>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Starladder Budapeszt Major [ 24 listopada - 14 grudnia ]

little-dj 768,5K

little-dj

Użytkownik
E-sport - CS2 StarLadder Major
Aurora
-
Astralis

2. mapa - zwycięzca (z dogrywką): Aurora @ 1.61, Betfan

U innych bukmacherów kurs jest raczej poniżej 1.55. Drugą mapę powinna pickować Aurora z racji wyższego seedu, więc w teorii opłaca im się bardziej pickować jako drudzy. W tej sytuacji spodziewam się powtórki z ostatnich trzech BO3 między tymi zespołami, które rozegrali od września. Astralis permabanuje Dust2, Aurora wywala Ancient, Astralis pickuje Nuke, a Aurora Train. Astralis gra mało na Train i ze słabym skutkiem, na ostatnie trzy miesiące grali tylko cztery raz (w tym dwukrotnie właśnie na Aurorę) i wygrali tylko raz na słabsze Virtus Pro. Dla Aurory Train to druga najczęściej pickowana w ostatnim czasie mapa poza Dustem2, które Astralis raczej na pewno zbanuje i mają na niej 62% win ratio na ostatnie osiem spotkań.

Ostatnia edycja:
P 704

pafeub

Użytkownik
NiP vs Parivision / NiP @ 1,88 betclic

Jak znajdę czas to dopisze parę słów, ale NiP nie jest faworytem po takich spotkaniach? Po takim meczu z Faze? Nie no, nie ma szans że odpuszczę taki kurs. Xkacpersky dziś ustawia w szeregu, a tak poważnie to moim zdaniem przesadzony kurs i to NiP jak na moje powinno być tutaj faworytem i to z kursem max 1,60
Jak będzie, przekonamy się późnym popołudniem.
ale throw na duscie, 5 punktów mapowych i 2x przegrany post plant 2v1 w tym nie zabity Jame w plecy 😬😬😬 no ale teraz wziąć Traina to obowiązek

'Corek 498,6K

'Corek

Znawca - e-sport
ale throw na duscie, 5 punktów mapowych i 2x przegrany post plant 2v1 w tym nie zabity Jame w plecy 😬😬😬 no ale teraz wziąć Traina to obowiązek
Ja tracę w wiarę, bo takie sytuacje na turniejach podwórkowych się kończy a to co chłopy robią to się w mojej małej głowie nie mieści.

Do góry Bottom