Nikt Ci na to pytanie nie odpowie. Na obecną chwile zostają.Wiadomo coś o dostępności serwisu po 1 kwietnia?
No ale jaka jest szansa, że sporo osób trafiło komplet ???? dam znać.40 000 to jest pula. Podzielone to zostanie przez liczbę graczy, którzy trafili te 12/12.
Daj znać ile dostałeś.
Oj nie, wytypować 12 meczy to sztuka połączona z dużym szczęściem. Sporo się wzbogaciszNo ale jaka jest szansa, że sporo osób trafiło komplet ???? dam znać.
Niesamowite. Około 125 osob trafiło 12 meczy. Dostałem 325,20zl. Dziwne bo ako z tych meczy wychodzil 1434.12 stkę nie jest łatwo trafić, na pewno kilkanaście tysięcy graczy grywa w to w SB. Może kilku trafiło, może nie. Życzę abyś był tylko sam, daj znać, bo też kiedyś regularnie próbowałem trafiać i jestem ciekaw ile tak naprawdę można wygrać.
lul :/????Niesamowite. Około 125 osob trafiło 12 meczy. Dostałem 325,20zl. Dziwne bo ako z tych meczy wychodzil 1434.
Bardzo możliwe, że wyszedłbyś na tym lepiej trafiając 10/12 i otrzymując 100 darmowych spinów w grze Reel Steel :grin:U mnie 25 złotych za 11/12 ????
@okpol - to nie jest takie niesamowite, w większości spotkań wygrali murowani faworyci, jakbyś wytypował taką dwunastkę, trafiając jakieś niespodzianki, kasa na pewno byłaby większa ????
Ja trafiłem 10/12 i otrzymałem 100 spinów w najgorszym automacie ever, którym jest Reel Steel.Bardzo możliwe, że wyszedłbyś na tym lepiej trafiając 10/12 i otrzymując 100 darmowych spinów w grze Reel Steel :grin: