio zaskoczył wygrywając w LM z Valencia na wyjeździe ale z takim rywalem jak PSG obecnie nie mają większysz szans. Myślę, że warto wejść w to grubiej bo Paryżanie na włąsnym obiekcie to pociąg nie do zatrzymania w Ligue 1.

Semtex 267,5K

Semtex

Użytkownik
Włochy Serie A ::: Napoli - Roma
Napoli @ 1.7 Całoroczny

100zł

Włochy Serie A ::: Napoli - Roma
Napoli handi -1 @ 2.5 Całoroczny

20zł

Dzisiaj we Włoskiej lidze czekaja nas dwa hity Juve - Fiora i Napoli - Roma ja postanowiłem wziąć się za ten drugi mecz. Roma po ostrym laniu w LM od Barcelony jakby opadła z sił co pokazały kolejne mecze z Atalanta i Bate wkradł się tu jeszcze remis z Torino chyba 1:1 jak dobrze pamiętam wynik. Napoli obecnie jest w lepszej formie postrzelali sobie w meczy z Legionistami więc humor w zespole pewnie też dopisuje. Mecz na szczycie nikt nie odda pkt bez walki ale czy Roma obecnie jest gotowa wywieźć jakieś pkt z Neapolu?

Polska Ekstraklasa ::: Legia - Piast
Piast @ 5.5 Całoroczny

10zł

Po takim kursie warto pograć za drobne w stronę Piasta, Legia pewnie zmęczona po LE i laniu od Napoli już w tamtym meczu zawodnicy nie wyglądali najlepiej. Piast święży, wypoczętu i przed sporą szansą na odskoczenie w tabeli. Dwa ostatnie mecze może nie poszł po myśli zespołu z Gliwic wysoka porażka z Górnikiem ale tam trzy szybkie ciosy w na początku 2 połowy załatwiły sprawę, a remisu w Cracovią nie ma co rozpatrywać jako słabego występu moim zdaniem mecz Piast - Cracovia był spotkaniem dwóch najlepszych obecnie zespołów w naszej lidze to co gra Legia nie jest tak efektowne jak wyniki i gra tych dwóch rywali.

Treble: Angers win, Napoli win, Real win @ 6.64 Całoroczny

25zł
Treble: Napoli -1, BTS i Piast, Lech win @ 42.95 Całoroczny

15zł

Dubel: Piast, Lech @ 10.5 Całoroczny

20zł

Masakra, tak złego weekendu to jeszcze nigdy nie miałem.

Semtex 267,5K

Semtex

Użytkownik
Anglia Premier League ::: Leicester - Chelsea
Over 2.5 gola @ 1.83Całoroczny

20zł

BTS - Tak @ 1.66 Całoroczny

50zł

BTS i Over 2.5 gola @ 2.1 Całoroczny

20zł

Leicester - czyste konto - Nie @ 1.22 Całoroczny

100zł

Chelsea - czyste konto - Nie @ 1.33 Całoroczny

100zł

Vardy strzeli kiedykolwiek @ 2.37 Całoroczny

10zł

Mahrez strzeli kiedykolwiek @ 3.75 Całoroczny

10zł

Rzuty rożne 1 połowa - powyżej 5 azjan @ 2.1 Całoroczny - ZWROT
20zł

Jeszcze tydzień temu grałbym zdecydowanie w stronę lisów ale po obejrzeniu meczy Chelsea - Porto nie mam zamiaru typować zwycięzcy tego meczy i idę bardziej w bramki. Dla lisów mamy kolejny sprawdzian po remisie z Manu przyszła wygrana z Łabędziami, a teraz ciężki kalendarz, Chelsea, Everton, Liverpool, City i puchar z Totkami po tych meczach zobaczymy co potrafią Lisy w meczach z konkretnymi graczami PL, nie twierdzę, że wcześniej ogrywali tylko jakichś wacików ale róznica jednak jest. Chelsea natomiast klapa w lidze z beniaminkiem, a później jak dotąd najlepszy mecz w sezonie w wykonaniu The Blues przeciwko Porto. Jeśli dzisiaj zagrają na takim poziomie to myślę, że powinni wywieźć 3 pkt z King Power Stadium ale czy zagrają wreszcie zajebiste spotkanie ligowe - zobaczymy około 23.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom