M
33
Wypłaca na 100%,ponieważ sam wypłacałem 2 razy w sobotę i to stosunkowo niedawno temu.Czy Sportingbet wypłaca na skrilla w soboty?
Do 2 dni roboczych.Wie ktoś ile idzie wypłata od nich do mbanku??
Wypłacałem w środę, ok. godziny 16, dzisiaj w piątek po pierwszej sesji mam pieniądze na koncie.Wie ktoś ile idzie wypłata od nich do mbanku??
Czy ja dobrze rozumiem?Normalnie przelałeś kasę do sportingbet,przegrałeś ją i chcesz reklamować w swoim banku,że rzekomo ta transakcja nie doszła do skutku?Powiem wprost przegrałem na sportingbet kasę. Nieważne ile. Płaciłem kartą. Chodzi o to, czy w swoim banku mogę spróbować dokonać reklamacji tej płatności. Na zasadzie usługi chargeback? Pewnie nie, ale może spróbować? Miał ktoś kiedyś jakieś doświadczenia z próby skorzystania z chargeback?
cwany... przegrał kasę w kasynie i myśli jak odzyskać ją z powrotem...Ale ja na 99% tak nie zrobię. Jestem bardziej ciekaw czy ktoś kiedyś próbował tego. Wiem, że miałbym bardzo małe szanse na zwrot. Ale patrząc na to inaczej, to w sumie ja nie otrzymałem żadnego towaru. A i sportingbet nie poniósł żadnych kosztów. Ale to wszystko w kwestii teoretycznych rozważań. Nie będę nawet próbował składać reklamacji.