>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Starladder Budapeszt Major [ 24 listopada - 14 grudnia ]

kriksus 16,1K

kriksus

Użytkownik
torzsi (MOUZ) - broky (FaZe)

Zwycięzca
:
torzsi (MOUZ) 1.55 B betfan

Dla lepszego oglądania. Dwóch snajperów - pierwszy lider drużyny, nie pełni on aż tak dominującej roli jak Zywoo, Monesy czy nawet wonderful, raczej nie ginie niż idzie po swoje, stabilne statystyki. Drugi potrafi zaskoczyć w obie strony, forma zwyżkowa. Wg mnie dobry snajper a jego niedyspozycja często wynikała z missowania strzałów. Trochę zależy od map, tego nie analizowałem, wg mnie nie ma sensu. Mouz niestety raczej to weźmie, ale nie chcę na nich stawiać więc wymyśliłem tak, a kurs lekko wyższy. Będę uchachany jeśli jakimś cudem Faze to weźmie a i typ siądzie :D

'Corek 507,3K

'Corek

Znawca - e-sport
Navi vs Furia / Navi @ 3,20 betclic

Faze zrobiło coś pięknego. Pierwszy major Kuby, tutaj były w pewnym momencie szansę równe 0,1% na pozostanie Faze w turnieju, a w tym momencie są w półfinale! Co dalej? No kto wie...
Dziś faworyt przegral, czy zrobi to również drugi? Szanse nie są ogromne, ale ja spróbuję. Już tutaj naciąłem się na Navi, właśnie w spotkaniu z Furią, teraz znów wchodzę na to pole minowe. Uważam, że Furia w końcu przegra, ale czy to będzie dziś? Tego nie wiem. Dziś widzę walkę od Navi, oczywiście ogromnym warunkiem jest dojechanie na mecz przed wonferfula, jeśli będzie grać swoje, to są w stanie to zrobić. Molodoy jest kotem, dziś Ukrainiec musi mu dorównać.
Spotkanie z Vita obie mapy do 11, dosłownie jedną runda decydowała, to było świetne spotkanie, liczę dziś na przynajmniej taki zespół B1ad3. Jak będzie zobaczymy, ale nie wierzę tutaj w jakiś pogrom Furii w BO3.

P 9,7K

PitaRajt66

Użytkownik
Navi vs Furia / Navi @ 3,20 betclic

Faze zrobiło coś pięknego. Pierwszy major Kuby, tutaj były w pewnym momencie szansę równe 0,1% na pozostanie Faze w turnieju, a w tym momencie są w półfinale! Co dalej? No kto wie...
Dziś faworyt przegral, czy zrobi to również drugi? Szanse nie są ogromne, ale ja spróbuję. Już tutaj naciąłem się na Navi, właśnie w spotkaniu z Furią, teraz znów wchodzę na to pole minowe. Uważam, że Furia w końcu przegra, ale czy to będzie dziś? Tego nie wiem. Dziś widzę walkę od Navi, oczywiście ogromnym warunkiem jest dojechanie na mecz przed wonferfula, jeśli będzie grać swoje, to są w stanie to zrobić. Molodoy jest kotem, dziś Ukrainiec musi mu dorównać.
Spotkanie z Vita obie mapy do 11, dosłownie jedną runda decydowała, to było świetne spotkanie, liczę dziś na przynajmniej taki zespół B1ad3. Jak będzie zobaczymy, ale nie wierzę tutaj w jakiś pogrom Furii w BO3.
Szansa jest B1ad3 to świetny taktyk i dla mnie najlepszy trener w cs-ie, na pewno mają coś specjalnego na ten mecz. Ja jednak mam pograną Furię. Liczę na dobry mecz i wygraną Fallen-a i spółki ;)

Do góry Bottom