#58. NBA 01:30
Brooklyn Nets - Washington Wizzards
Typ: Under 222,5 @ 1,75
Betano Stawka: 10/10
Dziś prawdziwa perła ???? mówię to z pełną świadomością. Drużyna Brooklyn podejmie na swoim parkiecie drużynę Czarodziei. Gram tutaj zdecydowanie w kierunku underowej liczby punktów, ponieważ z wywiadów i dogłębnej analizy ta linia jak dla mnie jest zdecydowanie za wysoka na to spotkanie w tym okresie sezonu.
Gospodarze notują bardzo złą serie 10 porażek na 11 meczy to nie przypadek. Dziś będzie kilka nieco nowych wariantów. Podstawowym z nich: wolniejsza gra, nie będzie to dziś akcja 7-8 sekund jednak troszkę dłuższe rozgrywanie, jeśli do tego dodamy że Czarodzieje również potrafią grać jak ja to mówie wyniszczającą koszykówkę to under mamy tutaj wypisz wymaluj.
Dziś zagrają ze sobą odowiednio 18 i 19 drużyna konferencji, a linie tak wysoką bukmacherzy wyznaczają po średniej punków w ostatnich 5 meczach i jeśli dobrze te mecze przeanalizujemy, to drużyna gospodarzy tylko w jednym z ostatnich 5 meczy przebiła linie 100 punktów i to nieznacznie bo 107, pójdziemy krok dalej na 7 ostatnich meczy tylko raz udało się ugrać ponad 100 punktów.
Jeśli chodzi o drużynę gości oni również punktują zazwyczaj ledwo ponad 100 punktów w ostatnim czasie dodatkowo ich mecze wyjazdowe nie są tak szybkie jak te rozgrywane na własnym parkiecie.
Do tego dochodzi kilka osłabień w obu drużynach.
Panowie buki już to wiedzą, że tam będzie under nie dajmy się zmylić ! Ta linia 220 która jest podstawowa to czysta paranoja moim zdaniem. Ja gram za max stawkę under 222,5 ale można grać również niższe linie.