Semtex
Użytkownik
Witam wszystkich,
Zacznę tutaj wrzucać bety, które sam obstawiam głównie piłka nożna, tenis, siatka przy jakichś większych imprezach mogą się pojawić inne typy. Niekoniecznie znajdą się tutaj wszystkie moje kupony bo pewnie nie zawsze będzie mi się chciało wszystko zamieszczać ale będę się starał to robić dość często. Zobaczymy jak wszystko będzie się układać.
Zaczynamy ????
Anglia Championship ::: Ipswich - Middlesbrough
Ispwich handi azjan -1 @ 4.8 Całoroczny
Analiza
Ligue 1 ::: Nicea - PSG
PSG handi azjan -1 @ 1.82 Całoroczny
PSG w gazie jak zawsze w ostatnich latach dominacja w Ligue 1, ostatni mecz remisowy z Angers ale to wgl była dziwaczny dzień w Francuskiej lidze, a do tego ni
e grał Ibra. Nicea ostatnie mecze raczej bez szału remis z Lorient i porażka z Tolouse meczu z Lyonem nie ma co brać pod uwagę bo gracze ze Stade de Gerland mają ostatnią czarną serie. Dzisiaj chyba każdy czuje tą wygraną PSG.
Włochy Serie B ::: Perugia - Modena
Perugia @ 1.8 Całoroczny
AKO ::: PSG win, Ipwich win, Perugia win, Schalke win @ 12.06 Całoroczny
Ispwich niestety zawaliło sprawę ale i tak mamy lekki plusik.
Zacznę tutaj wrzucać bety, które sam obstawiam głównie piłka nożna, tenis, siatka przy jakichś większych imprezach mogą się pojawić inne typy. Niekoniecznie znajdą się tutaj wszystkie moje kupony bo pewnie nie zawsze będzie mi się chciało wszystko zamieszczać ale będę się starał to robić dość często. Zobaczymy jak wszystko będzie się układać.
Zaczynamy ????
Anglia Championship ::: Ipswich - Middlesbrough
Ispwich handi azjan -1 @ 4.8 Całoroczny
Analiza
Ligue 1 ::: Nicea - PSG
PSG handi azjan -1 @ 1.82 Całoroczny
PSG w gazie jak zawsze w ostatnich latach dominacja w Ligue 1, ostatni mecz remisowy z Angers ale to wgl była dziwaczny dzień w Francuskiej lidze, a do tego ni
e grał Ibra. Nicea ostatnie mecze raczej bez szału remis z Lorient i porażka z Tolouse meczu z Lyonem nie ma co brać pod uwagę bo gracze ze Stade de Gerland mają ostatnią czarną serie. Dzisiaj chyba każdy czuje tą wygraną PSG.
Włochy Serie B ::: Perugia - Modena
Perugia @ 1.8 Całoroczny
AKO ::: PSG win, Ipwich win, Perugia win, Schalke win @ 12.06 Całoroczny
Ispwich niestety zawaliło sprawę ale i tak mamy lekki plusik.