Nie ma dla mnie żadnego problemu, mogę co miesiąc podawać wskaźniki Yield, ROI, bilansu typów, ROCE, Cash Ratio, DR i wartość księgową, bo ostatecznie przecież ecopayz też pobiera prowizje od wypłaty. :razz:cp71>> piszesz o swoim ponad 10-letnim doświadczeniu w tej zabawie z bukami, a jednocześnie sygnalizujesz robienie podsumowań wg ROI a nie yield.
Trochę to dla mnie dziwne, bo przecież to yield a nie ROI jest podstawowym kryterium w bukmacherce.
Kiedyś już o tym pisałem na forum:
Yield - to zysk netto wyrażony w % od obrotu
ROI (z ang. return on investment) wskazuje jaki jest zwrot z inwestycji, czyli jaka jest rentowność.
Nie dziękuję. Ten tydzień idziemy na plus i mam nadzieję, że takie będzie też zakończenie bieżącego miesiąca, chociaż zacząłem typować na forum dopiero od środy. Pozdrawiam!Powodzenia cp71.
0.97u
Nie ciskaj się @romeq, gdyż tylko dlatego poruszyłem tę kwestię odnośnie zapowiedzianego przez @cp71 rozliczania wątku wg ROI, iż jestem święcie przekonany że dla większości użytkowników, zdecydowanie bardziej czytelnym jest uwaga: podstawowe w bukmacherce kryterium jakim jest yield.Nawet na "betraszu" płatni typerzy posługują się ROI, ale Ty zawsze musisz wpieprzyć swoje 2 grosze. Pomagasz wielu osobom, super, ale jesteś też mega gigantycznie upierdliwym człowiekiem.
Wybacz, ale na ten moment nie będę upubliczniał tego typu informacji. Nie będę ukrywał, że dużo czasu zajęło mi znajdowanie odpowiednich źródeł, aby nagle z dnia na dzień podzielić się tym wszystkim z przypadkowi użytkownikami na forum.Przyjacielu, jest szansa żebyś podzielił się jakimiś stronami, czy forami zagranicznymi wspomnianymi w pierwszym poście?
0.85u
0.7u
0.8u
0.37u
HejAktualnie jesteśmy w ''runie'' 6 wins z rzędu, ale to czego mi brakuje tutaj to brak komentarzy. Czy ktoś wgl regularnie zagląda do tego tematu, czy zawiesić typowanie? :grin: