>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Sporty Amerykańskie , głównie NHL

snice 457

snice

Użytkownik
Wszystko grane OT

1@ NHL

Washington Capitals - Philadelphia Flyers ✅ 1:5 ✅
Typ: Over 5.5
Kurs: 1.74 Bet365
Według mnie 2 mocno overowe drużyny.. Washington ostatnim czasie zaczął grać przyzwoicie ,2 wygrane 3:5 na wyjeździe z Ottawą oraz ostatnio przed własną publicznością 4:2 z Toronto a więc na Overki , widać że się rozkręcili , Flyers najbardziej bramkoszczelny zespół w lidze co mówi samo za siebie 64.3% meczy zakończonych overem , w ostatniej sesji wyjazdów zaliczyli 3.4 overki a z tak ograną drużuną jak Capitals Overek powinnien wejść gładko

2@ NHL

New York Rangers - Dallas Stars ⛔0:1⛔...
Typ:1
Kurs:2.00 Tobet
Spotkanie 4 z 13 zespołem , Rangersi na niezlym gazie co pokazują w swoich ostatnich pojedynkach , na wyjeździe 1:4 z Sabres a ostatnio przed własną publicznością zniszczyli wcale nie takie słabe pantery 6:1 , są w wyśmienitej formie i myślę że będą robić wszystko aby wskoczyć na fotel lidera a sytuacje mają do tego dogodną .Co do Dallas dla mnie to typowy średniak ligowy , grają w kratkę , ostatnio wygrana na wyjeździe 1:2 z Kingsami którym ostatnio się bardzo słabo powodzi , wcześniej przegrana na wyjeździe z moimi ulubionymi ( ???? ) Sharksami aż 5:2 , wcześniej na wyjazdach wygrana 1:3 z bardzo słąbym wtedy Colorado i przegrana 3:0 z Kojotami co pokazuje że z lepszymi przeciwnikami nie radzą sobie na wyjazdach w ogóle...

3@NHL

Columbus Blue Jacket - Vancouver Canucks (dla mnie typ dnia) ⛔2:1(1:1)⛔
Typ:2
Kurs:1.95 Expert
Spotkanie outsidera ligi z zeszłorocznym finalistą pucharu stanleya. To co grają gracze Columbus to dla mnie &quot;przeciwieństwo hokeja&quot; ???? niby coś ostatnio próbują grać , porażka 3:5 u siebie z Bruins , nieco wcześniej przegrana u siebie po dogrywce z przeciętnymi wieśniakami oraz wygrana an wyjeździe po dogrywce z Canadiens które również gra słabo.. to niby nie jest na taką drużynę jaką jest Vanocuver którczy na wyjazdach grają wyśmienicie 52:38 mówi samo za siebie , ostatnio w bardzo dobrej formie wysokie wygrane oprocz meczu wygranego w dogrywce z Canadiens ktory kompletnie zbagadelizowali .. Coś jak Ferguson z Basel :&lt;
4@NHL

Boston Bruins - Los Angeles Kings ✅3:0✅
Kurs:1.90 Bah
Szczerze mówiąc nie wiem co ludzie widzą w Kingsach , zmiana trenera na byłego asystenta?? dla mnie kiepski pomysł który dzisiaj nie przeleje się na korzystny wynik dla Kings , nie z takim przecwnikiem (zdobywca pucharu stanleya) ostatnio Boston zaliczył kilka wpadek , niby wygrali 3:5 z Blue Jackets ale przegrywali 2:0 , wzieli się za siebie i wygrali , wcześniej 2 przegrane 0:2 z Panterami gdzie klase pokazała defensywa zawodników z Florydy oraz wyszła jednorazowa niemoc zawodników Bruins ???? przegrali również na wyjeździe 2:1 z Jets co było .. szkoda gadać ;S Kings ostatnio czarna seria 4 przegranych 3/4 mecze u siebie co nie wygląda za ciekawie a przeciwnicy oprocz Wild nie byli bardzo mocni , Kaczory niby coś próbują a nie idzie im to jeszcze za dobrze a 3:2 wygrali u siebie z Kingsami co pokazuje ich niemoc na wyjazdach . Dogodniejszej sytuacji aby zmazać ostanie blamaże dla Bruins nie mogę sobie wyobrazić , własna publiczność , mocno przeciętny przeciwnik tylko się prosi o typ na Bruins ????

snice 457

snice

Użytkownik
ostatniej nocy nieco dziwne wyniki padały , dzisiaj może coś ruszy i wróci wszystko do normy (oby ???? )
5@NHL

Ottawa Senator - Boston Bruins ✅2:5✅
Kurs:2.05 Expert
Wczoraj Boston zagrał bez żadnych niespodzianek. Sukcesywnie również dzisiaj na nich zagram a to dlaczego. Ottawa raczej należy do ekip z dolnej części tabeli. Grają bardzo przeciętnie , ostatnie 5 meczy to 2 wygrane w tym 1 po dogrywce z Sabres. Grając u siebie potrafią zagrać z ekipami mocno średnimi na poziomie , jeżeli przyjdzie im grać z kimś lepszym zaczynają się spore problemy. Według mnie miejsce zawdzięczają tylko i wyłącznie w miarę grającej ofensywie. Defensywa według mnie najgorsza w lidze przez co tracą sporo bramek , 107 w 31 meczach. Z formą też u nich nie za ciekawie a nic nie zapowiada na poprawę.Jaką ekipą jest Bruins chyba każdy wie. Dotychczas według mnie najlepiej grająca drużyna na wyjazdach .Bilans 40:21 robi wrażenie. Faktem jest że oprócz Pingwinów z nikim mocnym nie grali w ostatnim czasie.Wczoraj gładko wygrali 3:0 , myślę że i dzisiaj wywiozą komplet punktów z Ottawy.

6@NHL

Minnesota Wild - Chicago Blackhawks ⛔3:3⛔ ????
Typ:Under 5.5
Kurs:1.70 Bwin
Spotkanie 2 dobrze grających ekip.Drużyna Wild gra raczej underowo (64.5%) i też jak na ekipę z 1 miejsca również niewiele strzelają (80 bramek w 31 spotkaniach).Zwłaszcza przed swoją publicznością starają grać się mocno defensywnie co im bardzo dobrze wychodzi , wystarczy popatrzeć na wyniki. Ostatnio serie 4 wygranych przerwali im Jets wygrywając 2:1.Hawks są ekipą dużo bardziej ofensywną niż Wild.Głównie punkty zdobywają za sprawą ofensywy , formacja defensywna raczej przeciętnie radzi sobie jak na taki zespół. Ostatnie 4/5 meczy kończyli w dogrywkach i 3 razy schodzili z tafli na pozycji wygranej.Lekkim faworytem 1x2 dla mnie są indianie lecz mecz może potoczyć się w każdą stronę dlatego odpuszczam i zdecydowałem się na ten under.Doskonale zorganizowana obrona Wild na czele z Niklasem Backstromem który według statystyk ostatnich jego spotkań powinien puścić 1-2 bramki na około 30 strzałów ???? Widzę w tym spotkaniu 4-5 bramek. Powodzenia!

snice 457

snice

Użytkownik
7@NHL

Carolina Hurricanes - Vancouver Canucks ⛔4:3
Kurs: 1.90 Unibet
Spotkanie drużyn z 6 i 29 miejsca. W drużynie Hurricanes coś ostatnio drgnęło i wygrali na wyjeździe z Oilers 3:5 co było w pewnym stopniu zaskoczeniem następnie 2 przegrane z Jets oraz po dogrywce z Toronto. Bilans mają u siebie 5/2/9 37:51. Są jedną z najgorzej grających ekip u siebie.Każdy chyba wie co potrafią zawodnicy Vancouver. Ostatnio fatalny mecz z Columbus i w rezultacie przegrana po dogrywce 2:1. Fatalna postawa całej drużyny w tym meczu , dodatkowo stracenie bramki na 1:0 podczas gry w osłabieniu źle wpłynęło na graczy Canucks.Myślę że będą dzisiaj chcieli ten mecz spokojnie wygrać aby nie stracić kontaktu z TOP 3 , widzę tutaj coś w okolicach 2:4 .Overek również mile widziany ????

pod wieczór coś więcej.. mało czasu ????

snice 457

snice

Użytkownik
8@NHL

Nashville Predators - Detroit Red Wings ⛔ 4:3
Typ: Under 5.5
Kurs: 1.75 Bwin
Dosyć ciekawy typ na ten mecz znalazłem a mianowicie Under. Może się wydawać patrząc na ogólne wyniki tych drużyn że powinien być lekki over ale nie w tym przypadku... a to dlaczego.Ekipa Nashville stara się grać mądrze i neutralnie za razem.Nie nakładają mocnego nacisku na atak a bronienie im średnio wychodzi. Aż 71.4% spotkań Predators u siebie skończyło się Underem 5.5. Ekipa Detroit nie jest tą samą ekipą na wyjazdach co przed własną publicznością.Na cudzej tafli radzą sobie raczej średnio a bilans 5/2/7 nie powala.Również tyle samo spotkań Detroit zakończyło się underem na wyjeździe co spotkań Predators u siebie .Starają się grać raczej ostrożnie i nie nakładają tak dużego nacisku na ofensywę jak u siebie i wygląda to dużo gorzej, z obroną nie jest aż tak źle ale również jakoś nie błyszczy .Widzę tutaj coś w okolicach 4 bramek , przy przeciętnej formie strzeleckiej i dobrej defensywie widzę tutaj bezpieczny underek ????

snice 457

snice

Użytkownik
9@NHL

Montreal Canadiens - Philadelphia Flyers ✅ 3:4
Kurs:1.86 Bet365 OT
Ja jednak zaryzykuje i zagram na przekór prawie wszystkim... Uważam że stratę Girouxa Flyers mogą w miarę sprawnie załatać i nie będzie to jakiś duży minus dla Flyers.Habs ostatnio niby w formie ale nie widzę ich tutaj a to dlaczego. Ostatnie mecze Habs to 2 wygrane i 2 przegrane w tym że przegrane po dogrywkach z Canucks i Columbus.U siebie wygrali ostatnio z wyspiarzami za to im chwała a kolejkę wcześniej męczyli się strasznie Diabłami i wygrali 2:1. Flyers to ekipa która nie powinna bardzo odczuć brak Girouxa bowiem mają możliwość go w pewnym stopniu zastąpić.Na wyjazdach o dziwo grają lepiej niż na własnej tafli. Ostatnio doskonała seria 7 wygranych (2 po dogrywkach) co pokazuje w jak wielkiej formię i uważam że powiedzenie &quot;każda seria kiedyś się kończy&quot; nie znajdzie dzisiaj odzewu.. nie z takim zespołem jakim jest Habs.. Powodzenia!

snice 457

snice

Użytkownik
10@NHL

Chicago Blackhawks - Anaheim Mighty Ducks ⛔
Kurs: 1.85 Unibet
Zacznę od tego że według mnie nie ma tutaj opcji aby Ducks wygrali .. a to dlaczego.Hawks u siebie są jedną z najlepszych ekip.Obrona jeżeli gra na swoim najwyższym poziomie praktycznie nie do przebicia (przeważnie okresowo podczas spotkań).Ofensywnie Hawks stoją na bardzo wysokim poziomie . Bilans 103:95 pokazuje jak otwartą grę prowadzą a zwłaszcza u siebie gdzie nieco zaniedbują ofensywę i nastawiają się na atak.Co do Ducks jest to ekipa ostatnio nie obliczalna , potrafią zagrać katastrofalnie a czasami mogą wygrać z dużo lepszymi ekipami.Swoje 2 grosze potrafią do puli bramek dodać (2 bramki myślę).Ofensywni Hawks mogę tutaj strzelić według mnie 4 do 5 bramek a więc Over jak się patrzy. Ducks również może więcej strzelić.. to jest jednak NHL gdzie wszystko jest możliwe ???? . Można również zagrać na Hawks MT , ja odpuszczam ponieważ grywam tylko OT gdzie kurs odstrasza :S.
11@NHL

New Jersey Devils - Dallas Stars ⛔
Kurs:1.70 Expert
Dla mnie oferta której nie można dzisiaj przegapić. Devils jest ekipą która na wyjazdach stara się grać bardziej ofensywnie i zaniedbuje nieco obronę . Na własnej tafli stawiają autobus pod własną bramką.Aż 66.7% spotkań na własnej tafli kończą Underem.Smaczku dodaje tutaj Fakt jaki styl gry prezentują gracze Stars. Grają wręcz odwrotnie niż Devils. Ogólnie jest to zespół nastawiony na grę defensywną co skutkuje sporym % underów (66.3%).U siebie starają się grać otwarcie i mocniej atakują za to na wyjazdach stawiają mur w bramce , 11/16 spotkań na wyjazdach zakończonych Underem... jeżeli pod trzymają dzisiaj taką grę jak dotychczas nie martwię się o under.. Powodzenia!

snice 457

snice

Użytkownik
dzisiaj bezpiecznie aby nadrobić straty z ostatnich 2 dni...
12@NHL

Minnesota Wild - New York Islanders ⛔ 1:1(1:2) Epic Fail :S
Kurs:2.05 Bwin
Dzikusy ostatnio nieco się zapuściły a to liderowi nie wypada.Śmiem twierdzić że są ekipą bardziej wyjazdową i to tam lepiej grają ale u siebie też potrafią co nie raz pokazali.Ofensywnie może troszeczkę kaleczą za to defensywa dobrze się spisuje.To czy wbiją 5 bramek czy 2 zależy u nich od dnia po prostu.Islanders niedawno zaliczyli kilka ładnych meczów po czym 3 razy zostali zrównani do swojego normalnego poziomu.. czyli 3 przegrane ???? .Jest to ekipa która głównie łapie punkty u siebie (ma ich niewiele :p).Wild chcąc zmazać 2 ostatnie przegrane muszą to dzisiaj wygrać i tym sposobem zatrzymać fotel lider.Jak nie podczas meczy przed własną publicznością z outsiderem ligi to kiedy??

13@NHL

Detroit Red Wings - Los Angeles Kings ✅ 8:2
Kurs:1.95 Betsson
Zacznijmy od tego że ten mecz uważam(JA!) za formalność.Wings u siebie według mnie jest najlepiej grającym zespołem u siebie , bilans mają 12/1/2 a wygrali tam tylko Flames i Sharks i to kilka miesięcy temu. Kings aktualnie w katastrofalnej formie , ostatnio niby przerwali złą passę 5 przegranych pod rząd ale było to ze słabym Columbus co nam nic nie pokazuje.Analiza krótka bo tutaj nie ma się nad czym rozpisywać , ten mecz to OT bo kurs MT nie zachęca i nie ma tutaj możliwości dogrywki dla mnie.Polecam również handi
-1.5 na Wings.. Powodzenia!

snice 457

snice

Użytkownik
14@ NHL

Chicago Blackhawks - Calgary Flames ✅ 4:2
Typ:Over 5.5
Kurs:1.95 Bet365
Hawks są tutaj niepodważalnym faworytem a ja się z tym w 100% zgodzę.Grając u siebie są nastawieni tylko na atak i obronę bardzo zaniedbują czym kończą się mecze Overowo i często w dogrywkach.Dla mnie jest to ekipa która dysponuje najlepszym atakiem na własnej tafli.W tym meczu spokojnie stać ich na 4 może 5 bramek.Co do Flames ostatnio nawet dobrze sobie poczynają ale to według mnie tworzy żmudne nadzieje na ich wygraną a to dlatego że wszystkie wygrane spotkania miał miejsce z drużynami pokroju Flames gdzie mógł paść każdy wynik , wygrali i chwała im za to ale nie dzisiaj ???? Po dobrej ostatniej grze myślę że dodadzą dzisiaj do koszyka 2-3 brameczki i będziemy mieli ładny overek ????

15@ NHL

St.Louis Blues - Columbus Blue Jacket ✅ 6:4
Typ:1 MT!
Kurs: 1.90 Bet365
Dla mnie meczyk dnia który zapowiada się (dla mnie) ciekawie bowiem mam pewien sentyment do nutek ???? .Niebiescy ostatnio grają zadziwiająco dobrze , ostatnia seria meczy u siebie zakończona bilansem 4/1 co robi wrażenie a wygrali z ekipami takimi jak Rangers , Sharks , Ducks oraz Detroit! co pokazuje nam w jak dobrej są formie.Skoro osiągają takie wyniki to czemu mają nie wygrać z bardzo mizernym Columbus ? W drużynie kurtek ostatnio niby coś ruszyło a potem znowu wróciło do normy .. ostatnie 2 spotkania to przegrane przed własną publicznością z Tampą i Kings a jaki poziom aktualnie prezentują te drużyny każdy chyba wie.. Być może dzisiaj padnie tutaj Overek ale ja odpuszczam bo pod tym względem nutki są nieobliczalne.. Powodzenia!

snice 457

snice

Użytkownik
powoli wkraczamy do sezonu głównego lecz zdecydowałem się zagrać jeszcze coś przed sezonem.. typy NBA będą bez analiz z braku większej ilości czasu.Analizy będą w głowie ;) NHL dalej z analizami ????
1@ NBA
Miami Heat - Orlando Magic ⛔ 203
Typ: Under 191
Kurs: 1.90 Bet365

snice 457

snice

Użytkownik
Na dzisiaj wybrałem 2 spotkanie NHL.. 1 dla mnie bardzo pewne a w 2 raczej szukam małej niedyspozycji jaką można zaobserwować ale o tym za chwilkę ;)
17@NHL.. ten pewniejszy ????

Boston Bruins - Montreal Canadiens ✅ 3:2
Typ:1MT
Kurs:1.83 Bet365
Mecz w którym pokładam &quot;bardzo dużo mojej nadziei&quot; ???? .Boston to ekipa chyba najrówniej grająca .Można stwierdzić że lepiej grają na wyjazdach lecz do własnej tafli pod tym względem dużo im nie brakuje.W formie są bardzo dużej czego nikt im zarzucić nie może.Aktualny ich bilans u siebie to 10/2/6 , 57:38 a więc wygląda to bardzo dobrze a warto jeszcze dodać że w poprzedniej kolejce rozbili mocno osłabionych lotników 0:6 co i tak robi wrażenie patrząc na to jaką ekipą jest Flyers. Habs ostatnio zaliczyli jakiś progres w swojej gre i jakoś to zaczęło wyglądać ale gdy przyszło grać już z Flyers(wtedy średnio osłabieni) i rewanż z Devils to przegrali i to na własnej tafli.. Być może będą chcieli dzisiaj coś wywalczyć ale dużych szans im nie daję. Mają potencjał ale myślę że on nie wystarczy na ekipę taką jaką jest Bruins.. powodzenia!

18@NHL i 19@NHL typy oddane raczej statystycznie ???? , za grosze myślę że warto

Opcja 1 bezpieczna (18)
Edmonton Oilers - Detroit Red Wings ✅ 2:3
Kurs: 1.80 Expert
Opcja 2 grana u mnie za grosze (19) ⛔ 2:3 .. nie wliczane tak jak pisałem wcześniej
Edmonton Oilers - Detroit Red Wings
Kurs:2.30 OT
Zacznijmy od tego że dla mnie tutaj niewielkim faworytem są nafciarze.24 pozycja według mnie nie odzwierciedla ich potencjału który dostrzegłem oglądając ich spotkanie.Bilans 8/3/5 50:39 u siebie nie wygląda tragicznie w porównaniu z równie przeciętym wynikiem Detroit na wyjazdach.. 5/2/8 37:39 nie powala na kolana.Detroit niby forma powalająca ale na wyjazdach to kompletnie inny zespół a swoją grą zasługują co najwyżej na środek tabeli.Oba zespoły raczej zachowują się defensywnie , Oilers u siebie a Detroit na wyjazdach
Zauważyłem również pewną zależność ... okaże się czy się dalej będzie ciągnąć ???? a mianowicie 11 spotkań Detroit na wyjazdach kończyło się raz overem raz underem ???? ostatnio padł over a więc kto wie... ???? Powodzenia!! delikatnie to grać ????
TYP 19 nie będzie liczony do statystyk

snice 457

snice

Użytkownik
20@

Winnipeg Jets - New York Islanders ⛔ 2:2(2:3) gratulacje dla typujących wyspiarzy
Typ:1 MT
Kurs:2.00 Bet365
Zawodnicy z Winnipeg ostatnio grają w kratkę.Ostatnie 4 mecze to 2 przegrane i 2 wygrane , wygrali z Ducks i Wild a przegrali po zaciętym meczy Capitals oraz na wyjeździe w Detroit co chyba nie powinno dziwić.Ogólnie ich gra na własnej tafli nie wygląda źle , przed tymi 4 meczami zaliczyli 4 wygrane pod rząd na własnej tafli co pokazuje że sobie w miarę radzą a grali z Hurricanes , Bruins , Devils oraz Phoenix czyli nie tak źle... Można u nich zaobserwować lekki wzrost formy co powinno zaprocentować.Islanders to ekipa nieprzewidywalna , mogą zagrać bardzo dobry mecz a mogą oddać punkty praktycznie za darmo_Ostatnio gra im się nie klei , ostatnie 5 meczy to 4 przegrane i wygrana po dogrywce z bardzo osłabionymi dzikusami.Przegrali np z ekipami Dallas oraz Habs czyli ze średniakami a takim jest Jets.Typ może nie bardzo pewny ale myślę że bardzo prawdopodobny patrząc na ostatnią grę tych ekip

snice 457

snice

Użytkownik
21@ i 22@

Opcja 1 pewniejsza
Calgary Flames - Minnesota Wild ✅ suma 3
Typ:Under 5
Opcha 2 mniej pewna
Calgary Flames - Minnesota Wild ✅ 2:1
Typ:1 OT
Kurs:1.71 Bet365
Spotkanie 24 z 3 drużyną i dla wielu jest to &quot;pewniak&quot; że Wild są u szczytu tabeli .. wiec coś o tym , gdy zaczynałem kilka lat temu z bukmacherką tak samo uważałem ???? .Zacznijmy od tego czemu under... Flames to ekipa grająca raczej mocniej w defensywie niż ataku .Na wyjazdach nie przykładają do tego takiej wagi i coś atakują a u siebie stawiają autobus w bramce i nastawiają się na kontry co im bardzo dobrze wychodzi.Ostatnio słabsza dyspozycja płomieni jak to u nich na wyjazdach za to 4 na 5 ostatnich meczy u siebie wygrali.Co do dzikusów wątpię aby dzisiaj stanęli na wysokości zadania... kontuzje przetrzebiły im mocno skład i ich potencjał ofensywny stoi na bardzo niskim poziomie.Myślę że postawią mur w bramce tak jak robili to w ostatnich meczach z Canucks którzy ich wypunktowali .Grali również z Jets Hawks oraz wyspiarzami co szło im koszmarnie.Doprowadzili do dogrywki z Hawks którą przegrali tylko przez to że gracz z Chicago odpuścili grę myśląc że mecz jest już przesądzony.Mam nadzieje że dzisiejszy mecz potoczy się jak poprzednie.Obiektywnie patrząc Wild praktycznie nie mają czym atakować i widzę u nich max 2 bramki .Tu podczas niedyspozycji pojawia się szansa dla Flames aby wygrać underowo kolejny mecz u siebie wynikiem w okolicy 2:2 i dogrywka dla Flames ;) powodzeni!

snice 457

snice

Użytkownik
na dzisiaj mam kilka propozycji .. teraz 1 z braku czasu.. (będą jeszcze 3-4)
23@

Dallas Stars - Philadelphia Flyers ⛔ 1:5
Kurs: 1.83 Bet365
Przy normalnym stanie rzeczy nie dotykał bym tego spotkania ale nie dzisiaj...Dallas u siebie grają dosyć znośnie a forma nie wygląda aż tak źle.Grając u siebie to ekipa nie obliczalna ale dobrze grająca w ofensywie i swoje zawsze strzelą a od formy obrony zależy jak spotkanie się skończy ???? Flyers ostatnio mocno podupadło.Brak Girouxa i kilku innych zawodników daj się w końcu we znaki.Ostatnie mecze Dallas grało bardzo dobrze i wygrali 4/6 a 5 spotkań grali na wyjazdach. Flyers lecieli mocno na gazie aż brutalnie zatrzymało ich Bruins 6:0 , wtedy coś się złamało w tej drużynie i przyszła kolejna porażka z Avalanche po dogrywce 3:2.Według mnie nie zapowiada się dzisiaj na wygraną lotników.. powodzenia!
Lista wykluczonych przez kontuzje
Dallas:Burish(F),Larsen(D),Lehtonen(G),Vincour(D)
Flyers:Betts(F),Couturier(F),Giroux(F),Gustaffson(D),Lilja(D),Pronger(D),Schenn(F)

snice 457

snice

Użytkownik
24@ radze grac za mniejsze stawki

Colorado Avalanche - St.Louis Blues ▶ Suma 5
Typ:Under 5
Kurs:2.05 Bet365

Spotkanie 9 z 24 zespołem ligi.Nutki ostatnio w bardzo dobrej formie która była spowodowana bardzo seria spotkań u siebie a ta drużyna jest wyśmienita na własnej tafli.Na wyjazdach raczej są ekipą nastawioną na żelazną defensywę i nie kwapią się do ataku.Aż 73% ich spotkań na wyjeździe zakończyło się Underem 5.5 a 9/15 zakończyło się Underem 5 w tym że ostatni Under 5.5 miał miejsce 31 Października z Oilers a więc kawał czasu.Avalanche to ekipa również preferująca defensywny styl gry na własnej tafli (68%).Grają raczej w kratkę co jest spowodowane ich formą która jest bardzo chwiejna.Obrona radzi sobie dosyć dobrze i tylko dlatego nie przegrywają wszystkiego a atak cierpi na brak skuteczności...

Lista Wykluczonych przez kontuzje
Colorado:Jones(F),Kobasew(F),Mueller(F),Olver(F),Quincey(D),Wilson(D),Yip(F)
Blues: Crombeen(F),Huskins(D),McDonald(F),Sobotka(F)

25@

Vancouver Canucks - Detroit Red Wings ✅ 4:2
Kurs:1.86 Bet365

Spotkanie według mnie 2 równych drużyn.Canucks nie odczuwają specjalnej różnicy czy grają u siebie czy na wyjeździe co skutkuje w miarę stabilną formą i niewielką ilością niespodzianek.Gracze z Vancouver ostatnio u siebie rozbili 4:0 dzikusów oraz na wyjeździe w Toronto wygrali 3:5.U siebie grają bardzo dobrze w porównaniu do Detroit które jest średnie na wyjazdach.Bilans wyjazdowy skrzydeł to 6/2/8 i 40:41 a więc jak na taką drużynę nie jest to coś powalającego.Z atakiem też sobie radzą średnio a z miarę solidną defensywą Canucks mogą mieć nieco problemów co może zaskutkować 2-3 bramkami Detroit a Canucks też potrafią swoje strzelić i myślę że stać ich tutaj na te 3-4 bramki ???? Powodzenia!

Lista wykluczonych przez kontuzje
Canucks:Ballard(D),Bitz(F),Booth(F),Ebbett(F),Rome(D),Volpatti(F)
Detroit:Conner(F),Eaves(F),Mursak(F)

snice 457

snice

Użytkownik
26@ oraz 27@

Opcja 1
Nashville Predators - Columbus Blue Jacket ✅ 6:5 Epic Win ????
Kurs:1.95 Bet365
Opcja 2
Nashville Predators - Columbus Blue Jacket ✅ suma 11
Typ:Over 5
Kurs:1.71 Bet365
Opcja Alternatywna nie numerowana ani nie liczona do stat.
Nashville Predators - Columbus Blue Jacket ✅ 6:5
Typ:Nashville wygra różnicą 1 gola
Kurs:3.25 Bet365
Ostatino coś ruszyło w drużynie kurtek którzy w pewnym momencie potrafili wygrać kilka meczy po dogrywkach za sprawą dobrego wykonywania karnych.Jeżeli do dogrywki nie dochodziło nie było żadnej mowy o wygranej Jackets. Ostani mecz w regulaminowym czasie wygrali prawie miesiąc temu na własnym terenie 5:1 z Sabres. Nashvill ostatnio to ekipa typowo domowa coś jak Detroit.Na własnej tafli potrafią grać bardzo dobrze a ostatnią serie u siebie zakończyli bilansem 4/4 a grali z Detroit,Anaheim,Blues oraz Calgary.Predators pod względem ofensywnym to ekipa bardzo nie przewidywalna. Potrafią strzelić 2 a równie dobrze przy bardzo dobrych wiatrach i 6 bramek , u nich to zależy od dnia i do końca nie da się tego przewidzieć.Columbus również jest w takie formie gdzie pod tym względem można cokolwiek więcej powiedzieć lecz ci lubują się w otwartej grze.Widzę tutaj coś w okolicach 4:3 dla Nashville.Przy karygodnej defensywie kurtek na pewno kilka bramek ustrzelą a Columbus tak jak pisalem preferują ofensywny styl gry.Myślę że stać ich tutaj na te 2-3 bramki ???? powodzenia!
28@ Perełka dnia ????

New York Rangers - New York Islanders ✅ 4:2
Strażnicy ostatnio radzą sobie dosyć dobrze.W ostatnich 6 meczach 4 wygrali.Pierwsza przegrana to spotkanie z Dallas Stars u siebie zakończone wynikiem 0:1.Oglądając ten mecz żal mi było Rangersów ponieważ oddali multum strzałów a wstrzelić się nie mogli co było spowodowane wyśmienitą formą bramkarza Stars.W St.Louis wszyscy wiedzą jak ostatnio grają i że każdy tam może polec więc przegraną 4:1 zostawiam w spokoju tak jakby jej nie było ^^.Wyspiarze to zupełnie inna ekipa niż Strażnicy.Ostanio 2 wygrane po dogrywkach z bardzo osłabionymi Dzikusami oraz po katastrofalnym Meczu z Jets.Według mnie na dzień dzisiejszy Rangers to ekipa poza zasięgiem wyspiarzy i o żadnej dogrywce nie ma tutaj mowy..

Jedna z najlepszych nocek od dawien dawna ???? Budząc się o 3:35 w połowie 3 Tercji Nashville miałem nieco bladą twarz... to co się później stało dało mi nieźle zarobić ????

snice 457

snice

Użytkownik
29@

Boston Bruins - Florida Panthers ✅
Kurs:1.80 Bet365
Zacznijmy od tego że Niedźwiedzie to ekipa solidna która raczej nie robi wiele niespodzianek i nie przegrywa z ekipami sporo słabszymi a taką na dzień dzisiejszy są Pantery.Bruins przystępują do spotkania bez 2 kontuzjowanych mianowicie Ferenca oraz Savarda przez co bardzo nie ucierpią.Co do drużyny z Florydy to u nich sytuacja ma się zupełnie inaczej.Skład jest nieco przetrzebiony a mianowicie zabraknie takich zawodników jak Bergenheim,Goc,Samuelsson,Skille,Sturm oraz Upshall co pozostawiło po sobie ślady.Od 7 meczy ta drużyna nie potrafi zagrać na poziomie aby wygrać w czasie głównym , na te 7 meczy wygrali tylko 2 mianowicie z Flames oraz Hurricanes czyli ekipami które sobie bardzo przeciętnie radzą na wyjazdach.Jeżeli przyjdzie im grać z rywalami nieco lepszymi np. ostatnio z Kojotami przegrywają. Myślę że typ nie 99% ale bardzo prawdopodobny ;)
potem wrzucę jeszcze 2-3 typy

snice 457

snice

Użytkownik
30@

Carolina Hurricanes - Ottawa Senators ⛔
Kurs:1.80 Bet365

Hurricanes jest ekipą ostatnio pod tym względem nieprzewidywalną , zależy to u nich po części od dnia.Na wyjazdach raczej starają się grać mocno z tyłu i ostrożnie atakować co się kończy przeważnie niewielką ilością goli za to u siebie i sporo tracą i też strzelają.Niby ostatnio im nie idzie i przegrywają wszystko lecz warto zauważyć że jakie wyniki padały. Spokojnie potrafią wrzucić do puli te 3 bramki.Zawodnicy z Ottawy to typowo Ofensywna drużyna.Grają coś jak Hawks na wyjazdach ,obrona karygodna za to ofensywa na wysokim poziomie która nie powinna mieć tutaj problemu wrzucić 3-4 bramki przy złej postawie defensywy huraganów.Swoje też tracą dlatego myślę że zawodnicy z Caroliny nie będą mieli większych problemu w strzelaniu ???? Powodzenia!

31@ AKO

Vancouver Canuck - Calgary Flames ⛔????
Kurs:1.40 Bet365

San Jose Sharks - Los Angeles Kings ✅
Kurs:1.57 Bet365

AKO:2.19 ⛔

Canucks to bardzo solidna ekipa która jak już kiedyś pisałem nie odczuwa czy to gra u siebie czy na wyjeździe przez co nie chwieje formą.Ostatnie 2 mecze u siebie wygrali gładko , 4:0 z Wild oraz 4:2 z Detroit a ekipy te do słabych nie należą , niby Wild kontuzje ale to jednak mocny zespół.Flames ekipa typowo domowa i na wyjazdach radzi sobie bardzo słabo .Ostatnią serie wyjazdową zakończyli bilansem 0/4 a grali z Hawks , Panterami , Tampą oraz Predatorami.O ich defensywie na wyjazdach nie można powiedzieć nic dobrego a atak nadrabia nieco strat ale do końca jak widać to nie wystarcza.Teraz na lupę wezmę spotkanie Sharks. Rekiny ostatnio w wyśmienitej formie , pokonali u siebie Colorado,Oilers oraz rozbili aż 7:2 Tampę.Widocznie widać że gra na własnym lodowisku im służy co widać po dosyć korzystnym bilansie 9/3/6 60:48 a ostatnio u siebie przegrali 7 Grudnia 1:2 z dzikusami którzy wtedy byli na pełnym gazie.Kings wczoraj straszliwie męczyli się ze słabiutkimi kaczorami co pokazuje po cześci ich ostatnią niemoc.Poprzednio wyszedł im mecz na wyjeździe w Toronto i wygrali po dogrywce 2:3 .To jedyny mecz który w ostatnim czasie im wyszedł.W regulaminowym czasie nie licząc wygranej 1:2 ze słabym Columbus wygrali 2 Grudnia z Panterami 2:1.Starają się grać defensywnie co przy potencjale ofensywnym Sharks nie ma prawa bytu.Polecam również zagrać te 2 spotkania osobno w MT po kursach około 1.70-1.80.Ja odpuszczam aby nie było że jestem pazerny ^^

snice 457

snice

Użytkownik
Z racji tego że wrócę późno teraz zdecyduję się na napisanie analiz..

32@
New York Rangers - New York Islanders ✅ 3:0
Typ:1 60&#39;
Kurs:1.80
Wielu pewnie będzie nie dotykało tego spotkania , może i słusznie ale ja typuję tutaj pewne zwycięstwo strażników.Na tafli oraz na papierze Rangers są ekipą lepszą od wyspiarzy i tutaj nie ma nad czym polemizować.Jest to ekipa niezwykle dobre grająca w obronie oraz nie ma kompleksów wyjazdów przez co zbytnio nie traci formy co procentuje 3 miejscem.Wyspiarze którzy ostatnio polegli 4:2 będą niewątpliwie pragnąć zemsty ale dużych szans im tutaj nie daję.Są ekipą która jest (jeśli można to tak określić) typowo domowa gdzie i tak zdobywa niewiele pkt a na wyjazdach idzie im to jeszcze ciężej przez co zajmują dopiero 28 miejsce...Dla mnie tutaj nie ma możliwości jak wygrana strażników 2-3 bramkami.. powodzenia!
lista kontuzjowanych
Rangers:Eminger(D),Sauer(D),Staal(D).Wolski(F),Woyvitka(D,Day-to-Day)
Islanders ???? iPietro(G),Katic(D),Montoya(G),Pandolfo(F),Rolston(D),Staios(D),Ullstrom(F)
33@

Chicago Blackhawks - Columbus Blue Jacket ⛔ 4:1
Kurs:1.83 Bet365
Typ poboczny nie numerowany oraz nie liczony do statystyk
Chicago Blackhawks - Columbus Blue Jacket
Typ:Hawks wygrają 2 bramkami
Kurs:5.50 Bet365
Kurs na wygraną Hawks jest niewarty gry dlatego zdecydowałem się na overek który jest również wielce prawdopodobny a to dlaczego.Gospodarze to ogromna siła ofensywna na własnej tafli jak nie najmocniejsza w lidze.Potrafią strzelić dużo bramek ale to skutkuje dużymi zaniedbaniami w obronie co wykorzystują zawsze przeciwnicy.Przy karygodnej obronie kurtek nie powinni mieć większych problemu we wbiciu około 4-5 bramek.Jackets ostatnio troszkę się rozkręcili.Fakt faktem że przegrywają spotkanie za spotkaniem ale podejmują rękawice i walczą do końca.Ekipa ta potrafi strzelać i większych problemów z tym nie ma.Myślę że stać ich tutaj na 3 bramki a warunki ku temu mają skoro Hawks zaniedbują mocno obronę.
Lista Kontuzjowanych
Hawks:Carcillo(F, Day-To-Day),Kruger(F, Day-To-Day)
Jackets ???? ekanich(G),Huselius(F),Martinek(D)

34@

San Jose Sharks - Anaheim Mighty Ducks ⛔ ???? 2:3 patologia
Kurs:1.74 Bet365
Pozwolę sobie tutaj dać po raz kolejny szansę Sharks.Po ostatnim katastrofalnym meczu z Kings myślę że będą chcieli zmazać widmo bardzo bliskiej porażki jaka niewątpliwie mogła mieć miejsce z Kings a warunki ku temu jak najbardziej mają.Rekiny nie licząc ostatniej wpadki z Kings radzą sobie na własnej tafli dosyć dobrze.Bilans mają 9/4/6 62:49.Luźniejsze przygotowanie do meczu z Kings mogło być spowodowane rozbiciem u siebie Tampy 2 dni wcześniej aż 7:2 co po przerwie na przemyślenia nie powinno mieć miejsca 2 raz.Kaczorki to ekipa ostatnio nieprzewidywalna.Widać że skupili się raczej na meczach na własnej tafli i to tam próbują głównie zdobywać pkt.Na wyjazdach radzą sobie(a właściwie sobie nie radzą :p) koszmarnie , najgorsza defensywa która się nie potrafi odnaleźć a atak niewiele lepszy.Przy Potencjale ofesywnym powinien być tutaj overek oraz gładka wygrana Sharks
Lista Kontuzjowanych:
Sharks:Havlat(F),Murray(D),Vandermeer(D)
Ducks:Blake(F),Koivu(F),Smaby(D)

snice 457

snice

Użytkownik
35@ i 36@
VS

Detroit Red Wings - St.Louis Blues ✅ 3:2
Detroit Red Wings - St.Louis Blues ✅ suma 5
Kurs: 1.76 Bet365
Jak Detroit gra u siebie chyba każdy wie.Bilans 13/1/2 67:30 pokazuje nam ogromne możliwości ofensywne oraz defensywne tej drużyny.Skrzydła do dzisiejszego meczu przystępują bez żadnych znaczących wykluczeń za to sytuacja dla pasywnie grających nutek jest nieco inna.Blues na wyjazdach to ekipa typowo defensywna stawiająca autobus w bramce przez co tracą stosunkowo mało bramek bowiem średnia wynosi 2.47 gola na mecz.Ofensywnie ta drużyna to nie ta sama co grająca u siebie , kompletnie nie radzą sobie w ofensywie a smaczku dodaje fakt że prawdopodobnie nie wystąpi 3 siła Blues mianowicie T.J Oshie(11 bramek,12 asyst)
37@
VS

Pittsbourgh Penguins - Carolina Hurricanes ✅ 4:2
Kurs:1.68 Bet365 ;D
Pingwiny są tutaj zdecydowanie stroną dominującą.Gospodarze są w wyśmienitej formie którą utrzymują przez miarę stabilną grę.U pingwinków oprócz absencji Crosbiego(2 gole,10 asyst) i Letanga(3 gole,16 asyst) nie powinno nic martwić.Sidneya potrafią zastąpić nieco gorzej jest z 5 silą pingwinów ale i to jest do załatania.Huragany ostatnio próbują walczyć i powoli zaczyna im to wychodzić.Grając u siebie potrafią zagrać dobre spotkanie , jeżeli przychodzi wyjazd już jest z tym gorzej.Zdecydowanie są ekipą która dużo więcej traci na wyjazdach niż strzela.Umacnia mnie również tutaj fakt że w drużynie Huraganów nie wystąpi dzisiaj Jeff Skinner(12 goli,12 asyst) główny zdobywca pkt dla klubu z Raleigh.

Otrzymane punkty reputacji: +7
snice 457

snice

Użytkownik
38@ i 39@
VS

Opcja 1
Phoenix Coyotes - Boston Bruins ⛔
Typ:2 60&#39;

Opcja 2
Phoenix Coyotes - Boston Bruins ⛔
Typ:2 Handi -1.5
Kurs:2.55 Bet365

Na chwile obecną między tymi ekipami jest przepaść.Gospodarze mieli swoje 5 minut po czym wrócili na odpowiednie tory.Ostatnie 2 mecze nic dobrego nie wróżą.Przegrana na wyjeździe z rozkręcającymi się Królami 4:3 oraz u siebie 2:3 z St.Louis które jest ekipą typowo domową.W ekipie kojotów między słupkami stanie rezerwowy bramkarz Jason LaBarbera.Smaczku dodaje tutaj również fakt że zabraknie również Adriana Aucoin&#39;a jednego z głównych defensorów. Prawdopodobnie zabraknie również Boyda Gordona oraz Martina Hanzla 5 z kolei zdobywcy pkt dla kojotów.Ekipa niedźwiedzi moim zdaniem to najlepsza ekipa wyjazdowa która raczej nie robi niespodzianek.Ostatnio kolejno wygrali 6 spotkań a w ostatnim rozbili Florida Panthers aż 8:0.W ekipie z Bostonu prawdopodobnie zabraknie Peverleya(6goli,19asyst) ale powstałą dziura jest spokojnie do załatania

40@ , 41@ , 42@
VS

Chicago Blackhawks - Los Angeles Kings ⛔
Kurs:1.80

Typ:Hawks jako 1 zdobędzie 3 gole
Kurs:1.76

Kurs: 2.20

Hawks ostatnie spotkania na tafli wygrywa jedno za 2 a i na wyjazdach wynikami nie grzeszą.Ostatnie 2 spotkania u siebie Hawks to 2 wysokie wygrane kolejno z Habs 5:1 oraz 4:1 z Jackets.Wcześniej u siebie wygrali 4:2 z Flames oraz 4:1 z Ducks.W Formie są wyśmienitej o czym świadczą wyniki i to nie podlega dyskusji.Hawks do spotkania nie przystępują beż żadnych znaczących osłabień.Kings z meczu na mecz po zmianie trenera grają coraz lepiej.Patrząc na ostatnie mecze można twierdzić że wrócili na normalne tory ale według mnie droga do tego jeszcze daleka a przynajmniej kilka spotkań.Biorąc pod lupę ostatnie 4 mecze(3 zwycięstwa) można stwierdzić że nie jest tak kolorowo bowiem ostatni mecz to wygrana 4:3 z mocno osłabionymi Kojotami którzy popadli w mały dołek formy , wcześniej przegrana na wyjeździe po dogrywce z Sharks.Wynik taki a nie inny bowiem rekiny z tamtego meczu to nie te same rekiny które zajmują 11 miejsce..Wcześniej wygrana po dogrywce 3:2 z Ducks a jak ta drużyna radzi sobie w tym sezonie chyba każdy wie no i ostatnia wygrana 20 Grudnia na wyjeździe po dogrywce z Toronto 2:3.Ten ostatni mecz to jedyny który według mnie tak na prawdę zagrali na swoim poziomie.Warto przyznać że w ekipie Kings nie wystąpi dzisiaj Simon Gagne który ma na koncie 7 goli oraz 10 asyst..powodzenia!!

????

Do góry Bottom