>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Sportingbet - zakład bez ryzyka [do 150 zł]

nikifor 402

nikifor

Forum VIP

Wreszcie doczekaliśmy się powrotu piłkarskich wydarzeń! Chcąc uczcić rozpoczęcie nowego sezonu, dajemy Wam szansę postawienia pierwszego zakładu bez ryzyka wartości 150 PLN*.
Wystarczy, że postawisz pierwszy zakład (za co najmniej 30 PLN) w sierpniu lub we wrześniu na dowolny mecz footballu europejskiego. Jeśli zakład ten okaże się nieudany, zrefundujemy Ci go darmowym zakładem o tej samej wartości (aż do 150 PLN)*.
Wykorzystaj swój pierwszy zakład bez ryzyka wartości 150 PLN
Warunki i zasady &#39;Premia: zakład bez ryzyka&#39;
  • Oferta ta ważna jest dla wszystkich klientów, którzy złożą pierwszy, nieudany zakład, w dniach od 1 sierpnia do 30 września.
  • Zakłady mogą dotyczyć wyłącznie dowolnego meczu footballu europejskiego.
  • Pierwszy, nieudany zakład musi być postawiony na kwotę min. 30 PLN i po kursie min. 1.5.
  • Kwalifikujący się klienci zostaną powiadomieni w ciągu 48 godzin od chwili rozstrzygnięcia pierwszego zakładu, a ich konto zostanie zasilone premią.
  • Premie z darmowym zakładem mają górną wartość 150 PLN oraz 1 wymóg obstawiania po kursie zdarzenia min. 2.0 lub wyższym.
  • Premie z darmowym zakładem nie wykorzystane do 31 maja 2009 będą usunięte z konta gracza.
  • Gracze pragnący wypłacić pieniądze z premii mogą to zrobić wysyłając email na adres [email protected]">[email protected] (w temacie wiadomości proszę podać swój numer ID konta gracza oraz nazwę &quot;Zaklad bez ryzyka&quot;), po spełnieniu wymogów obstawiania.
  • Interactive Sports (CI) Limited ma prawo odwołać lub wycofać niniejszą promocję lub zmienić jej zasady w każdej chwili, bez powiadamiania/ podawania przyczyny. Zastrzega sobie również prawo do tego, by pewni posiadacze kont nie otrzymali premii.
  • Oferta ważna jest raz na każdego klienta, gospodarstwo domowe, konto, adres IP. Kilkukrotna rejestracja konta (konta podwójne, grupowe obstawianie) jest zakazana i każdemu klientowi, który będzie próbować tego dokonać odebrane zostaną wszystkie premie z wszystkich kont.
  • Interactive Sports (CI) Limited jest jedynym arbitrem w tej promocji, a jego decyzja jest ostateczna i obowiązująca.
  • Zastosowanie mają standardowe reguły Interactive Sports (CI) Limited.
Link do promocji: KLIK

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
tez to dostalem, zapewne dla wybranych !
Czytanie ze zrozumieniem się kłania.

Pierwszy punkt regulaminu:

Oferta ta ważna jest dla wszystkich klientów, którzy złożą pierwszy, nieudany zakład, w dniach od 1 sierpnia do 30 września.

Jeśli ktoś zaznaczył opcję, że chce otrzymywać informacje o promocjach, dostał maila. Kto zaznaczył że nie chce, maila nie dostał, lecz z promocji może oczywiście skorzystać!

lowcag 0

lowcag

Użytkownik
A jak np. dziś zagram na baseball za kilka zł, a za tydzień postawie 150zł na jakiś mecz piłki nożnej to sie kwalifikuje czy ten dzisiejszy zakład będzie jako &quot;pierwszy&quot; ? Chyba 3 kropka się do tego odnosi ale wole się upewnić.

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Najlepiej poczekać, i dowiedzieć się wszystkiego jutro na livechacie.

Wydaje mi się jednak, że pierwszy zakład, odnosi się do pierwszego zakładu zagranego na europejskie ligi, które są podane na stronie promocji.

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
pisze że można postawić na dowolny mecz footballu europejskiego czyli wychodzi że maja grać ze sobą drużyny z europy ( bo w przeciwnym razie napisali by ,,dowolnej ligi)
natomiast w mailu piszą juz o Igrzyskach czy turniejach miedzynarodowych
Z tego co widze regulamin jest mało szczegółowy a oferta przedstawiona w mailu była tylko na dzien wczorajszy
gadałem z gościem na chacie jeszcze przed promocją na jej temat i powiedzial mi że akumulator można śmiało stawiać.

PS:mój znajomy tez postawil za 10 jakies tam MLB, wynika z regulaminu ze powinien sie łapać puki nie zagra za 30
Zobaczymy jak sportingbet podejdzie do sprawy bo oficjalnie promocji na głównej stronir nie ma a nie każdy siedzi z nosem w skrzynce mailowej i czeka na promocje sportingbet ;)

Jezeli beda kombinowac interpretowac regulamin wedlug wlasnego widzimisie oraz wykluczac ludzi z promocji to raczej mina sie z celem promocji czyli przciagania do siebie klientow bo u wielu osob straca dobra opinie

R 0

ruchman

Użytkownik
czyli jezeli stawiam 30zl to kurs 1.5 a jezeli 150 to 2, tak? ale gdy chce postawic np. 100zl to z jakim kursem? nie rozumiem tej czesci regulaminu

serce 0

serce

Użytkownik
czyli jezeli stawiam 30zl to kurs 1.5 a jezeli 150 to 2, tak? ale gdy chce postawic np. 100zl to z jakim kursem? nie rozumiem tej czesci regulaminu
Czytanie ze zrouzmieniem :zoltakartka:
Pierwszy, nieudany zakład musi być postawiony na kwotę min. 30 PLN i po kursie min. 1.5.
----

Próbował już ktoś? Będę chciał się zarejestrować do tej promocji i zagrać max czyli 150 na zdarzenie piłki nożnej europejskiej.

dawidm 9

dawidm

Użytkownik
to przypuszczenia. co bedzie gdy tak zrobie.
bo nie do konca rozumie to co jest napisane.
&quot;Wystarczy, że postawisz pierwszy zakład (za co najmniej 30 PLN) w sierpniu lub we wrześniu na dowolny mecz footballu europejskiego. Jeśli zakład ten okaże się nieudany, zrefundujemy Ci go darmowym zakładem o tej samej wartości (aż do 150 PLN)*.&quot;
Zwróć uwagę na &quot;jeśli okaże się nieudany&quot;. czyli tak :
- grasz PIERWSZY mecz z wymienionych lig i :
- wygrywasz - masz kasę za wygrany zakład, promo już Cię nie dotyczy
- przegrywasz - dostajesz freebeta o wysokości przegranego zakładu
;)
tak to wygląda IMHO patrząc na regulamin

a tak BTW to Twoje promo byłoby lepsze ;p byśmy grali dopóki byśmy nie przegrali, a wtedy freebecik i szansa na odrobienie kaski hehe ;) trzeba to zgłosić do jakiegoś supportu ;]

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
liczy sie pierwszy zakład jezeli okaże sie nietrafiony dostajecie zwrot każdy kolejny zakład już nie jest pierwszy tylko enty wiec chyba logiczne

akumulatory można pisałem na ten temat ;)

Nie ważne czy to sparing czy turniej spotkanie ma być pomiędzy dwoma ekipami z europy
Pytałem sie gościa przykładowo AC Milan gra z Dolcanem Ząbki w Chinach czy można postawić taki zakład
Odpowiedział ze mają być spotkania rozgrywane w Europie ;)

1 sierpnia zgarałem mecz MLB za 10 + 1 piłka i powiedzial ze moge śmialo stawiac brany jest pod uwage kupon na którym są same spotkania piłki europejskiej ????

lowcag 0

lowcag

Użytkownik
skoro pomiędzy dwoma ekipami z europy to rozmiem że wewnątrz-krajowe ligi też się liczą ? można tylko 1x2 czy obojętnie co dotyczące meczu europejskiego ?

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
obojętnie ja postawiłem over Real-Hamburg over Borussia-Feyenoord no i niestety przejechałem sie na Werderze-z Trabzonsporem bonusa dostałęm juz wczoraj

Do góry Bottom