Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Nawet na "betraszu" płatni typerzy posługują się ROI, ale Ty zawsze musisz wpieprzyć swoje 2 grosze. Pomagasz wielu osobom, super, ale jesteś też mega gigantycznie upierdliwym człowiekiem.
Powodzenia cp71.
cp71>> piszesz o swoim ponad 10-letnim doświadczeniu w tej zabawie z bukami, a jednocześnie sygnalizujesz robienie podsumowań wg ROI a nie yield.
Trochę to dla mnie dziwne, bo przecież to yield a nie ROI jest podstawowym kryterium w bukmacherce.
Kiedyś już o tym pisałem na forum: Yield - to zysk netto wyrażony w % od obrotu ROI (z ang. return on investment) wskazuje jaki jest zwrot z inwestycji, czyli jaka jest rentowność.
Nie ma dla mnie żadnego problemu, mogę co miesiąc podawać wskaźniki Yield, ROI, bilansu typów, ROCE, Cash Ratio, DR i wartość księgową, bo ostatecznie przecież ecopayz też pobiera prowizje od wypłaty. :razz:
A tak na poważnie to nie będzie problemu z yield, bo to kwestia minuty, aby to obliczyć w Excelu.
Pozdro!
Nie dziękuję. Ten tydzień idziemy na plus i mam nadzieję, że takie będzie też zakończenie bieżącego miesiąca, chociaż zacząłem typować na forum dopiero od środy. Pozdrawiam!
Nawet na "betraszu" płatni typerzy posługują się ROI, ale Ty zawsze musisz wpieprzyć swoje 2 grosze. Pomagasz wielu osobom, super, ale jesteś też mega gigantycznie upierdliwym człowiekiem.
Nie ciskaj się @romeq, gdyż tylko dlatego poruszyłem tę kwestię odnośnie zapowiedzianego przez @cp71 rozliczania wątku wg ROI, iż jestem święcie przekonany że dla większości użytkowników, zdecydowanie bardziej czytelnym jest uwaga: podstawowe w bukmacherce kryterium jakim jest yield.
Ponadto Admin Marcin-Odra w regulaminie tego wątku nie wspomina nic o rozliczaniu wg ROI, natomiast wg yield i owszem: https://forum.bukmacherskie.com/f35/statystyki-prosze-o-regularne-prowadzenie-122959.html#post5497933
Więc ucz się i nie pisz po próżnicy!
Wybacz, ale na ten moment nie będę upubliczniał tego typu informacji. Nie będę ukrywał, że dużo czasu zajęło mi znajdowanie odpowiednich źródeł, aby nagle z dnia na dzień podzielić się tym wszystkim z przypadkowi użytkownikami na forum.
Tak czy inaczej zachęcam do regularnego zaglądania do tego tematu. Z całą pewnością znajdziesz tutaj jak najlepiej wyselekcjonowane typy (podkreślam jednak, że to nigdy nie daje 100% gwarancji na zwycięstwo).
Aktualnie jesteśmy w ''runie'' 6 wins z rzędu, ale to czego mi brakuje tutaj to brak komentarzy. Czy ktoś wgl regularnie zagląda do tego tematu, czy zawiesić typowanie? :grin:
Aktualnie jesteśmy w ''runie'' 6 wins z rzędu, ale to czego mi brakuje tutaj to brak komentarzy. Czy ktoś wgl regularnie zagląda do tego tematu, czy zawiesić typowanie? :grin:
Ja dziś zajrzałem na Twój temat i będę regularnie zaglądał. Dzięki za typ z tenisa, ja postawiłem ostrożniej over 20,5 i weszło. Zachęcam do dalszego podawania typów ????