>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Sporty Amerykańskie , głównie NHL

snice 457

snice

Użytkownik
po jedno dniowej przerwie na ochłoniecie coś zagram :p
43@
VS

St.Louis Blues - Nashville Predators ⛔ 1:2(1:1) ???? tyle okazji a 1 bramka ????
Typ:1 60&#39;
Kurs:1.86 Bet365
Nutki to typowo domowa ekipa gdzie radzą sobie bardzo dobrze.Grają bardzo dobrze w defensywie jak nie najlepiej w lidze na swojej tafli.Ofensywnie też stoją na przyzwoitym poziomie co pozwala im na odnoszenie małych sukcesów.Forma im jak najbardziej dopisuje.W bramce Blues wystąpi dzisiaj Jaroslav Halak który według mnie jest dobrym goalie.Zabraknie również kontuzjowanego Oshie ale nutki pokazały nam że bez niego radzą sobie bez problemu.Predators ostatnio popadli w lekki dołek formy kontuzjowany został Shea Webber i dzisiaj również nie wystąpi.Od tamtej pory wygrali 3 razy w tym po dogrywce 2:1 z Blues.Pozostałem 2 zwycięstwa to bardzo szczęśliwe 6:5 z Jackets gdzie 2 bramki wsadzili w ciągu 3 ostatnich minut 3 tercji oraz po dogrywce wymęczyli wygraną z dzikusami którzy ostatnio zawodzą.Warto dodać że te &quot;wygrane&quot; odnieśli na własnej tafli.Jeżeli grali na wyjazdach byli srogo karani np 6:3 w Dallas oraz 4:1 w Waszyngtonie.

snice 457

snice

Użytkownik
44@
VS

Ottawa Senators - Calgary Flames ✅ 4:3(3:3)
Typ:Over 5.5
Kurs:2.00 Bet365
Senators u siebie to ekipa typowo overowa która stara się prowadzi otwartą grę przez co zaniedbują nieco defensywę co skutkuje dużym % wpuszczonych goli.W drużynie gospodarzy wystąpi dzisiaj rezerwowy bramkarz Alex Auld który grał niewiele do tej pory i może być nieco nieogarnięty ???? .Zagrał on dotychczas bodajże w 5 meczach co jest niewielką ilością w porównaniu do 31 wyjść Andersona ale to statystyka tylko na papierze która może nie mieć odzwierciedlenia na tafli ale rezerwowy bramkarz który stosunkowo mało gra z jednej strony może być mega zmotywowany a z 2 mocno zestresowany przez co może nieco puścić..Podobnie sytuacja ma się w ekipie Flames ale wygląda to nieco gorzej według mnie (lepiej dla overku :p).Flames ostatnim czasu stara się grać defensywnie i strzelać około 2-3 bramki co im wychodzi przeważnie na dobre.W bramce płomieni wystąpi żółtodziób mianowicie Leland Irving który jest 3 bramkarzem z kolei w ekipie z Calgary który zagrał dotychczas 2 spotkania i podejście mam do niego bardzo podobne jak do pana Auld&#39;a.Flames według mnie takie wyniki zdobywało tylko za sprawą Kipprusoffa którego dzisiaj zabraknie a przy potencjale ofensywnym Senatorów nie powinni mieć większy problemów na wbicie 3-4 bramek a i Flames coś dorzucą ???? Powodzenia!

snice 457

snice

Użytkownik
45@
VS

Tampa Bay Lightning - Carolina Hurricanes ✅ suma 7 (5:2)
Kurs:1.80 Bet365
Osobiście typował bym tutaj wygraną gospodarzy ale jednak jest za duże ryzyko dlatego postanowiłem postawić overek.Tampa stara się grać otwarcie co skutkuje duyżym procentem strzelonych bramek gdzie na własnej tafli potrafią wbić 4 bramki takim ekipą jak Flyers ,Flames , Habs czy też Devils.Z 2 strony też średnio tracą , również 3-4 bramki ale z tym bywa różnie i meczyki kończą się overkami.Huragany pod względem ofenywnym nie są ogórkami i nawet bez Skinnera radzą sobie w tym aspekcie bardzo dobrze.Grając na wyjeździe spokojnie stać ich na 2-3 bramki a przy dziurach tampy jest to jak najbardziej możliwe.Defensywa Huraganów podobnie jak w Tampie pozostawia wiele do życzenia przez co również Stamkos i spółka nie powinni mieć większego problemu na kilkukrotne wstrzelenie się.. powodzenia!!.

snice 457

snice

Użytkownik
Bilans Grudzień ⛔⛔⛔ ale to nic ????
Ilość Typów:45
Ilość Trafionych:22
Ilość Nietrafionych:22
Ilość Zwrotów:1
Yield liczę płaską stawką
Suma Stawek:45J
Suma Zwrotów:40.91J
Yield:-9.05%
----
A więc przyszedł rok 2012 który myślę że będzie obfitował w wygrane nie tylko u mnie ale u wszystkich typujących NHL ! ????
testuję pewien &quot;system&quot; o początku października na stawianie Underów w meczach NHL.Przez te 3 miesiąc spisując wszystko kawałek po kawałeczku na papierze wyszedł mi ładny ✅ stawiając każdy mecz jako singiel po 50zł.Wygrane liczyłem przyjętym średnim kursem 1.75 bowiem kursy na under wahają się na normalnym spotkaniu od około 1.60 do około 1.90-2.00 a czasami i wyżej.Podczas listopada licząc tak przyjętymi stawkami wyszedł bym na + dokładnie 350zł bowiem miałem 17 typów oddanych skutecznie a 13 niestety nie siadło.W listopadzie sprawa miała by się o niebo lepiej. Miesiąc Listopad obfitował w 25 skutecznych suchych typów oraz 13 złych co daje nam licząc podanymi stawkami plusik w wysokości 1050 zł.Natomiast miesiąc grudzień byłby najlepszy.W grudniu miałbym 34 typy oddane skutecznie a 14 niestety ale by nie siadło.Licząc podanymi stawkami plusik wynosił by 1750zł co w ciągu 3 miesięcy dało by zysk około 3150zł , około dlatego że kurs był &quot;zaokrąglony&quot; ???? zobaczymy co z tego wyjdzie... A więc od tej pory gram tylko Underki ????

snice 457

snice

Użytkownik
Typy będą rzadziej niż przedtem ale myślę że z dużo większą skutecznością ale to się oceni pod koniec miesiąca a o 100% skuteczności niema nawet mowy :p ale myślę że około 80% jest w zasięgu , możliwości . Przez styczeń będę grał single po 30 pln w ramach małego testu ????

1@
VS

Nashville Predators - Calgary Flames
Typ:Under 5 ⛔ suma 8
Kurs:1.90 Bet365

No cóż bramkarze się nie popisali ;)

Bilans : ⛔ 30 zł

snice 457

snice

Użytkownik
2@
VS

Los Angeles Kings - Colorado Avalanche
Typ:Under 5.5 .... ✅ suma 2
Kurs:1.61 Bet365
Bilans : ⛔ -11.70 zł

snice 457

snice

Użytkownik
3@
VS

St.Louis Blues - Phoenix Coyotes
Typ:Under 5.5 ✅ suma 5
Kurs:1.57 Bet365
Nutki to ekipa typowo domowa która gra bardzo dobrze w defensywie.W bramce wystąpi dzisiaj Halak który według mnie nie jest dużo gorszy od Elliotta i też potrafi pokazać klase.Drużyna nutek oprócz absencji jednego z głównych zdobywców pkt mianowicie Alexandra Steen&#39;a nie jest jakoś poważnie osłabiona i powinni grac bez problemu swoje w związku z sytuacją jaka nastała u kojotów ;p.Kojoty to ekipa która potrafi zagrać spotkanie w którym zdobędą 1-2 bramki a równie dobrze potrafią wbić 5.Dzisiaj raczej wybiorą tą 1 opcje ^^ a to dlaczego...W bramce wystąpi kolejny raz rezerwowy Jason LaBarbera który zastępuje w bramce Smitha i nie idzie mu to jakoś bardzo źle.Poważnym problemem kojotów może być brak kilku zawodników takich jak Boyd Gordon(12pkt),Martin Hanzal(19pkt) oraz Rafi Torres(11pkt) , są to zawodnicy którzy mogą osłabić ofensywe kojotów którzy z rezerwowym bramkarzem i brakami w ofensywie będą chcieli zagrać mocno z tyłu i ostrożnie w ataku przez co nie powinni strzelić więcej jak 2 bramki...
Bilans: ✅ 5.40

snice 457

snice

Użytkownik
z Braku czasu screen i kilka zdań..
Boston to raczej formalność ze stylem gry jaki aktualnie prezentują i mam tutaj nadzieje że uporają się z tym do 30 minuty meczu ???? Przy ostatnio słabej grze płomieni nie powinni mieć większych problemów a tym bardziej na własnej tafli.Rangers ostatnio w wyśmienitej formie czego nie można powiedzieć o Panterach.Strażnicy potrafią wygrać z najlepszymi na wyjazdach a za przykład można podać ostatni mecz w Philadelphi.U siebie jednak grają nieco lepiej ???? gdzie osiągnięcie celu przy ostatnio słabej postawie Panter nie powinno napotkać większych problemów a liczę tutaj na wynik coś w okolicach 4:1-4:2.St.Louis to ekipa która w domu potrafi pokonać każdego.Potrafią wbić 4-5 goli najlepszym przy tym tracąc na prawdę nie wiele a to co robią ze sporo słabszymi ekipami to miód malina ???? .Oilers to ekipa z potencjałem ale jednak domowa i głównie tam stawiają większy opór.Mają młody i zdolny skład ale jeszcze niedoświadczony i nie zgrany.No i nieszczęsne rekinki moje na których prawie zawsze się przejeżdżam ???? ale myślę że nie dzisiaj.. oby.Ostatnio niby w słabszej formie ale porównując to co wyprawiali w meczach z Kings czy z Anaheim (wcześniejszy , nie wczorajszy) to niebo a ziemia...Ludzie tutaj mówią o zmęczeniu Rekinów , może i słusznie ale ja myślę że własna hala doda im skrzydeł gdzie przy otwartej grze kurtek i swojej defensywie nie powinni mieć większych problemów.Caolumbus niby ostatni ale na takiego nie wygląda.. tak jak ktoś tutaj wspomniał (chyba Konrado) to ekipa &quot;puzzli&quot; tylko nie ma ich kto poukładać i na to się nie zanosi w najbliższym czasie.To co zdobyli na wyjazdach to punkty praktycznie tylko zdobyte za dogrywkę i tego jak widać się trzymają ale jednak myślę że nie dzisiaj .. nie ta liga chłopcy ????

Boston zgodnie z planem.. Strażnicy jakby nie mogli te kilka minut wcześniej a przy prawie 40 strzałach zdobyć 2 gole... masakra :/ .Blues kompletna kompromitacja pod tym względem.. jak można tak oddać u siebie pole takiej drużynie jaką są nafciarze.. niby wygrali ale mnie to nie satysfakcjonuje ???? no i rekiny.. kolejny raz brak skuteczności ;p 39 strzałów a dotarły tylko 2...

snice 457

snice

Użytkownik
z racji że w meczu Hantuchovej był krecz czyli zwrót i ewentualna wygrana jest sporo mniejsza , ponad 50% ???? a widać było że zaczęła mocno cisnąć Clijsters

tutaj jeszcze takie &quot;małe&quot; coś...

Uploaded with ImageShack.us

snice 457

snice

Użytkownik
wyłączyłem sobie przeglądarkę z napisaną prawie całą analizą .. dzisiejszy typ bez rozwinięcia :S
z racji że noc trudna do typowania gram bezpiecznie ...
4@
VS

Pittsburgh Penguins - New York Rangers ✅ 1:3
Typ:Under 5.5
Kurs:1.66
VS

Chicago Blackhawks - Colorado Avalanche ⛔ 0:4 ja nie wiem jak sie to mogło stać ????
Kurs:1.86
AKO:3.11 Bet365
Stawka:20 pln ⛔
Obsada Bramek
New York Rangers - Henrik Lundqvist SV% 937
Colorado Avalanche - Samyon Varlamov SV% 900
Chicago Blackhawks - Corey Crawford SV% 904
Pittsburgh Penguins - Marc-Andre Fleury SV%914

Panie Varlamov... ???? u mnie...

Otrzymane punkty reputacji: +1
snice 457

snice

Użytkownik
5@
vs

Philadelphia Flyers - Ottawa Senators
Kurs:1.76
VS

Dallas Stars - Edmonton Oilers
Kurs:1.95
Szybko i zwięźle bo na basenik lecę ...Flyers u siebie gra niesamowicie w ofensywie co często się na nich mści a to dlatego że pozwalają przeciwniką często buszować pod ich bramką i preferują grę w stylu wyścigu kto więcej strzeli ???? Senatorzy to ekipa którym taki styl jak najbardziej pasuje.Również lubują się w ofensywnym stylu gry ale bardziej pilnują tyłów lecz myślę że na potencjał jaki mają lotnicy to zdecydowanie za mało!Drugi mecz jaki wziąłem pod uwagę to spotkanie gwiazdek z nafciarzami.Stars na własnej tafli to ekipa bardzo niebezpieczna nawet dla samej góry tabeli i z każdym potrafią wygrać.Na w miarę wysokim poziomie stoi ich ofensywą przez co ostatnio sporo strzelają oraz też sporo tracą przed własną publicznością ale ogółnie wychodzi im to na dobre.Przeciwnikami gwiazdek będą dzisiaj drużyna z Edmonton.Jest to ekipa powiem strzeże jak dotychczas dla mnie zagadką i nie potrafię ich rozgryźć.Potrafią zagrać bardzo dobre kilka lub kilkanaście minut i wbić parę bramek tak jak np ostatnio nutką na obcym terenie.Z 2 strony potrafią zagrać koszmarnie i przegrać kilkoma bramkami.Mnie napawa optymizmem ich ostatni styl gry , preferują wymianę ciosów co im wychodzi sprawnie ale do szczęścia potrzebują znacznej poprawy w defensywie co jest potrwa myślę kilka meczy.Jest to młoda ekipa a przede wszystkim zdolna i z dużym potencjałem , jeżeli zaczną grać tak jak mi się to widzie według mnie mają szansę nawet na PO ????
Obsada Słupków...
Edmonton Oilers - Nikolai Khabibulin SV% 922
Philadelphia Flyers - Ilya Bryzgalov SV% 890
Dallas Stars - Kari Lehtonen SV% 921
Ottawa Senators - Craig Anderson SV% 901
Potem dam na nockę, mam małe co nieco jeszcze przygotowane ????

AKO:3.45 Bet365

snice 457

snice

Użytkownik
Dzisiaj zagram taśmę .. jest to być może porywanie się z motyką na słońce lecz jednak przemyślane ;)Spowodowane jest to brakiem koncepcji na podzielenie ;) to zostawiam wam.. mnie pokonała wizja taśmy :p

6@
VS

Kurs:1.38 OT na Bruins

Jest to raczej jedno z tych spotkań na &quot;podniesienie&quot; kursu lecz nie oddane na pałę a lekko przemyślane ;)Jak wszyscy chyba wiedzą Jets nie są jakąś potęgą a raczej lubują się w okupowaniu dolnej części tabeli.W bramce wystąpi dzisiaj Pavelec który trzyma &quot;jakiś&quot; poziom a SV% wynosi u niego 909.Co przy katastrofalnej defensywie jaką dysponują na wyjazdach robi potworne dziury przy czym ataki niedźwiedzi przy obecnym potencjale powinny wchodzić jak w masło. Bruins natomiast między słupkami będzie miało dzisiaj Tuukke Rask&#39;a (nie wiem jak się to pisze ;P)który poziomem według mnie nie odstaje od Tim&#39;a i potrafi pokazać klase.Chłopak ma 24 lata i duże możliwości ???? .O ofensywie Bruins chyba dużo pisać nie trzeba ... Seguin i spółka strzelą to co muszą ???? a Chara z kumplami zamurują bramkę przez co liczę tutaj na gładką wygraną niedźwiadków.

VS

a)Over 5.5 kurs: 1.76
b)kurs:1.60 OT na Flyers

Po ostatniej wpadce lotników w meczu z senatorami myślę że dzisiaj będą się chcieli zrehabilitować bo dostanie 4 goli w jednej tercji wygląda koszmarnie...W bramce lotników wystąpi dzisiaj Sergei Bobrovsky a ja mam wrażenie że trener wystawia go na mecze zwana przeze mnie &quot;stabilizacyjnymi&quot; i radzi sobie bardzo dobrze lecz nie nadaje się według mnie na regularne występy ale potencjał jak najbardziej ma.Huragany są ekipą która lubi powalczyć na własnej tafli i wychodzi im to nawet z najlepszymi.Między słupkami będą mieli dzisiaj swój pierwszy wybór czyli Warda a ten pan lubi mieć wahania humoru...Ewidentnie widać brak Skinnera co przełożyło się nieco na ich poziom gry lecz obudził się Staal który powinien coś ustrzelić , ale sam lotników nie pokona.Huragany tak jak mówię u siebie potrafią przeciętnemu przeciwnikowi wbić 3-4 bramy a równie dobrze mogą przegrać z kretesem a Flyers to nie są chłopaki do bicia a jednorazowa wpadka myślę że o niczym nie świadczy.

VS

kurs 1.64 OT na Rekiny
kurs 1.57 na Under 5.5

Rekiny ostatnio się przebudziły a potrzeba przełamania się była wielka.Dzikusy przez ostatnie tygodnie klepią biedę a rzec można że przegrywają mecz za meczem z drobnymi wyjątkami a gra im się kompletnie nie klei.Ja do tej pory nie rozumiem jak mogli przegrać 2:4 u siebie z kojotami którzy w tamtym czasie grali rezerwowym bramkarzem i mieli rozłożony szpital..:S W bramce Wild wystąpi dzisiaj rezerwowy bramkarz Josh Harding co mnie umocniło w moim typie , może nie słusznie ale nie przepadam za tym panem... U rekinów źle się działo ale myślę że wykorzystają szanse w meczu ze &quot;słabym&quot; przeciwnikiem i będą chcieli wznieść ku górze swoją grą a warunki ku temu mają a dobrym znakiem jest to że strzelanie jest głównie zadaniem 3 zawodników :pavelskiego , Marleau i Couture&#39;a.Ten drugi ostatnio wbił 2 bramy co jest dobrym prognostykiem.

VS

kurs 1.50 OT na Rangers

Rangers aktualnie na fali .. i to wysokiej.Głównym fundamentem ich sukcesu jest cała Defensywa na czele z rewelacyjnym Lundqvistem który broni prawie wszystko .. prawie ???? Ofensywnie też nie odstają a Gaborik z kumplami strzelą co muszą a myślę że 4 to takie minimum.Co do obsady bramki kojotów nie mam dokładnych info ale prawdopodobnie będzie to wracający po kontuzji Smith który przedstawia sobą dobry poziom.Kojoty to ekipa dobra ale na średniaków i outsiderów ligi gdzie mogą się &quot;wyszaleć&quot; a defensywa strażników im na to na pewno nie pozwoli i przycisną ich od pierwszych minut...

no i jeszcze 3 koncepcje ????

VS

typ Over 5.5 kurs 1.95

Wyspiarze ostatnio nieco lepiej u siebie ale według mnie wszystko psuje im katastrofalna defensywa na czele z Nabokovem któremu idzie raczej przeciętnie który pod naporem sporej ilości strzałów puszcza niemało.Swoje wyspiarze na własnej tafli powinni dorzucić a myślę że stać ich na te 2 ewentualnie 3 bramki w końcu skrzydła na wyjazdach nie są jakimś bunkrem.W drużynie Wings dzisiaj również wystąpi rezerwowy bramkarz Ty Conklin któremu raczej idzie średnio i na regularne występy jest zdecydowanie za słaby , jego bilans to SV% 897 , 2 wygrane i 4 przegrane...Ofensywnie skrzydła stoją na wysokim poziomie i przy dziurach wyspiarzy nie powinni mieć problemu wbić minimum te 4 bramy..

VS

Over 5.5 kurs 1.80

Ta parodia hokeja jaką tworzą teraz hawks kiedyś musi się skończyć a z kim jak nie z outsiderem ligi??Hawks mają wielki potencjał który muszą dzisiaj wykorzystać , zwłaszcza ofensywny którym potrafią wbić kilka bramek najlepszym.W bramce Crawford który za sprawą złej postawy defensywy Hawks musi coś puścić i te 2 bramy widzę minimum wpuszczone.Kurtki pokazały ostatnio że strzelać potrafią na natomiast z defensywą na wyjazdach jest katastrofalnie , według mnie najgorzej spisująca się z całej ligi ale tak jak mówiłem potencjał mają a Nash z partnerami powinni coś ustrzelić a stracić swoje i tak stracą.. między słupkami kurek wystąpi dzisiaj Steve Mason.

no i ostatni meczyk..

VS

Typ Over 5.5 kurs 1.86

Błyskawice na własnej tafli potrafią pokazać pazury a braku walki nikt im zarzucić nie może.U siebie potrafią powalczyć z najlepszymi i stać ich tutaj spokojnie na te 3 bramki , własnie z tego powodu odpuściłem czystą wygraną Canucks.W bramce Tampy dzisiaj wystąpi rezerwowy (o ile można go tak nazwać) Dwayne Roloson który ma sporo minut gry ale zdecydowanie mniejszą skuteczność od Garona co jest kolejną dobrą wiadomością dla overku.Canucks potencjał ofensywny mają wielki z braćmi Sedin na czele którzy powinni poprowadzić kolejny raz orki poprowadzić do zwycięstwa a któryś z nich na pewno coś ustrzeli.Orki mają jeszcze wielu wartościowych zawodników którzy potrafią doskonale grać w ofensywie co procentuje dobrymi wynikami... W bramce wystąpi Schneider który walczy ostatnio o miejsce między słupkami z Luongo i grają na przemian...

AKO:100.24 huuhu
Stakwa:10 PLN

No to by było na tyle.. tak jak mówię wybierajcie co chcecie ja gram taśmę , dla większości jest to strzał w stopę ale moje pieniądze , nieduże więc robię co mi się żywnie podoba ???? a zaryzykować warto według mnie...

snice 457

snice

Użytkownik
Przetestuję pewien sposób gry a raczej pewną banalną zależność którą zaobserwowałem a kursy będą w bliskich okolicach 1.70 lecz zależność tą pozostawię jak na razie sam dla siebie.. tylko NHL

1@
-

Tampa Bay Lightning - Pittsburgh Penguins
Typ:2 OT
Kurs:1.74

snice 457

snice

Użytkownik
2@
VS

Montreal Canadiens - New York Rangers
Strażnicy ostatnio nieco zrzucili z tonu ale nie oznacza to że popadli w jakiś kryzys wręcz przeciwnie zaczęli grać według mnie jeszcze mądrzej.Habs to ekipa nieprzewidywalna która potrafi zagrać bardzo dobry mecz a mogą odbijać się od bandy do bandy na tafli...Do typu dodatkowo przekonał mnie fakt że jako goalie wystąpi dzisiaj rezerwowy Peter Budaj.Pan ten zagrał lekko ponad 200 min co w porównaniu do ponad 2k minut swojego kolegi jest wielką różnicą.Według mnie jest to słaby goalie który powinien mieć spore problemy z takim potencjałem jaki prezentują przyjezdni z Nowego Jorku.W bramce strażników prawdopodobnie rewelacyjny Lundqvist

VS

Edmonton Oilers - Los Angeles Kings
Zacznijmy od tego że w bramce Kings prawdopodobnie wystąpi Jonathan Bernier i szczerze powiem że o tym panu nie wiem , statystyk złych nie ma a że gra w tak dobrze usposobionej defensywnie ekipie jak Kings myślę że jest dobry :p.Oilers aktualnie nic sobą nie reprezentują.Są w koszmarnym dołku formy a gra im się w ogóle nie klei.Po drugiej stronie stoją Kings którzy ostatnio w wyśmienitej formie od czasu gdy się obudzili idą jak burza.Defensywnie ta drużyna jak już nie raz pisałem stoi na bardzo wysokim poziomie a i ofensywnie ostatnio się otworzyli gdzie potrafią strzelić 4 bramki takim ekipą jak Flames na wyjeździe,Stars czy też stołecznym... W bramce Oilers prawdopodobnie Khabibulin ale info dokładnych nie mam...jak będzie ktoś inny to jestem happy jak on to i tak jest dobrze ;)

snice 457

snice

Użytkownik
Ku***... muszę się wreszcie ogarnąć bo to lenistwo mnie kiedyś zgubi... ????
1}{✅✅✅
-

Hawks ostatnio po gorszej serii rozegrali się na dobre co doskonale widać po ich ostatnich wynikach.Widać że złapali wiatr w żagle w przeciwieństwie do panter które zostały nieco zatrzymane...Ostatnie wyniki raczej słabsze na tle całego sezonu.W bramce panter po raz kolejny wystąpi dosyć ogarnięty Jose Theodore a naprzeciw niemu stanie rezerwowy bramkarz Hawks mianowicie Ray Emery .. i to właśnie w tym panu pokładam swoje nadzieje.Fakt faktem jest rezerwowym ale potrafi pokazać klasę a jego bilans w sezonie to 13 meczy a aż 10 z nich to wygrane co z grubsza pokazuje nam jak ten pan broni.. oglądają kilka meczyków z nim właśnie można było zauważyć sporo ciekawych i dobrych interwencji.Trener hawks dobrze wie że to będzie trudny mecz dlatego wystawił Raya a jest to pan od zadań specjalnych ;) przez co myślę że dadzą rade pokryć mój typ...
Chicago Blackhawks - Florida Panther
Typ:Hawks -1.5
Kurs:2.55 Bet365

snice 457

snice

Użytkownik
2}{⛔⛔⛔
VS

Kaczorki wreszcie wrócił na dobre tory z czego się bardzo cieszę.Wiele razy było już mówione ale powtórzę że trener odwalił kawał dobrej roboty a teraz będzie to bardzo mocno procentować.. w sumie już zaczęło ???? .W obecnej formie nie robi im zbytniej róznicy czy grają u siebie czy na wyjeździe i minimum 4 bramki pakują np tak defensywnej ekipie jaką są Canucks... Jednym słowem ma kto strzelać z Perrym na czele.Swoje na pewno puszczą bo defensywnie raczej średnio to wygląda , mała ilość goli uważam że bardziej wynika z prowadzenia gry przez Anaheim.Po drugiej stronie tafli staną Senatorzy którzy przeżywają najlepszy okres w tym sezonie i także mają pokaźne wyniki np 1:4 z rekinami a jaką defensywę oni mają chyba każdy wie.Uważam że Ducks wygrają ten mecz ale odpuściłem pod tym względem.Mecz uważam że będzie inny od ostatnich i nie będzie tutaj tak łatwo.Strzelić swoje strzelą ponieważ Senatorzy nie olśniewają w defensywie ale też tacy zawodnicy jak Spezza , Alfredson czy też Michalek znajdą drogę do bramki.. i to nie raz myślę ;).Wynik coś mi się widzi w okolicach 5:3,4:3 ale to tylko moja skromna wyobraźnia...
Anaheim Mighty Ducks - Ottawa Senators
Kurs:1.83 Bet365

snice 457

snice

Użytkownik
3}{✅✅✅
VS

Nutki tak słabego meczu jak ostatnio na pewno nie zagrają, po prostu nie mogą sobie pozwolić na stratę punktów z jedną z najsłabszych ekip.W ekipie Buffalo szpital egzystuje w najlepsze za to w ekipie odczuć jedynie można brak Steena ale nutki pokazały że radzą sobie bez niego.Plusem nutek jest fakt że tam strzela kilku zawodników co pokazuje jak wyrównaną mają kadrę i mają kim łatać.Na własnej tafli jak grają chyba wszyscy wiemy , potrafią u siebie ograć każdego za to Sabres to już zupełnie inna bajka.Faktem jest że Sabres u siebie jeszcze &quot;coś&quot; grają i próbują za to jak przyjdzie wyjazd zostają okrutnie skarceni.Ostatnie 4 mecze na wyjazdach to 4:1 z Jets 6:2 z Hawks 5:0 z Ducks oraz 4:2 z Islanders. Defensywa jak i atak stoją na bardzo niskim poziomie i nie liczył bym tu na minimalną wygraną Blues...
St.Louis Blues - Buffalo Sabres
Typ:Blues -1.5
Kurs:2.30 Bet365

snice 457

snice

Użytkownik
No i dzisiejsza perełka...
4}{⛔⛔⛔ ????
VS

Twierdza w Detroit jest nie do zdobycia od 4 listopada i nic nie zanosi się na to aby dzisiaj została zdobyta.. musiał by się stać jakiś armagedon ;)Kto by nie wystąpił dzisiaj między słupkami skrzydeł to i tak nie robi to żadnej różnicy bo żelazna defensywa na to nie pozwoli a Franzen z Pomocą Datsyuka i innych wpakują niemało... Z drugiej strony tafli outsider ligowy czyli Columbus.Kurtki myślę że ten sezon spisały już na straty i będą grać byle by dociągnąć to jakoś do końca.W bramce prawdopodobnie Mason co daje kolejny dodatkowy plus na korzyść Detroit.W ekipie kurtek oprócz Nasha po prostu nie ma kto grać , właściwie chyba tylko jemu zależy na jakiś wynikach których i tak brak aż w pewnym momencie chłop nie wytrzyma i tez wszystko będzie miał w dupie a wtedy już żadnego światełka dla Columbus nie będzie..
Detroit Red Wings - Columbus Blue Jacket
Typ: Detroit -1.5
Kurs:1.83 Bet365

snice 457

snice

Użytkownik
5}{✅✅✅
VS

Huragany ostatnio złapały mały wiatr w żagle i jeżeli coś się nie spier***li to pójdą w górę tabeli.Dużym plusem jest powrót Skinnera który już zaczął grac swoje i tak jak kolega Yem napisał presja ciągnięcia gry została zdjęta głównie ze Staala który gra bardzo dobrze , do tego wrócił głodny gry Skinner dodatkowo zostaje przecież Jokinen czy Ruutu a ta dwójka potrafi sporo do ataku wnieść.W bramce prawdopodobnie Ward ale odradzam stawiania jeżeli ktoś inny wystąpi , Huragany na tej pozycji nie mają żadnego godnego zastępcy.Z drugiej strony natomiast Jets którzy nie zachwycają grą a zwłaszcza na wyjazdach gdzie mają problemy ze strzelaniem a udaje się im zdobyć 1 ewentualnie 2 bramki co na dłuższą metę jest karygodne.W bramce Mason , dosyć ogarnięty goalie ale niestety mało grający i tutaj mogą być problemy...
Carolina Hurricanes - Winnipeg Jets
Typ:1 OT
Kurs:1.74 Bet365

Do góry Bottom