>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Spotkania ze sławnymi Ludźmi

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Spotkałeś się z jakimś sławnym Sportowcem , Aktore, Itp. Pochwal się ????

Ja spotkałem sie z cała Drużyną Odry Wodzisław ostatnio Górnika Zabrze , Rowu Rybnik , Przemysława Salete , Bogdana Smolenia ???? , Marcina ( Admina ) heh , Zespół Łzy , Teraz jade na Polska Vs Portugala więc autograf od Cristiano będę Chciał hehe ????

W 2

wislak

Forum VIP
Wisla Krakow-Polonia W-wa, POLSKA-SERBIA w siate rok temu, Mostostal ze swiderskim, szczerbaniukiem itp w latach swietnosci, zepter slask-anwil w kosza w 2000 roku kiedy byli the besciaki tam(tomczyk, zielinski itp), polska repr w reczna, winiary kalisz w siatke kobiet- od calego teamu po 2x autografy, Glinka+ AUTOGRAF ???? ciezko bylo ale dalem rade, Chajzer ???? (z vizirem do mnie przyszedl), ani mru mru, wlazly stal kolo mnie jakies 2m ale cham mi autografu nie dal!! :zy3ou: , aa i orly gorskiego w 97&#39; Lato, boniek, tomaszewski, szarmach i inni, zygmunt smalcerz, rafal kubacki, moja siostra widziala Boczka z kiepskich w MCdonadzie ;ppp hmm kto tam jeszcze 8) aa lech poznan tez na meczu 2 lata temu,
mozna powiedziec ze to nie byly spotkania ale widzialem ich z bliska ???? od wielu z nich mam autografy. mam od engela tezz ale to mi tata zalatwil kiedys jak go zobaczyl, bylem tez w czewie na meczu AZS&#39;u z Olsztynem ale z daleka- byl tam raul lozano, i z graczy m.in. zagumny, winiarski, grzyb, szymanski, gacek, papke, no i to chyba tyle :mrgreen:

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Ja widziałem sie z Jerzym Dudkiem rozmawiałem nawet z nim ???? oczywiście spotkałem się z drużyną Ruchu (widze ją nawet co tydzień na meczu ;)) , TEDEgo , 52 debiec i takie tam (wszystkiego nawet sam nie pamietam :mrgreen: )

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Druzyna Wisły Kraków na meczach,Zurawski,Malysz,Golec Orkiestra i paru aktorow polskich wiecej nie pamietam :eek:

baros 12,4K

baros

Użytkownik
Jan Paweł II (takze mam zdjecie), Leszcze, Pazura, Wojewódzki :] , Golec łorkiestra :p
Irena Kwiatkowska ! i wiecej nie pamiętam ale napewno ktoś tam jeszcze był !

pozdro...!

grzegorz78 0

grzegorz78

Forum VIP
Światek rajdów samochodowych: Krzysiu Hołowczyc, Leszek Kuzaj, Robert Herba (jak ktoś jeszcze pamięta) no i Ś.P. [*]Janusz Kulig
[*]Jest w moich okolicach kilka eliminacji mistrzostw Polski. A ogólnie Wałbrzych to dziura. Doberman do zobaczenia na meczu :wink: .

[center:ce75674718]Kto wygra mecz?
POLSKA!!![/center:ce75674718]

rooni 135

rooni

Forum VIP
Aha jeszce miałem spotaknie z Michalczwskim i WWO, peje i innych raperów. No i wiadomo że z Ostrwoskimi drużynami KMO i Gipsar STal.

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Ja się widziałem z Borixonem ale uważam go za menela i żula (jednym słowem jest to D*E*B*I*L), a tak poza tym to widziałem na mieście Hernaniego, z Golańskim rozmawiałem 2 min, i jakbym miał marker (przychodze sporo wcześniej na stadion zobaczyć przebieżki piłkarzy) to miałbym autrograł Piechy, Wieczorka..... wystarczyło tylko poprosić bo byłem od nich w odległości ok 1,5m (barjerki) oraz w odległości ok 0,5m w sektorze dla Vipów przed meczem...kto był na KORONA ARENA to wie że ViPY mogą pukać w szybkę dachu osłaniającą drużyny to ja byłem na takim miejscu przed meczem....i żal bierze że nie miałem markera.... :dfdrgdf: :kwasny4565:

Jak piłkarze Korony grali w 2 lidze to często kilku piłkarzy obstawiało mecze w $T$ i co ciekawe.....często obstawiali siebie (Koronę jak team) :34tger5y: co jest zabronione. Sam widziałem jak do STS 3 w Kielcach na Sienkiewce wchodzi jeden Koroniarz i ładuje 5 meczy za 100zł czy ile, wyobraźcie sobie jak ich ktoś rozpoznał to jaka wrzawa się (z)robiła.... :wowsdf:

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Wujek Samo Zło, drużynę Śląska Wrocław i Czarnych Słupsk ( ale to było jakiś czas temu jak jeszcze w Śląsku grał np. Radosław Hyży), Adam Wójcik, Korytek i to chyba na tyle będzie ????
To były bezpośrednie spotkania bo tego jak widziałem np. z trybun to nie licze ????

dmo-domino 0

dmo-domino

Użytkownik
Pezet, Noon, Małolat i Ajron w drodze na impreze do Wrocławia w jednym przedziale.
Waldek Przysiuda (Lech kiedys, teraz Tur Turek, a pare lat wstecz gral z moim ojcem w jednej druzynie - Victoria Wrzesnia),
ten co robil muzyke do Kilera - przy stoliku na jakiejs imprezie nad morzem,
Araszkiewicz - na turnieju w noge w barze xD,
&quot;Fryzjer&quot; po meczu z ojcem i druzyna jego bylismy w barze i kumpel ojca zalatwial &quot;interesy&quot; z &quot;Fryzjerem&quot; i mnie z nim poznal (co daje do myslenia ze juz wtedy byl wplywowy) ???? ,
Mielcarski - na turnieju, a potem w barze,
Kaziu - na meczu, potem bar,
Okoński - tutaj sam bar xD, ten czlowiek umie pic...
Zakrzewski - za czasow gry w Koninie strzelal mojemu kumplowi (bramkarz Aluminium) i poznalem,
Deep - prywatny kolega, wydal plyte w UMC Records (Deep/Bobik - Refleksje), Duze Pe, VitoWS.
Generalnie mam jeszcze sporo znajomych (nie takich co z nimi raz piwo wypilem) w poznanskim podziemiu hip-hopowym.

To chyba wszytko,
jednak ciesze sie bardziej, ze mam na liscie mase zajebistych ludzi ????
Wole Deep&#39;a prywatnie, niz Okońskiego na jeden uscisk reki :]

Pzdr.

lolek1 0

lolek1

Użytkownik
Kiedyś widziałem Grzegorza Szymańskiego, Marcina Nowaka (wziąłem sobie autograf)...kilku żużlowców (niz znaczącego :p) :wink:

Często widuję również p. Stanisława Gościniaka...uczy W-F w mojej szkole ????

sawas 27

sawas

Użytkownik
Ja ostatnio widziałem Żurawskiego na lotnisku :-D
Boruca spotkałem kiedyś , ale grał w Legii jeszcze :p

A Reissa w Starym Browarze i mam piłke z autografem (zapłacił za połowę bo znał ojca mojego kumpla :) )

gusto 695

gusto

Forum VIP
Czas na mnie. :jezora54:

Oczywiście ekipa Widzewa ???? , z każdym piątka przybita w zeszłym sezonie na wyjeździe w KSZO.

Kuba Wojewódzki (dwa razy u niego w programie), Kasia Kowalska (kolacja), Andrzej Piasek Piaseczny i Piotr Szwedes (nad morzem, mieszkali w tym samym pensjonacie co ja), Lady Pank (koncerty i po koncertach), Leszcze (kiedyś w &quot;Stodole&quot; w Warszawie, ekipa Eski (Pawelec, Iga i Albert) (na kolacji z Kasią Kowalską), Tomasz Lis i Jan Maria Rokita, Marcin Ziobro w &quot;Co z tą Polską&quot;

grzegorz78 0

grzegorz78

Forum VIP
Tylko do cholery kim jest Marcin Ziobro
http://www.rmf.fm/zaloga/?art=prowadzacyprogramy&amp;amp;d=marcin_ziobro

RMF FM a Gusta nie podejrzewałem o kontakty z ministrem sprawiedliwości. Swoją drogą kiedyś w RMF-ie słyszałem takie coś:
Usłyszane w jednym z 0-801-***-***
Jak chcesz usłyszeć nasze aktualne oferty wciśnij jeden
Jak chcesz zgłosić problem techniczny wciśnij dwa
Jak chcesz połączyć się z konsultantem wciśnij trzy
Jak jesteś Zbigniew Ziobro to wciśnij zero
???? ???? ???? ???? ???? ????

Do góry Bottom