sylwek2012
Użytkownik
Nie można bo trzeba anulować bonus..I ostatecznie obrócić sam bonus pozostały na koncie 1x. Pytanie tylko czy można tak zrobić? Teraz mam awarię kompa, i nie sprawdzę tego (piszę z telefonu).
Nie można bo trzeba anulować bonus..I ostatecznie obrócić sam bonus pozostały na koncie 1x. Pytanie tylko czy można tak zrobić? Teraz mam awarię kompa, i nie sprawdzę tego (piszę z telefonu).
Mogłeś poczekać. Do ok. 24h trwa aktualizacja danych. Więc jeśli domyślacie się, że zagraliście wystarczającą ilość gier musicie uzbroić się w cierpliwość. Będzie dobrze(ciągle miałem napisane że muszę zagrać minimum 99 rund i obrócić 419 zł bodajże)
obrót bonusu, depozytu? czy tego i tego?Tak jak Amigo007 napisał, wpłacają 100e musimy rozegrać 100 rund za łącznie 100e.
Znajomy tak dokonał obrotu i wypłacił depo+ugraną kasę. Bonus mu został i po wypłacie go obracał 1x.
Obrót jest liczony gdy stan konta jest poniżej wpłaconej kwoty.
</pre>Serdecznie witamy, bonus należy zastawić w grach, w pierwszej kolejności zastawiany jest depozyt, pieniądze można wypłacić po obróceniu bonusu czyli wygenerowaniu wygranej, w przeciwnym razie bonus zostanie odciągnięty od kwoty wypłaty. Bonus widoczny jest przy zleceniu wypłaty jako pieniądze dodatkowe. Życzymy udanej gry. Na obecną chwilę bonus wynosi 95,40 euro.
Jak to policzyłeś? Ręcznie liczyłeś 310 razy? (po 310 x 1e = 3100)zagrałem za 3100
tak, po kliknięciu w "moje konto" się to wyświetla, kwoty podałem oczywiście zaokrąglone. w każdym razie jestem pewien, że zakręciłem ruletą więcej niż 100 razy. do 80 razu liczyłem, później zmieniłem system i już przestałem, no ale zakręceń było na oko 200-250Jak to policzyłeś? Ręcznie liczyłeś 310 razy? (po 310 x 1e = 3100)
Coś źle liczysz. Sugerujesz się zakładką "przegląd konta?
ponawiam pytanie kolegi ????ile zgłoszeń, bo nie wiem czy warto się rejestrować jak losowania nie będzie
Za bonus zagrałem już po zleceniu wypłaty ugranych pieniędzy ~250x i za około 500zł (czyli zrobiłem 100 rund + obróciłem raz depozyt), teraz mam coś takiego:Po wypłacie bonus powinien pozostać (tak było na koncie znajomego) i ten bonus obracamy 1x (podobnie 100 rund za łączne 400pln).Stargames
Czy mam czekać na aktualizację, czy wypłacić ugrane pieniądze i dalej obracać wtedy bonus, bo nie wiem, czy mogę całość 651,70 wypłacić.Twoje zasoby 651,70 zł
z tego pieniądze dodatkowe 409,71 zł
Max. Kwota wypłaty 241,99 zł