>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Starladder Budapeszt Major [ 24 listopada - 14 grudnia ]

little-dj 768,5K

little-dj

Użytkownik
E-sport - CS2 StarLadder Major
Aurora
-
Astralis

2. mapa - zwycięzca (z dogrywką): Aurora @ 1.61, Betfan

U innych bukmacherów kurs jest raczej poniżej 1.55. Drugą mapę powinna pickować Aurora z racji wyższego seedu, więc w teorii opłaca im się bardziej pickować jako drudzy. W tej sytuacji spodziewam się powtórki z ostatnich trzech BO3 między tymi zespołami, które rozegrali od września. Astralis permabanuje Dust2, Aurora wywala Ancient, Astralis pickuje Nuke, a Aurora Train. Astralis gra mało na Train i ze słabym skutkiem, na ostatnie trzy miesiące grali tylko cztery raz (w tym dwukrotnie właśnie na Aurorę) i wygrali tylko raz na słabsze Virtus Pro. Dla Aurory Train to druga najczęściej pickowana w ostatnim czasie mapa poza Dustem2, które Astralis raczej na pewno zbanuje i mają na niej 62% win ratio na ostatnie osiem spotkań.

Ostatnia edycja:
P 704

pafeub

Użytkownik
NiP vs Parivision / NiP @ 1,88 betclic

Jak znajdę czas to dopisze parę słów, ale NiP nie jest faworytem po takich spotkaniach? Po takim meczu z Faze? Nie no, nie ma szans że odpuszczę taki kurs. Xkacpersky dziś ustawia w szeregu, a tak poważnie to moim zdaniem przesadzony kurs i to NiP jak na moje powinno być tutaj faworytem i to z kursem max 1,60
Jak będzie, przekonamy się późnym popołudniem.
ale throw na duscie, 5 punktów mapowych i 2x przegrany post plant 2v1 w tym nie zabity Jame w plecy 😬😬😬 no ale teraz wziąć Traina to obowiązek

'Corek 498,6K

'Corek

Znawca - e-sport
ale throw na duscie, 5 punktów mapowych i 2x przegrany post plant 2v1 w tym nie zabity Jame w plecy 😬😬😬 no ale teraz wziąć Traina to obowiązek
Ja tracę w wiarę, bo takie sytuacje na turniejach podwórkowych się kończy a to co chłopy robią to się w mojej małej głowie nie mieści.

husarz22 558,6K

husarz22

Forum VIP
Liquid - Astralis
Typ bardzo podobny do wczorajszego. Również pojedynek IGLów. HooXi wczoraj pokazał się z bardzo dobrej strony. Ze sporą przewagą wygrał pojedynek na fragi z MAJ3R'em. Tym razem pojedynek z siuhym który wygląda tutaj bardzo słabo pod względem aimowym. Do teraz mam w pamięci jego kilka słabych akcji pokazującej niemoc strzelecką. Potrafił nawet przegrac mając Ak47 a rywal tylko glocka, wiedział dokładnie gdzie znajduję się przeciwnik, to było na anciencie przeciwko TyLoo. Obudził się dopiero na inferno gdzie zdobył 16 eliminacji ale jedna jaskółka wiosny nie czyni. Do tego Astralis jest słusznie faworytem więc w teorii cały zespół powinien zdobywać więcej fragów.

Typ: HooXi więcej eliminacji niż siuhy w całym meczu
@1.82 betclic

Otrzymane punkty reputacji: +62
'Corek 498,6K

'Corek

Znawca - e-sport
Nip vs 3Dmax / NiP @ 1,76 betfan

Witam, proobuje dalej i liczę na logikę w tych spotkqniach, bo takowej poki co brak. Ostatni typ na nip skonczyl się porażką 0-2 a powinno się skończyć wygraną 2-0. To co sie dzialo ze strony nipu w tym spotkaniu, to nadaje sie na turnieje podworkowe. Dobry mecz by pozniej rundy meczowe itd rozgrywać doslownie jak amatorzy, choć śmiem twierdzić, że amatorzy by ten mecz domknęłi.
Dziś znów im zaufam, bo nie wierzę, że znów coś takiego można zrobić.
Czy 3dmax zaskakuje tutaj pozytywnie? Nie. Grają swojego csa, nic ponad stan.
Już nie patrząc na te rundy nipu, to grają fajnie i nie zasługują na to, aby odpaść choć by po sptokaniu z Faze czy innych pewnych zwycięstwach, ale...to nadal jest nip, który jak pokazał da się przegrać wygrane mecze. Myślę, że jeśli nie będzie tutaj jakiś absurdalmych sytuacji, to NiP powinien sobie poradzić.

Astralis vs Liquid / Astralis @ 1,71 1xbet

Zagram sobie Astralis. Na papierze zdecydowanie lepsza ekipa od TL, w praktyce? Uważam, że na ten moment również. Liquid mimo wygranej z Mibr nadal jest po prostu cienki jak sik pająka. Mecz z tyloo? Fart, jeden wielki fart, bo ta runda na sekundy do końca, nie była planowana i Tyloo jest samo sobie winne.
Astralis oczywiśćie wcale nie gra o wiele lepiej bo Aurora sporo im pomogła w zwycięstwie a poprzednie mecze? Sami by chcieli o nich zapomnieć.
Dwie ekipy, które grają słabo i osobiście obie te drużyny wyrzucił bym za drzwi, bo nie wyobrażam sobie, że w PO Majora, możemy mieć tak grające ekipy.
Jak będzie? Przekonamy się wieczorem, ale po tym co widziałem na tym majorze już chyba nic nie jest w stanie mnie zdziwić.

kriksus 14,3K

kriksus

Użytkownik
Aurora - Astralis
Wybrałem tutaj typ na pojedynek IGL'ów obydwu drużyn. Z jednej strony MAJ3R, który no nie daje strzelecko dużo od siebie dla drużyny. Raz na jakiś czas mu coś wyjdzie ale 34-latek raczej słabo wygląda pod kątem zdobywania eliminacji. HooXi natomiast tez nie jest jakimś strzeleckim mocarzem ale uważam, że mimo wszystko w statystykach dużo lepiej wygląda od Maj3ra. Buki wystawili naprawdę fajny kursik @1.60 chyba tylko dlatego, że uważają Aurore za faworyta ale ja nie jestem ich taki pewnie tym bardziej, że XANTARES narazie jakby nie dojechał na tego majora bo przyzwyczaił nas do lepszej gry. Może dzisiaj się obudzi.. Zobaczymy.

Typ: HooXi więcej eliminacji od MAJ3R w całym meczu
@1.60 betclic
HooXi 46 - 30 MAJ3R

Liquid - TyLoo
Liquid zrobiło to co musiało czyli pokonali dużo gorszy od siebie MIBR. Ale jak Qikert z MIBR robi 0 killi a nawet 0 obrażeń!! przez całą połowę na inferno w terro no to o czym my tu mówimy? Przecież choćby jakiś granat gdzieś na mida albo banan rzucić czy cokolwiek a tu nic.
Natomiast mimo wszystko i tak Liquid miało problemy ale to w drugiej mapie z domknięciem Mirage, ostatecznie im się to udało po dwóch dogrywkach. Niestety siuhy słabiutko a zawsze mi się kojarzył że dawał coś od siebie. Poza tym ultimate też z tej awp mizernie wyglądał.
Naprawdę Chińczycy mają sporą szansę . Drugiej takiej okazji nie dostaną. Typ bardziej przeciwko Liquid niż w stronę TyLoo.
Map jakie się spodziewam to inferno i mirage więc chociaż swoją mapie Chińczycy powinni ogarnąć.

Typy:
TyLoo handicap (+1,5) map @1.35

TyLoo mecz @2.11 betfan

Liquid wygrywa 2;1. TyLoo było blisko na decydującej mapie mieli 12:8 ale przegrali po dogrywce
Było blisko? Mniej niż 10 sekund a ustawienie TyLoo na tym A tragiczne. Ultimate dokonał niemożliwego i nie było dogrywki. Dla mnie to wygląda tak: ultimate oraz Naf są w formie, Elige MUSI dołożyć swoje bo ta końcówka z Chińczykami była po prostu słaba, ale on liczby ma, Nertz też dobrze, ale siuhy... Zaryzykuję i postawię że dziś nie będzie się wywalał za 0 i przegrywał jak już wyżej napisane na pistolety. Astralis wywaliło Aurorę ok, ale to dalej tylko Astralis. Jak dla mnie dzisiaj Liquid po zaciętej walce to bierze.
AdmiralBet
Team Liquid - Astralis
Zwycięzca: Team Liquid @2,1

Do góry Bottom