szef-elity
Użytkownik
Wypłacałem tydzień temu i dwa tygodnie temu, w obu przypadkach 24h.
Przy jakiej metodzie platnosci? bo ja widze FreeDruga sprawa to opłata 5 złotych od wpłat. Trzeba być nie lada debilem, by wpaść na taki pomysł. To mniej więcej tak, jak ktoś by przyszedl do banku wpłacić pieniądze, a panienka z okienka zameldowała mu, że od wpłat pobieramy opłatę.
Pisałeś to 3 dni temu a już minimum od 2 tygodni (albo i miesiąca) wpłaty znów są darmowe.Druga sprawa to opłata 5 złotych od wpłat. Trzeba być nie lada debilem, by wpaść na taki pomysł. To mniej więcej tak, jak ktoś by przyszedl do banku wpłacić pieniądze, a panienka z okienka zameldowała mu, że od wpłat pobieramy opłatę.
Na chwilę obecną Sportingbet to syfiasty buk. Czekam aż zrobią porządek i zrezygnują z opłaty. Poza tym mocno limitują
takCzy Sportingbet wymaga weryfikacji konta przez wyslanie skanu dowodu/paszportu do wyplaty pieniedzy?
najczesciej wymagaja takich samych danych, ale czy ktos to sprawdza to nie wiem.A czy buk nie bedzie robil problemow, kiedy zaloze konto na ojca i wysle skan jego dowodu, ale depozyt bede skladal ze swojego konta bankowego i ewentualne wygrane bede wyplacal rowniez na moje konto. Czy raczej cos takiego nie przejdzie?