Podliczenie po 116 typach, jak się okazało przy kilku typach zdublowałem numer typu.
Łącznie 116 zdarzeń (w tym zakłady akumulacyjne)
Zdarzenia, które dały zysk ( WYGRANE ) - 87
Zdarzenia, w których stawka została zwrócona (ZWROTY) - 7
Zdarzenia, które były przyniosły straty (PRZEGRANE) - 22
Skuteczność: 79%
Bilans: 160,25j
Dla mnie ponad 16.000zł na przestrzeni 43 dni, nie licząc mojej przerwy, podczas której grałem większymi stawkami (kupony na stronie 6 bodajże).
Część tego kapitału zamierzam wprowadzić do systemów, które zaraz wytłumaczę.
Największa skuteczność:
-Zakłady (10/10)
Postawione: 9
Wygrane: 8
Przegrane: 1
- Tenis over/under
Postawione 19
Wygrane: 16
Zwroty: 1
Przegrane: 2
Zmieniamy teraz nieco formę tematu, mianowicie chcę wprowadzić trzy konta na których będę startował z bilansem 1000.00 PLN i grać będę cały czas za 100% kapitału mecze moim zdaniem najlepsze, często też z niszowych lig.
Podzielę to na 3 poziomy:
- poziom 1 - kapitał => 1000.00 PLN gram mecze o prawdopodobieństwie wygranej na poziome 70-80 % według moich szacowań
- poziom 2 - kapitał => 1000.00 PLN gram mecze o prawdopodobieństwie wygranej na poziome 81-90 % według moich szacowań
- poziom 3 - kapitał => 1000.00 PLN o prawdopodobieństwie wygranej na poziome 91-99 % według moich szacowań
Przed każdym spotkaniem podam, którym budżetem gram, z którego poziomu. Będą to również kupony ako ale z mniejszym kursem. Mecze systemowe nie będą bardzo często występować, może być sytuacja, że raz w tygodniu, zależne to będzie od oferty.
Cel tym razem prosty: dojść którymś z poziomów do 20.000zł, a może nawet dwoma lub trzema, zobaczymy jak wyjdzie. W przeszłości każda z moich prób doszła do skutku raz udało się dość 2 poziomami do 20.000zł ale to w odstępie 3 miesięcy.
Także życzcie mi powodzenia! Liczę na wasze wsparcie i reputki, które mobilizują.
P.s stawki są od dzisiaj nowe mianowicie skala zmienia się od 1 do 5, gdzie 1j =200,00zł.
Na noc pojawi się coś do godziny 24:00.
Pozdrawiam