>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Stały profit bukmacherski

P 2,8K

pan-szlachcic

Użytkownik
#76. EUROPA: CEV Cup - 1/32-finału 18:00
Budvanska Rivijera - Loimu
Typ: +1,5 Seta Loimu @ 1,93
Pinnacle
Stawka: 4.5/5

Długo wyczekiwany mecz przeze mnie, już tłumaczę dlaczego.
Jest to spotkanie rewanżowe w ramach 1/32 CEV Cup. Pierwszy mecz został rozegrany 6 grudnia i zakończył się sensacyjną porażką gości z Finlandii 2-3.
Kursy na poziomie 1,07 - 7,00. Dzisiaj mamy pojedynek rewanżowy i w ciemno gram +1,5 seta Fińskich siatkarzy, którzy w mojej opinii jeśli wyzbędą się indywidualnych błędów które popełniali w pierwszy spotkaniu to są w stanie wygrać ten mecz.

Pierwszy mecz przegrali na własne życzenie, przespali początek meczu tzn pierwsze 2 sety, a później było im ciężko wygrać 3 sety z rzędu i ostatecznie wynik 2-3. Wszystko moim zdaniem odbyło się w głowach zawodników, ponieważ nie spodziewali się aż tak twardych warunków i setów punkt za punkt.

Dziś myślę, że wyciągnęli wnioski z pierwszego spotkania i blog jak i zagrywka będą stały na zdecydowanie wyższym poziomie niż to było w pierwszym meczu.

Spodziewam się również dużo dłuższych serial punktowych w drużynie gości, oraz szczelnego bloku przy atakach wcale nie tak rosłego Bułgara Wenelin Kadankow&#39;a (201cm), który nie szczególnie imponuje warunkami i zasięgiem w ataku.

Na pewno rozpracowali znakomicie schematy drużyny z Czarnogóry i dziś poprawią się znacznie w bloku szczególnie gdy wiedzą czego a raczej kogo mogą obawiać się najbardziej.

Jak dla mnie zjadliwe również zwycięstwo gości po kursie @ 2,70.

#77. EUROPA: Liga Mistrzów 17:30
Bełchatów - Modena
Typ: (+1,5 Seta) Skra Bełchatów @ 1,86
Marathonbet

Jak dla mnie dzisiaj Skra wygrywa ten mecz, słabiej niż ostatnio z Craiova zagrać się nie da, tym bardziej że są podbudowani serią zwycięstw w Plus Lidze.

GL !
#76. EUROPA: CEV Cup - 1/32-finału 18:00
Budvanska Rivijera - Loimu
Typ: +1,5 Seta Loimu @ 1,93
Pinnacle
3-2 WYGRANA
✅✅✅

Długo wyczekiwany mecz przeze mnie, już tłumaczę dlaczego.
Jest to spotkanie rewanżowe w ramach 1/32 CEV Cup. Pierwszy mecz został rozegrany 6 grudnia i zakończył się sensacyjną porażką gości z Finlandii 2-3.
Kursy na poziomie 1,07 - 7,00. Dzisiaj mamy pojedynek rewanżowy i w ciemno gram +1,5 seta Fińskich siatkarzy, którzy w mojej opinii jeśli wyzbędą się indywidualnych błędów które popełniali w pierwszy spotkaniu to są w stanie wygrać ten mecz.

Pierwszy mecz przegrali na własne życzenie, przespali początek meczu tzn pierwsze 2 sety, a później było im ciężko wygrać 3 sety z rzędu i ostatecznie wynik 2-3. Wszystko moim zdaniem odbyło się w głowach zawodników, ponieważ nie spodziewali się aż tak twardych warunków i setów punkt za punkt.

Dziś myślę, że wyciągnęli wnioski z pierwszego spotkania i blog jak i zagrywka będą stały na zdecydowanie wyższym poziomie niż to było w pierwszym meczu.

Spodziewam się również dużo dłuższych serial punktowych w drużynie gości, oraz szczelnego bloku przy atakach wcale nie tak rosłego Bułgara Wenelin Kadankow&#39;a (201cm), który nie szczególnie imponuje warunkami i zasięgiem w ataku.

Na pewno rozpracowali znakomicie schematy drużyny z Czarnogóry i dziś poprawią się znacznie w bloku szczególnie gdy wiedzą czego a raczej kogo mogą obawiać się najbardziej.

Jak dla mnie zjadliwe również zwycięstwo gości po kursie @ 2,70.

#77. EUROPA: Liga Mistrzów 17:30
Bełchatów - Modena
Typ: (+1,5 Seta) Skra Bełchatów @ 1,86
Marathonbet
1-3 Przegrana
⛔⛔⛔

Jak dla mnie dzisiaj Skra wygrywa ten mecz, słabiej niż ostatnio z Craiova zagrać się nie da, tym bardziej że są podbudowani serią zwycięstw w Plus Lidze.

P 2,8K

pan-szlachcic

Użytkownik
#81. NBA 02:00
Houston Rockets - San Antonio Spurs
Typ: San Antonio Spurs @ 1,91
Pinnacle

San Antonio dziś wygrywa z Houston, Rakiety tak naprawdę głównie utrzymywali tą serie przez terminarz. Dziś moim zdaniem nie upiecze im się tak jak z Minnesotą kiedy to odrobili 15 punktów straty przeciwko młodym graczom. San Antonio zdecydowanie dziś zakończy zwycięską serie Houston, a po kursie 1,90 można wejść tutaj opłacalnie bardzo wysoko.
GL!

P 2,8K

pan-szlachcic

Użytkownik
#82. NBA 01:00
Charlotte Hornets - Los Angeles Lakers
Typ: Charlotte Hornets -1,5 @ 1,33
Unibet

#83. NBA 01:00
New York Knicks - Indiana Pacers
Typ: Indiana Pacers +10,5 @ 1,41
Unibet

Łączny kurs: 1,86

P 2,8K

pan-szlachcic

Użytkownik
# 84. NBA 01:30
Miami Heat - Orlando Magic
Typ: Orlando Magic +5,5 @ 1,71
Marathonbet

#85.NHL 01:00
Florida Panthers - Buffalo Sabres
Typ: -1 HA Florida Panthers @ 2,50
1xBet
Stawka: 3/5

#86.NHL 01:00
New Jersey Devils - Nashville Predators
Typ: 1DNB Devils @ 1,88
Marathonbet

Otrzymane punkty reputacji: +9
P 2,8K

pan-szlachcic

Użytkownik
20 grudnia,a więc święta coraz bliżej, proponuje złoić buków tym ako:
#87. NBA 01:00
New York Knicks - Indiana Pacers
Typ: Indiana Pacers +10,5 @ 1,41
Unibet

#88. NBA 01:00
Charlotte Hornets - Los Angeles Lakers
Typ: Charlotte Hornets -1,5 @ 1,33
Unibet
#89. NBA 02:00
Houston Rockets - San Antonio Spurs
Typ: San Antonio Spurs +6,5 @ 1,42
Unibet

#90. NBA 02:00
Milwaukee Bucks - Cleveland Cavaliers
Typ: Cleveland Cavaliers @ 1,60
Unibet

#91. NBA 01:30
Typ: Orlando Magic +10,5 @ 1,32
Unibet
Łączny kurs ako: 5,62
Stawka: 2.5/5
Czas wygrać porządne ako.

GL!

venez77 114

venez77

Użytkownik
KZ - Zakład polega na wytypowaniu zwycięzcy meczu. Jeśli w meczu będzie remis nastąpi zwrot stawki (bez dogrywki i serii rzutów karnych)
Definicja, którą podałeś, dotyczy DNB (draw no bet). A KZ oznacza faktycznie końcowe zwycięstwo i zwrot jest tylko wtedy, jeśli wynik nie zostanie w ogóle rozstrzygnięty (np. w piłce nożnej). A w hokeju akurat mamy rozstrzygnięcie. ;)
Jeśli zakład na St Louis nie był przegrany, to znaczy że był to DNB.

W 0

widmomw

Użytkownik
# 84. NBA 01:30
Typ: Orlando Magic +5,5 @ 1,71
Marathonbet

#85.NHL 01:00
Florida Panthers - Buffalo Sabres
Typ: -1 HA Florida Panthers @ 2,50
1xBet
Stawka: 3/5

#86.NHL 01:00
New Jersey Devils - Nashville Predators
Typ: 1DNB Devils @ 1,88
Marathonbet
jestem świeżak, więc jakby mnie ktoś oświecił co oznacza dokładnie typ Typ: -1 HA Florida Panthers @ 2,50
z góry dzięki ????
EDIT. i przy okazji Typ: 1DNB Devils @ 1,88 ????

P 2,8K

pan-szlachcic

Użytkownik
Pelicans oraz Pittsburg Penguins również wyglądają swietnie, ale to już naprawdę bardzo drobno.
To może ja wytłumaczę -1 HA znaczy tyle co handicap azjatycki ( Florida musi wygrać 2 bramkami jeśli wygra 1 bramką to zwrot a jesli remis to porażka.1DNB - oznacza dokładnie to samo co remis nie ma zakładu czyli w przypadku remisu jest zwrot

Otrzymane punkty reputacji: +2
W 0

widmomw

Użytkownik
Pelicans oraz Pittsburg Penguins również wyglądają swietnie, ale to już naprawdę bardzo drobno.
To może ja wytłumaczę -1 HA znaczy tyle co handicap azjatycki ( Florida musi wygrać 2 bramkami jeśli wygra 1 bramką to zwrot a jesli remis to porażka.1DNB - oznacza dokładnie to samo co remis nie ma zakładu czyli w przypadku remisu jest zwrot
dzięki za odpowiedź ???? niestety chyba bet365 nie oferuje HA dla hokeja. zagram zwykly handicap -1,5 :]

R 9

rafal2364

Użytkownik
Niesamowite, że Hornets wygrało. W 3 kwarcie przegrywali 17 punktami to co później zrobili to mistrzostwo. Dzięki temu duże AKO wejdzie o ile reszta zrobi swoje.

Do góry Bottom