>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Sporty Amerykańskie , głównie NHL

snice 457

snice

Użytkownik
6}{✅✅✅
VS

Rangers jak to Rangers na fali i to dużej.Co do ofensywy bywa z tym różnie(brak skuteczności) ale przeważnie jest dobrze za to defensywie nie ma co zarzucić , defensywę mają na wyśmienitym poziomie na czele z rewelacyjnym Henrikiem który również dzisiaj wystąpi dodatkowo własny teren robi swoje ;)Co do jest kolega Lutek podsunął mi ciekawą statystykę na temat goli Jets na wyjazdach gdzie średnia wynosi około 2 a więc nie powala... Ofensywa Jets woła o pomstę do nieba a ich skuteczność aż razi w oczy ???? , defensywnie jest nie wiele lepiej a przy potencjale strażników 4 bramki to minimum...

New York Rangers - Winnipeg Jets
Typ:Rangers 60&#39;
Kurs:1.64 Bet365

7}{✅✅✅
-

Postanowiłem dzisiaj jednak dać szansę błyskawicą i myślę że się nie zawiodę , faktem jest że tam zależy sporo od goalie ale myślę że ten lepszy czyli Garon da rade w końcu ofensywnie kurtki nie powalają...Cieszy bardzo fakt że ofensywa Tampy wróciła na właściwe tory gdzie potrafią strzelić aktualnie po 4-5 bramek na mecz natomiast defensywa kurtek według mnie jest najgorszą w lidze i nie mają absolutnie nic na swoje usprawiedliwienie ;).W bramce kurtek nie wiem kto wystąpi ale kto by to nie był i tak będzie dobrze dla typu ???? Niby ma Sanford wystąpić ale to jest pod znakiem zapytania , jeżeli wystąpi to dobrze a jak ujrzymy między słupkami Masona myślę że się nic zbytnio nie stanie ????

Tampa Bay Lightning - Columbus Blue Jacket
Typ:1 60&#39; ewentualnie jak się ktoś boi proponuje OT po kursie około 1.60...
Kurs:1.86

8}{⛔⛔⛔ ????
Typ Formalność można rzec że podniesienie kursu za &quot;friko&quot; ;D
VS

Tutaj za bardzo nie ma się nad czym rozpisywać.W bramce Luongo ale akurat u orek to nie robi różnicy ponieważ mają 2 dobrych goalie.O atak i defenywe orek nie ma się co martwić , Edler , Bieksa czy też inni zabezpieczą tyły a bracia Sedin i spółka strzelą kilka brameczek :razz: Faktem jest że wczorajszy mecz z rekinami wyszedł Dubnykowi ale nic się 2 razy nie zdarza i kolejny raz 45 strzałów nie wyciągnie...

Vancouver Canucks - Edmonton Oilers
Typ:1 60&#39;
Kurs:1.50

9}{⛔⛔⛔
VS

Diabły to ekipa ze środka tabeli która jest nieobliczalna ???? Grając u siebie z elitą w większości pojedynków polegną za to ze średniakami i outsiderami gra im się bardzo dobrze i jakoś te straty nadrabiają a właśnie takim outsiderem ligowym są szabelki.W bramce ujrzymy Martina który lubi sobie puścić ale to raczej z przeciwnikami wymagającymi.Z drugiej strony tafli natomiast mamy &quot;tępe&quot; szable... U siebie coś grają i czasami im coś wyjdzie za to wyjazdy dla nich to katorga.New Jersey dla takim ekip w takiej formie to twierdza prawie zawsze poza zasięgiem i zapewne tak będzie również dzisiaj.W bramce prawdopodobnie Miller który według mnie jest jednym z najgorszych goalie w lidze co z karygodną obroną i patologicznym atakiem da nam zwycięstwo diabłów do 0 lub 1...

New Jersey Devils - Buffalo Sabres
Typ:1 60&#39;
Kurs:2.00

snice 457

snice

Użytkownik
nareszczie ????
10}{
VS

Huragany jak i wyspiarze ostatnio poprawili swoją grę co bezsprzecznie im się jak najbardziej przyda w zaistniałej sytuacji jakiej znajdują się te ekipy.Huragany mają na prawde kilku wartościowych zawodników(Staal,Jokinen,Skinner,Ruutu,LaRose itp..) których jak najbardziej stać na strzelenie kilku bramek a zwłaszcza takiej ekipie jaką są wyspiarze.Jak powszechnie wiadomo defensywa Islanders nie należy do dobrych a zwłaszcza na wyjazdach gdzie zachowują się nie co jakby nie wiedzieli co robić choć ten aspekt został nieco poprawiony ... nieco ???? .Również Huragany które nie grzeszą obroną znacznie tą formacje ustabilizowali i już tak dużo nie tracą co poprawia ich wyniki a ostatnio więcej niż 3 gole stracili 8 stycznia z Nashvill na wyjeździe a jak trudnym terenem w obecnym sezonie jest Bridgestone chyba każdy choć troch interesujący się tą wspaniałą ligą chyba wie ;).Warto powiedzieć również pare słów na temat obsady bramki... Co do słupków Huraganów nie mam żadnych zastrzeżeń bowiem stanie po raz kolejny Ward (żadnej alternatywy w sumie nie maja bo kogo?... Bouchera,Petersa?? oni się nie nadają na to ligę..:d) natomiast w bramce Islanders wystąpi utalentowany ale też bardzo mało doświadczony Kevin Poulin który jakoś bardzo strasznie nie broni puści jednak swoje w piekle jakie im zafundują gospodarze ????
Carolina Hurricanes - New York Islanders
Typ: 1OT
Kurs 1.80 Bet365
11}{
VS

Lotnicy na własnej tafli są bardzo nie bezpieczni i to dla każdego co już nie raz pokazali.Jedyną ich wadą jest koszmarna defensywa , przez to że praktycznie całą uwagę skupiają na okupowaniu połowy przeciwnika często przypłacają stratą bramek ale nie z taką ekipą jaką są Jets.Drużyna ta należy raczej do outsiderów jeżeli chodzi o wyjazdowe spotkania a gra im się w ogóle nie klei gdzie za przykład można podać że tylko 5 razy wygrali mecz wyjazdowy w podstawowym czasie i warto zauważyć że ma to średnio odstępstwo około miesiąca ..:) W bramce dzisiaj Pavelec , według mnie ten nieco! gorszy ale też potrafiący swoje obronić ale przy okupacji jaka myśle nastąpi i koszmarnej defensywie puści jakieś minimum hmm 4 brameczki ???? W bramce Flyers natomiast ten niby lepszy czyli Bryzgalov ale bobrowi też nic nie brakuje ;)
Philadelphia Flyers - Winnipeg Jets
Typ: 1 60&#39;
Kurs 1.83 Bet365

snice 457

snice

Użytkownik
Od dzisiaj gramy tasiemkami ???? jeżeli ktoś nie wierzy że można na plus mogę skompletować screeny ;) acha Bet365 posiada coś takiego jak Bonus Parlay ;)
KUPON 1
1.Montreal Canadiens - Carolina Hurricanes Typ 1OT Kurs 1.64
2.Montreal Canadiens - Carolina Hurricanes Typ Over 5.0 Kurs 1.74
3.Washington Capitals - San Jose Sharks Typ 1OT Kurs 2.10
4.Washington Capitals - San Jose Sharks Typ Over 4.5 Kurs 1.40
5.Vancouver Canucks - Phoenix Coyotes Typ 1OT Kurs 1.60
6.Vancouver Canucks - Phoenix Coyotes Typ Over 4.5 Kurs 1.41
AKO:19.15
Stawka:12.29 (grosiki żeby wyrównać)
Wygrana:223.15 + Ewentualne 20% wygranej z Parlay...
3/6 FAIL ????
Kilka Słów odemnie..
VS

Zacznijmy od meczu Habs.Ekipa ostatnio w formie coś ,zaryzykuję i porównam ich do Devils i ich ostatnich poczynań w lidze.Głównie jest to zasługa goalie Habs mianowicie Corey&#39;a Pirce&#39;a (SV% 918%) który &quot;złapał formę za nogi i już jest przy kolanach&quot; ???? . Strzelani goli przypadło głównie dwóm graczom mianowicie Paciorettemu i Eric&#39;owi Cole którzy regularnie strzelają i dzisiaj nie powinno się to zmienić patrząc na to jaką defensywę posiadają Huragany.Gdy wszystko wskazywało na to że Ward złapał formę ostatnio wszystko pękło jak bańka mydlana , ostatnie 2 słabe czego rezultatem były przegrane. Rozegranym Habs dziurawa obrona nie powinna bardzo przeszkadzać ale też Huragany coś strzelą bo potencjał jak najbardziej mają.
VS

Drugi mecz to spotkanie moich rekinów.Serce mówi Sharks ale rozum Capitals a jak to się mówi po trupach do celu... Caps głodni wygranej , przyzwoity mecz w Nowym Jorku gdzie ulegli 3:2 ale mecz rozegrali co najmniej dobry .Caps na wyjeździe a Caps u siebie to zupełnie inna drużyna , na wyjazdach bardzo szwankuje defensywa a boli też czasami przerażający brak skuteczności.U siebie te kompleksy jakby znikają i grają swoje a w bramce wystąpi Neuvirth który moim zdaniem jest dosyć solidnym goalie.Sharks natomiast są tutaj postawieni w bardzo niekorzystnej sytuacj , trudny teren dodatkowo zdeterminowana agresywnie nastawiona drużyna po drugiej stronie co w kumulacji ze słabą postawą moich ulubieńców na wyjazdach ukazuje nam pewien zarys wyniku końcowego.Defensywnie Sharks stoją bardzo dobrze ale przeraża ofensywa która jednak ma przebłyski i coś ustrzelą (myślę że 2:) ) dodatkowo w bramce Thomas Greiss którego próbowałem polubić ale się nie da (przynajmniej dla mnie)nie lubię go nie szanuje i najbardziej chciałbym żeby go wywalili ????
VS

No i 3 meczyk który jest chyba najpewniejszy.Vancouver jak to orki im nie robi zbytnia różnica czy grają u siebie czy na wyjeździe ale dzisiaj mają ten komfort własnej tafli.Drużyny chyba nie trzeba zbytnio przedstawiać ale warto dodać że w bramce wystąpi Luongo.Coyotes ostatnio w bardzo wysokiej formie ale była to głównie zasługa rewelacyjnej formy goalie kojotów Mike&#39;a Smitha którego dzisiaj niestety zabraknie ???? W bramce wystąpi LaBarbera który jest według mnie słabym Goalie. Gdy przez brak Smitha posypie się defensywa bracia Sedin i spółka będą mogli poszaleć ..;) dobranoc i życzę powodzenia .. przyda się ????

snice 457

snice

Użytkownik
KUPON 2
1.Columbus Blue Jacket - St.Louis Blues Typ 2 OT , Kurs 1.52 WTF?
2.Detroit Red Wings - Dallas Stars Typ 1 OT Kurs 1.44
3.Nashville Predators - Chicago Blackhawks Typ 1 OT Kurs 1.76
4.Winnipeg Jets - New York Islanders Typ 1 OT Kurs 1.71
5.Tampa Bay Lightning - Ottawa Senators Typ Over 5.5 Kurs 1.83
6.Toronto Marlies - Adirondack Phantoms(AHL) Typ 1 OT Kurs 1.62
AKO :19.84
Stawka: 15 zł
Ew Wygrana: 282.73 + ewentualne 20% wygranej z parlay wynosi 339.28
Kilka słów...
VS

Jaki poziom kurtki prezentują chyba nie trzeba przedstawiać .U siebie coś potrafią w defensywie zagrać za to atak to kompletna katastrofa , brak skuteczności aż razi w oczy.Na wyjazdach sytuacja odwrotna skuteczność lepsza ale za to katastrofa w linii defensywnej... Nutki to nie ogórki i swoje miejsce w lidze znają.Żelazna obrona w połączeniu z katastrofalną ofensywą kurtek nasuwa nam wnioski które nie trudno wyciągnąć.Nutki swoje strzelą , powoli rozpracują i ustrzelą tracąc myślę max 1 brameczkę. Warto przyznać że w bramce i tak słabych kurtek wystąpi &quot;ten drugi&quot; czyli Steve Mason za którego kadencji w tym sezonie wygrali 3 mecze na 23... Po drogiej stronie rewelacyjny Halak ????
VS

Detroit u siebie to klasa sama w sobie.Jedyna ekipa jaka w rankingu meczy domowych może się z nimi równać to St.Louis ale jednak dzisiejszy mecz rozgrywany jest z ekipą z Dallas , na szczęście na własnej tafli..:d.Głównym powodem jaki przekonał mnie(pewnie większość z nas ???? do zagrania tego typu to to że po 80 latach Detroit może pobić rekord 20 zwycięstw z rzędu na własnej tafli , dodając do tego bardzo słabą formę gwiazdek ukazuje nam bardzo prosty scenariusz z racji że Dallas orłami nie są... W ekipie Dallas dyżurnie Lehtonen a w ekipie gospodarzy MacDonald(3 bramkarz) który spisuje się bardzo dobrze
VS

Twierdza w Nashville dla zdecydowanej większości ekip jest poza zasięgiem.Drużyny przyjezdnych nie pozostawiam bez szans ale z taką grą sukcesu im nie wróżę... Głównym sukcesem Preds jest Trio Rinne-Weber-Suter którzy niesamowicie bunkrują drogę do bramki. Osatnio mało brakowało i wywieźli by 2 pkt z Bostonu ale pech chciał że stracili bramke na remis 90 sec przed końcem meczu a w karnych zostali niestety skarceni...Hawks to ekipa mocna ale ale z dużymi problemami. Ja widzę 2 poważne , po pierwsze i najważniejsze to bardzo dziurawa obrona , jak na ekipę z takim potencjałem rzec można że katastrofalna a drugi powód to gra na wyjazdach która pozostawia bardzo wiele do życzenia , również słaba forma im niewiele pomoże. W bramce Hawks Emery a z drugiej strony rewelacyjny Rinne.
VS

Jets ostatnio pokazali rogi , w prawdzie polegli ostatnio w Pittsburghu ale strzelili 5 bramek takiej ekipie jak Pingwiny a to jest jednak wyczyn..Widać że chce im się grać i to wychodzi z meczy na mecz.Osatnio odważna próba podbicia Pittsburghu , wcześniej wygrana po karnych w stolicy no i wygrana u siebie z Leafs.Dzisiaj przyjdzie im się zmierzyć z wyspiarzami.Przez ostatnie dwa mecze ta zacna ekipa strzelała gola w pierwsze 5 minut a potem amen , oddawali po 10 minutach gry powoli pole i byli zjadani po kawałeczku a za przykład można podać 2 mecze . Pierwszy to mecz ostatnio z panterami gdzie zostali rozłożeni na części pierwsze i nieco wcześniej przegrana po dogrywce z Kings , z tym że jeżeli nie rewelacyjna forma Nabokova mogło się skończyć tragicznie.Jaką ofensywą Kings operuje chyba wiemy a oddali ponad 30 strzałów i wywieźli jak najbardziej zasłużone punkty.W bramce Isles po raz kolejny Nabokov ale ile można przy takiej obronie?? Z 2 strony Pavelec który łapie formę ;)
VS

Pod względem 1x2 mecz dla mnie No-Bet! i wam też odradzam bo tam może się zdarzyć wszystko , ale overek jest jak najbardziej na miejscu ???? Błyskawice dysponują potężnym arsenałem ofensywnym co nieraz pokazali na własnej tafli , bolączką jak u wielu ekip jest defensywa która puszcza często szmaty na czele z 2 patałachami , panem Rolosonem i Garonem ???? Dzisiaj wystąpi niby ten lepszy czyli Garon ale to niewiele zmienia.Po drugiej stronie głodni wygranej senatorzy którzy swoje strzelić potrafią co w dużej mierze ułatwi im piękna defensywa Tampy ... Jak u prawie każdej ekipy na wyjazdach także w ekipie z Ottawy szwankuje defensywa która powinna zostać rozmontowana przez Tampe , mamy też sytuacje odwrotną gdzie Senatorzy na wyjazdach dysponują nie gorszym arsenałem niż Tampa a wnioski nasuwają się same... W bramce Senatorów wystąpi Anderson
Marlins na dobicie kursy , dla mnie straszne value i niema możliwości tam na inny wynik...

Otrzymane punkty reputacji: +1
snice 457

snice

Użytkownik
Bilans: -27.29
KUPON 3
1.Pittsburgh Penguins - Anaheim Mighty Ducks Typ 1 OT Kurs 1.47
2.Edmonton Oilers - Toronto Maple Leafs Typ 1 OT Kurs 1.86
3.Edmonton Oilers - Toronto Maple Leafs Typ Over 5.5 Kurs 1.86
4.Vancouver Canucks - Colorado Avalanche Typ 1 OT Kurs 1.44
5.Vancouver Canucks - Colorado Avalanche Typ Under 5.5 Kurs 1.83
6.Montreal Canadiens - Boston Bruins Typ Under 5.5 Kurs 1.74
AKO: 23.78
Stawka: 11zł
Ew Wygrana: 250.63 + ewentualne 20% parlay czyli 300.76
dzisiaj na sucho z braku czasu :/

snice 457

snice

Użytkownik
Bilans: -38.29
Kupon 4
1.New York Rangers - Chicago Blackhawks Typ 1OT Kurs 1.64
2.Phliadelphia Flyers - Buffalo Sabres Typ 1OT Kurs 1.64
3.Tampa Bay Lightning - San Jose Sharks Typ 2OT Kurs 1.71
4.Los Angeles Kings - Phoenix Coyotes Typ Under 5 Kurs 1.68
5.St.Louis Blues - New York Islanders Typ 1OT Kurs 1.47
6.Minnesota Wild - Winnipeg Jets Typ Under 5.5 Kurs 1.57
7.St.Louis Blues - New York Islanders Typ Under 5.5 Kurs 1.55
AKO 28.28
Stawka 15zł
Ew Wygrana 409.34 + ewentualne 25% parlay czyli 511.68
Rangers - Hawks : Widać na forum małą masówkę na Rangers i również ja się do niej dołączę.Zacznijmy od tego że w bramce strażników wystąpi Biron , pan ten niby jest rezerwowym ale broni lepiej niż nie jedna łajza w lidze co w połączeniu z bardzo dobrą defensywą Rangers daje nam tutaj może nieco gorszy rezultat niż z Lundqvistem ale niedużo ???? Co strażnicy mają strzelić to strzelą a ułatwi im to sporo bardzo słaba defensywa Hawks na czele z Crawfordem który ostatnio broni bardzo słabo.Chicago potencjał ofensywny ma i że coś strzelą nie trzeba się martwić ale problemy mogą być a patrząc w odwrotną sytuacje na korzyść Rangers to strażnicy mają dużo łatwiejszą przeprawę.
Flyers - Buffalo : Zacznijmy od tego że Flyers muszą natychmiastowo zacząć grać a warunki jak najbardziej mają.Bardzo mnie cieszy fakt że w bramce ujrzymy Bryzgalova a nie Bobrovskiego który bronił co najmniej słabo.Jest to duży + na korzyść i tak słabej defensywy lotników , za to ofensywa powinna nadrabiać z nawiązką a warunki mają a to dlaczego.Zacznijmy od tego że w ekipie Buffalo Broni Enroth co w kumulacji z bardzo słabą postawą drużyny w każdym aspekcie gry nie wróży dobrze.W meczy szanse rozkładam coś w okolicy 80/20 na korzyść lotników ;)
Tampa - Sharks : Błyskawice ostatnio na lekkim gazie ale co z tego jak cały wysiłek spieprzy im ich linia defensywna na czele z ich wspaniałymi goalie a dzisiaj wystąpi na większa kaleka czyli Roloson.Ofensywie ta ekipa jest jedną z najlepszych w lidze ale sytuacja odwrotna ma się u rekinów gdzie to przyjezdni dysponują jedną z najlepszych lini defensywnych.Mnie przede wszystkim cieszy fakt że w końcu rekiny zaczęły strzelać na wyjazdach co w połączeniu z defensywą Tampy wróży dobrze.
St.Louis - Islanders - Tutaj w pełni zaufam nutką na ich ternie , warto jednak dodać że w bramce wystąpi dzisiaj Elliott.Widać wyraźnie że wyspiarze rozkręcają się powoli z meczu na mecz ale nie widzę tutaj jednak szans na wygraną na tak trudnym ternie jakim jest Scottrade Center.Nabokov w nieskończoność nie może bronić wszystkiego .Nutki ich z minuty na minute będą powoli podgryzać aż w końcu rozwiąże się mały worek z bramkami ;) , widzę tutaj coś w okolicy 3:1 na korzyść Blues z racji że ofensywnie jakimiś orłami nie są.

Los Angeles - Coyotes : tutaj krótko i na temat .. Quick vs Smith co daje nam piękny obraz underku . Smith w formie a Quich z racji rewelacyjnej lini defensywnej też niewiele traci.Kings na ogół bardzo mało strzelają i bardzo mało tracą a kojoty nie dysponują aż takim arsenałem aby rozbroić defensywę Kings ????

Minnesota - Winipeg : Dzikusy ostatnio pod formą podobnie jak ich dzisiejsi przeciwnicy.Backstrom lubi stracić ale nie z takim przeciwnikiem.Ofensywa Jets jest katastrofalna jak nie najgorsza w lidze w meczach wyjazdowych.Defensywnie ostatnio znacznie się poprawili i cieszy mnie fakt że bronić dzisiaj będzie Mason czyli tyły bezpieczne z racji że dzikusy na chwile obecną nie mają zbytnio czym straszyć , no może oprócz Heatleya :p

snice 457

snice

Użytkownik
nie miałem neta i na dzisiaj w akcie rozpaczy xd taśma której z góry nie daję szans powodzenia ???? NHL+AHL

1.New Jersey Devils - Anaheim Mighty Ducks Typ 1OT kurs 1.80
2.Carolina Hurricanes - San Jose Sharks Typ 2OT Kurs 1.68
3.Detroit Red Wings - Nashville Predators Typ 1OT Kurs 1.64
4.Winnipeg Jets - Boston Bruins Typ 2OT Kurs 1.60
5.Norfolk Admirals - Syracuse Crunch Typ Over 5.5 Kurs 1.71
6.Connecticut Whale - Springfield Falcons Typ 1OT Kurs 1.68
7.Toronto Marlies - Rockford Icehogs Typ 1OT Kurs 1.57
8.Providence Bruins - Hearhey Bears Typ 2OT Kurs 1.74
9.Hamilton Buldogs - St.John&#39;s IceCaps Typ 2OT kurs 1.64
10.Oklahoma City Barons - Milwaukee Admirals Typ 1OT Kurs 1.57

AKO 164.60
Stawka 19.50
Ew Wygrana 3.190.40 + ewentualne 40% pralay czyli 4317.40.. słodkie marzenia ????

snice 457

snice

Użytkownik
Bilans -57.79
1.Philadelphia - Pittsburgh Typ 1OT Kurs 1.96
2.St.Louis Blues - Minnestota Wild 1OT Kurs 1.43
3.Columbus Blue Jacket - Chicago Blackhawks Typ 2OT Kurs 1.60
4.Columbus Blue Jacket - Chicago Blackhawks Typ Ober 5.5 Kurs 1.83
AKO 8.24
Stawka 10
Ew Wygrana 72.48 + ewentualne 10% parlay czyli 79.73

snice 457

snice

Użytkownik
wracamy do gry po przerwie..;D

VS

Pingwiny wczoraj w pięknym stylu rozbiły drużynę z Tampy aż 8:1 gdzie ozdobą meczu był gol 6:1. Dzisiejszy przeciwnik to raczej pachołek ale granie pingwinów za marne 1.33 raczej nie ma sensu z racji że w bramce trener testować dzisiaj będzie 3 bramkarza pingwinów mianowicie Brad&#39;a Thiessen&#39;a który dzisiaj po raz pierwszy debiutuje w lidze NHL , trema będzie na pewno a przy czym mobilizacja ale brak doświadczenia pod pewnym względem go zje a Columbus coś ustrzelić potrafi.Brak Fleurego w bramce to dla defensywy pingwinów jednak znaczący cios i nieliczne bramki mogą się pojawić.Co do ofensywy Pingwinów nie ma się co martwić czego dowodem jest wczorajszy mecz ;)

Pittsburgh Penguins - Columbus Blue Jackets
Typ Over 5.5 Kurs 1.83 Bet365

snice 457

snice

Użytkownik
Uznajmy że temat założony od początku ;)
VS

Zacznijmy od tego że sytuacja w konferencji złożyła się tak że łapią się aktualnie 2 miejsca o które walczy 6 drużyn w tym Dallas i Calgary a więc mobilizacja w obozach na najwyższym poziomie bowiem na tym etapie rozgrywek nie można sobie pozwolić na żadne straty punktów.Ekipa z Dallas jest tym bardziej podrażniona ponieważ straciła przewagę 3 z 4 ostatnich meczy a wygrali po dogrywce z Phoenix - jednym z 5 rywali.Dodatkowo za Dallas przemawia własny teren który w zaistniałej sytuacji jest sporym plusem a dla tej ekipy to jeden z &quot;meczy o życie&quot; w tym sezonie.W bramce Lehtonen do którego nie mam żadnych zastrzeżeń.Co do Calgary ostatnio mieli niezłą serie a jak przyszła większa ilość meczy na wyjeździe pojawiło się sporo problemów i 3 przegrane na wyjazdach , po dogrywkach z Wild(FAIL!) i Avalanche oraz 3:1 z Nafciarzami.Dodatkowo u siebie polegli z Columbus... Do meczu na pewno podejdą zmobilizowani ale nie wróże im tutaj korzystnego wyniku.
Dallas Stars - Calgary Flames
Typ 1OT Kurs 1.68 Bet365

snice 457

snice

Użytkownik
VS

Jak już wyżej pisałem sytuacja na zachodzie jest napięta i kilka ekip walczyć tam będzie do końca.Colorado ostatnio nałapało trochę punktów i wyrównali poziom z Dallas i tracą 1 pkt do Phoenix.Za plecami mają jeszcze kilka ekip które również będą grać do końca a w zaistniałej sytuacji każda strata punktów może być zabójcza.W obecnym okresie Avs grają u siebie stabilnie i wygrywają w regulaminowym a jak nie to uporają się z tym w dogrywce czy też karnych.Orki awans mają już na wyciągnięcie ręki i trener zawodnikom powoli da odpocząć aby byli w pełni sił na fazę PO.Dodatkowo ostanie poczynania Canucks napawają mnie optymizmem bowiem jedzie lekko na wstecznym ???? W bramkach Luongo oraz Varlamov

Colorado Avalanche - Vancouver Canucks
Typ 1OT Kurs 2.00 Bet365

snice 457

snice

Użytkownik
Rekreacyjnie sprawdzę sobie tutaj pewien rodzaj selekcji , na papierku liczone płaską stawką...
MLB/1. Washington Nationals - Houston Astros
Typ 1 Kurs 1.694 Pinnacle

Wynik 4:7 ⛔⛔⛔
NHL/1.Anaheim Ducks - Toronto Maple Leafs
Typ 1 OT Kurs 1.571 Pinnacle

Wynik 1:3 ⛔⛔⛔
Bilans -200

snice 457

snice

Użytkownik
(nieliczony bo nie miałem jak wstawic na forum)
MLB
St.Louis Cardinals - New York Mets(wrzucone przy 4:1)
Typ 1 Kurs 1.67 WillHill

MLB
Atlanta Braves - Philadelphia Phillies(wrzucone przy 0:0)
Typ 1 Kurs 1.71 WillHill

------------------------------------------------
NHL/2 St.Louis Blues - Dallas Stars
Typ 1OT Kurs 1.535 Pinnacle

Do góry Bottom