Po 1: Nie ciś mi tu kitów że zakładam temat na nabijanie postów bo jak dla mnie to mi osobiście ilość postów nie musi być naliczana. (zanim coś powiesz to zastanów się);wy zakładacie takie głupie tematy na nabijanie postów? Jaka strategia na przeczekanie jak sie nie ma kart to sie czeka albo jak jest walka o bubble to też sie czeka. Proste.
Ale za to w poźniejszej fazie turnieju można kraść blindy :spokodfhgfh:Ja sytuacje gdzie gram z 4 czy 5 graczami spotykam tylko we freerollach, w żadnym "lepszym" turku się z tym nie spotykam ????
warto jest czekac jak blind ponosi sie np za kilka rozdan,a jak blind podnosi sie co pare minut i goscie czekaja to są nienormalni ????Ostatnio zacząlem znowu grać w pokera na expext i zauważyłem że większość gra strategie na przeczekanie (na free rollach). Co oni kombinują i czy to się opłaca. Co dalej znimi sie dzieje nie wiem bo nie gram do konca 9najlepsze miejsce to 44)
Czekanie to broń jak każda w hold'emie. szczególnie no limit.Ostatnio zacząlem znowu grać w pokera na expext i zauważyłem że większość gra strategie na przeczekanie (na free rollach). Co oni kombinują i czy to się opłaca. Co dalej znimi sie dzieje nie wiem bo nie gram do konca 9najlepsze miejsce to 44)