>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Stałe zyski z cp71

R 67

romeq

Użytkownik
Nawet na &quot;betraszu&quot; płatni typerzy posługują się ROI, ale Ty zawsze musisz wpieprzyć swoje 2 grosze. Pomagasz wielu osobom, super, ale jesteś też mega gigantycznie upierdliwym człowiekiem.
Powodzenia cp71.

cp71 44

cp71

Użytkownik
cp71&gt;&gt; piszesz o swoim ponad 10-letnim doświadczeniu w tej zabawie z bukami, a jednocześnie sygnalizujesz robienie podsumowań wg ROI a nie yield.
Trochę to dla mnie dziwne, bo przecież to yield a nie ROI jest podstawowym kryterium w bukmacherce.
Kiedyś już o tym pisałem na forum:
Yield - to zysk netto wyrażony w % od obrotu
ROI (z ang. return on investment) wskazuje jaki jest zwrot z inwestycji, czyli jaka jest rentowność.
Nie ma dla mnie żadnego problemu, mogę co miesiąc podawać wskaźniki Yield, ROI, bilansu typów, ROCE, Cash Ratio, DR i wartość księgową, bo ostatecznie przecież ecopayz też pobiera prowizje od wypłaty. :razz:
A tak na poważnie to nie będzie problemu z yield, bo to kwestia minuty, aby to obliczyć w Excelu.
Pozdro!

cp71 44

cp71

Użytkownik
Powodzenia cp71.
Nie dziękuję. ;) Ten tydzień idziemy na plus i mam nadzieję, że takie będzie też zakończenie bieżącego miesiąca, chociaż zacząłem typować na forum dopiero od środy. Pozdrawiam!

@ 199

@2.00

Użytkownik
Przyjacielu, jest szansa żebyś podzielił się jakimiś stronami, czy forami zagranicznymi wspomnianymi w pierwszym poście?

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Nawet na &quot;betraszu&quot; płatni typerzy posługują się ROI, ale Ty zawsze musisz wpieprzyć swoje 2 grosze. Pomagasz wielu osobom, super, ale jesteś też mega gigantycznie upierdliwym człowiekiem.
Nie ciskaj się @romeq, gdyż tylko dlatego poruszyłem tę kwestię odnośnie zapowiedzianego przez @cp71 rozliczania wątku wg ROI, iż jestem święcie przekonany że dla większości użytkowników, zdecydowanie bardziej czytelnym jest uwaga: podstawowe w bukmacherce kryterium jakim jest yield.
Ponadto Admin Marcin-Odra w regulaminie tego wątku nie wspomina nic o rozliczaniu wg ROI, natomiast wg yield i owszem:
https://forum.bukmacherskie.com/f35/statystyki-prosze-o-regularne-prowadzenie-122959.html#post5497933
Więc ucz się i nie pisz po próżnicy!

cp71 44

cp71

Użytkownik
Przyjacielu, jest szansa żebyś podzielił się jakimiś stronami, czy forami zagranicznymi wspomnianymi w pierwszym poście?
Wybacz, ale na ten moment nie będę upubliczniał tego typu informacji. Nie będę ukrywał, że dużo czasu zajęło mi znajdowanie odpowiednich źródeł, aby nagle z dnia na dzień podzielić się tym wszystkim z przypadkowi użytkownikami na forum. ;)
Tak czy inaczej zachęcam do regularnego zaglądania do tego tematu. Z całą pewnością znajdziesz tutaj jak najlepiej wyselekcjonowane typy (podkreślam jednak, że to nigdy nie daje 100% gwarancji na zwycięstwo).

cp71 44

cp71

Użytkownik
Bet #1

WTA Nanchang

Duan-Rodionova typ: over 20.5 @1.70 1u

Bet #2

WTA Bastad

Rus-Tig typ: Rus @1.55

ATP Hamburg

Verdasco-Vesely typ: Verdasco +1.5 seta @1.20

DUBEL @1.86 1u

cp71 44

cp71

Użytkownik
Bet #1
Bet #2
WTA Bastad
Rus-Tig typ: Rus @1.55
ATP Hamburg
Verdasco-Vesely typ: Verdasco +1.5 seta @1.20

DUBEL @1.86 1u
Mecz Verdasco jeszcze się nie zakończył (wznowienie jutro), ale wygrał jednego seta, więc już dzisiaj można to odhaczyć jako wygrana.
✅ 0.86u

cp71 44

cp71

Użytkownik
Bet #1

WTA

Kudriawcewa-Martincova typ: over 21.5 @1.80 1u

Bet #2

Japonia YBC Levain Cup

C-Osaka-Sapporo typ: Osaka -0.75 @1.75 1u

Otrzymane punkty reputacji: +4
cp71 44

cp71

Użytkownik
Aktualnie jesteśmy w &#39;&#39;runie&#39;&#39; 6 wins z rzędu, ale to czego mi brakuje tutaj to brak komentarzy. Czy ktoś wgl regularnie zagląda do tego tematu, czy zawiesić typowanie? :grin:

Otrzymane punkty reputacji: +2
E 0

egoniasty

Użytkownik
Aktualnie jesteśmy w &#39;&#39;runie&#39;&#39; 6 wins z rzędu, ale to czego mi brakuje tutaj to brak komentarzy. Czy ktoś wgl regularnie zagląda do tego tematu, czy zawiesić typowanie? :grin:
Hej
Nie mam nic wartosciowego do napisania ale zagladam codziennie.
Oby tak dalej.
Pozdrawiam

paprykarz1983 22

paprykarz1983

Użytkownik
Ja dziś zajrzałem na Twój temat i będę regularnie zaglądał. Dzięki za typ z tenisa, ja postawiłem ostrożniej over 20,5 i weszło. Zachęcam do dalszego podawania typów ????

T 0

timo

Użytkownik
Zaglądam tu bardzo często i nawet dwa razy skorzyatałem na tym ;) mam nadzieje, ze nadal bedzie Ci tak dobrze szlo !

Do góry Bottom