Sprawdzaj wynik na stronie. Póki co wyniku nie ma.a nie wiecie jak to jest w ziemniakach? ja mialem postawiony w stsie,a do punktu mam dosc daleko. nie wie ktos jak to u nich z tym meczem jest?
Nie wiem skąd to wiesz, ale mi Unibet zrobił zwrot.Wynik zostanie podtrzymany w każdym buku, nigdzie nie będzie zwrotu. Tak zadecydowali bukmacherzy związek Niemiecki wynik utrzyma ale St. Pauli czeka spora kara....
to nie wiecie jak to jest w stsie? to na stroniejest w miejscu wyniku wpisane v-v? na dodatek na tym kuponie mam jeszcze celtic,ktorego mecz zostal przelozony. nie wie ktos jak to wyglada? moze mi ktos jednoznacznie odpowiedziec?
Jeśli chodzi o Celtic to na 100% będzie zwrot. Sts może czekać te 2-3 dni na rozliczenie, ale mecz będzie rozegrany dopiero w połowie kwietnia, więc tu będą zwroty na pewno.Naziemni na 99% zrobią zwroty w nierozstrzygniętych zakładach. Możliwe tylko, że 2-3 dni będą z tym zwlekali.
Odnośnie St.Pauli:W przypadku meczów przełożonych lub anulowanych, Kurs dotyczący wydarzenia, które się nie odbyło lub zostało przełożone będzie zweryfikowany do wartości 1.00, chyba, że mecz zostanie rozegrany następnego dnia.
Mecz piłki nożnej przerwany przed upływem regulaminowego czasu gry będzie nieważny. Nie dotyczy to jednak tych zakładów, których wynik został już określony przed momentem przerwania spotkania.