>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Aby urozmaicić nasze forumowe konkursy, specjalnie na gwiazdkowo-noworoczny czas wychodzimy do Was z absolutną nowością - konkursem drużynowym. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie.
    Konkurs drużynowy z Betfan
    Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu

Nie masz konta w Betfan? Nic straconego założysz je w kilka minut TUTAJ!

Starladder Budapeszt Major [ 24 listopada - 14 grudnia ]

kriksus 16,1K

kriksus

Użytkownik
torzsi (MOUZ) - broky (FaZe)
Zwycięzca
:
torzsi (MOUZ) 1.55 B betfan (szok)

Dla lepszego oglądania. Dwóch snajperów - pierwszy lider drużyny, nie pełni on aż tak dominującej roli jak Zywoo, Monesy czy nawet wonderful, raczej nie ginie niż idzie po swoje, stabilne statystyki. Drugi potrafi zaskoczyć w obie strony, forma zwyżkowa. Wg mnie dobry snajper a jego niedyspozycja często wynikała z missowania strzałów. Trochę zależy od map, tego nie analizowałem, wg mnie nie ma sensu. Mouz niestety raczej to weźmie, ale nie chcę na nich stawiać więc wymyśliłem tak, a kurs lekko wyższy. Będę uchachany jeśli jakimś cudem Faze to weźmie a i typ siądzie :D

Ostatnia edycja:
'Corek 517,3K

'Corek

Znawca - e-sport
Navi vs Furia / Navi @ 3,20 betclic

Faze zrobiło coś pięknego. Pierwszy major Kuby, tutaj były w pewnym momencie szansę równe 0,1% na pozostanie Faze w turnieju, a w tym momencie są w półfinale! Co dalej? No kto wie...
Dziś faworyt przegral, czy zrobi to również drugi? Szanse nie są ogromne, ale ja spróbuję. Już tutaj naciąłem się na Navi, właśnie w spotkaniu z Furią, teraz znów wchodzę na to pole minowe. Uważam, że Furia w końcu przegra, ale czy to będzie dziś? Tego nie wiem. Dziś widzę walkę od Navi, oczywiście ogromnym warunkiem jest dojechanie na mecz przed wonferfula, jeśli będzie grać swoje, to są w stanie to zrobić. Molodoy jest kotem, dziś Ukrainiec musi mu dorównać.
Spotkanie z Vita obie mapy do 11, dosłownie jedną runda decydowała, to było świetne spotkanie, liczę dziś na przynajmniej taki zespół B1ad3. Jak będzie zobaczymy, ale nie wierzę tutaj w jakiś pogrom Furii w BO3.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3526
P 9,7K

PitaRajt66

Użytkownik
Navi vs Furia / Navi @ 3,20 betclic

Faze zrobiło coś pięknego. Pierwszy major Kuby, tutaj były w pewnym momencie szansę równe 0,1% na pozostanie Faze w turnieju, a w tym momencie są w półfinale! Co dalej? No kto wie...
Dziś faworyt przegral, czy zrobi to również drugi? Szanse nie są ogromne, ale ja spróbuję. Już tutaj naciąłem się na Navi, właśnie w spotkaniu z Furią, teraz znów wchodzę na to pole minowe. Uważam, że Furia w końcu przegra, ale czy to będzie dziś? Tego nie wiem. Dziś widzę walkę od Navi, oczywiście ogromnym warunkiem jest dojechanie na mecz przed wonferfula, jeśli będzie grać swoje, to są w stanie to zrobić. Molodoy jest kotem, dziś Ukrainiec musi mu dorównać.
Spotkanie z Vita obie mapy do 11, dosłownie jedną runda decydowała, to było świetne spotkanie, liczę dziś na przynajmniej taki zespół B1ad3. Jak będzie zobaczymy, ale nie wierzę tutaj w jakiś pogrom Furii w BO3.
Szansa jest B1ad3 to świetny taktyk i dla mnie najlepszy trener w cs-ie, na pewno mają coś specjalnego na ten mecz. Ja jednak mam pograną Furię. Liczę na dobry mecz i wygraną Fallen-a i spółki ;)

'Corek 517,3K

'Corek

Znawca - e-sport
Navi vs Faze / Navi @ 1,66 1xbet

Ponownie idę w zwycięstwo Navi. Oczywiście całym sercem jestem za Faze i będę przeszczęśliwy jeśli Navi to przegra, ale jednak nie będę się tutaj kierować sercem. Faze jest w półfinale i brali by to w ciemno przed turniejem. Czy Faze gra świetnie? Nie. Bez wątpienia szczęście jest po stronie Faze, bo Mouz zagrało fatalnie. Wiele rund po prostu fartownych.
B1ad3 jest geniuszem i to nie od dziś wiadomo. Pięknie wyciągnięte wnioski z poprzednich porażek z Furią, świetna gra po tt. Jeśli Navi zagra na takim poziomie jak wczoraj, to jestem spokojny o końcowy rezultat. Faze musiało być zagrać tutaj swój najlepszy mecz, aby dziś wygrać...najlepszy. Mało tam stabilności jest nadal i w głębi liczę, że mimo wszystko Faze wygra, ale pieniądze stawiam na Navi.

Spirit vs Vitality / Spirit @ 2,11 1xbet

Co za mecz! Szkoda, że tylko dwie mapy.
Spirit prowadziło 12-6, mieli 6 rund mapowych z rzędu i przegrali. Vitality pokazało dlaczego jest najelpsze. Jutro finał, mam nadzieje że nie jednostronny.

Na szybko dorzucam jeszcze Spirit. Wyglądają tutaj świetnie. Donk jak zwykle kosmos, koledzy też dojeżdżają. Nie tak dawno grali ze sobą i było to piekielnie zacięte spotkanie a przecież Spirit jeszcze nie było tak zgrane i mocne jak jest na ten moment. Czasu minęło malo, ale progres widać gołym okiem. Wszystko będzie zależeć od Donka i Zywooo. Dla mnie spotkanie 50/50 może się wydarzyć tutaj wszystko. Typowałem Vitality przed turniejem jako zwycięzców, ale Spirit tak czaruje, że aż grzech nie rzucić tutaj czegoś. Uwazam, że jest to mały finał. Kto wygra to spotkanie sięgnie po końcowe zwycięstwo i wzniesie puchar. Będzie gorąco, piekielnie gorąco. Z bólem serca próbuje Spirit bo są w stanie to zrobić.

Ostatnia edycja:
'Corek 517,3K

'Corek

Znawca - e-sport
Historia pisze się na naszych oczach. Faze po czymś takim, mam na myśli cały turniej, znalazło się w finale, Kuba...coś pieknego. Marzył aby zagrać w finale majora, ale sam otwarcie mówił, że jeszcze ma czas a on to zrobił w debiucie!
Navi dostało wczoraj paraliżu.
Vitality w finale, Vitality prawdopodobnie wzniesie puchar, czyli tak jak przewidywałem przed turniejem. Czy wygrają? Niestety tak. Vitality ogromny faworytem i spokojnie powinni takie Faze ograć. Oczywiście trzymamy kciuki, aby tak nie bylo, ale cały czas podtrzymuje zdanie, że finał to mieliśmy wczoraj w spotkaniu Spirit vs Vitality.
Jeśli Faze wygra to zrobi coś niesamowitego, zrobi coś co zostanie zapamiętane na zawsze!
Dla mnie niestety jest tutaj różnica klas, mimo że przecież trzeba być świetnym aby dotrzeć do finału Majora, to jednak to Faze nie jest najlepszą wersją tej formacji.
Dla mnie Vitality po takim powrocie z Spirit, nie oddadzą już tego i idę w ich pewne końcowe zwycięstwo.

Vitality -1.5 @ 1,82 betfan

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +419
Do góry Bottom