Uwaga, promocja przeznaczona jest dla graczy, którzy posiadają zarejestrowane konto w kasynie do pobrania Sportingbet dłużej niż 30 dni i dokonali wpłaty środków.
Więc jednak nieprawdę mówisz ????
Uwaga, promocja przeznaczona jest dla graczy, którzy posiadają zarejestrowane konto w kasynie do pobrania Sportingbet dłużej niż 30 dni i dokonali wpłaty środków.
Moze zmienili to teraz,ale we wrzesniu tak nie bylo . Duzo osob otwieralo nowe konta , nic nie wplacalo i spiny dostwali
Więc jednak nieprawdę mówisz ????
żal tylko że nie było 5 wilda:] oby tylko sportingbet jak najdłużej kontynuował to promo.. bo już mało firm nas chceHahahaha dzisiaj 4 spiny w grze Honeymoon i za trzecim spinem wyskoczyły mi 4 symbole Wild i w piątej lini był jeden za wysoko i wpadło 50$ ???? haha co za fart ????
na forum wszystko jest opisaneA te 20 free spinów w jakiej są grze , dla kazdego nowego gracza ??
tak szybko nie ma free spinów, trzeba jeszcze troche poczekać. Ostatnio jak sprawdzalem kolo 2-3 w czwartek to tez jeszcze nie bylo.Witam, ile dzisiaj spinów i na jakiej grze?.Strona mi nie działa, tak więc może ktoś wie ????
u mnie to samo w wakacje wypłaciłem 300zł z tych spinów od tamtej pory wpada po kilka, kilkadziesiąt centów albo całe zeroNo niby te spiny są, ale ja od jakiegoś czasu wygrywam tylko 0-5 centów, choć na początku to się za każdym razem wygrywało po kilka złotych, nie zależnie na ile było linii i o jakiej wartości.
Jeśli zawsze udawało Ci się na ruletce 33x pomnożyć wkład to najprawdopodobniej wyczerpałeś limit szczęścia na najbliższe 75 lat. To raczej powinno działać właśnie w drugą stronę . Wejście na ruletkę z 0.3e w 99% wypadków powinno kończyć się zerem zanim dojdziesz do 10e :razz:.na sportingbecie chyba ruletke podkrecili bo zawsze udawalo mi sie na niej z 0.30 euro zrobic 10 euro a od jakiegos czasu nic sie nie da wygrac
A ja tam z ciekawości zapytam,jak gracie za 0.30 na ruletce skoro ja na sofcie mogę grać za najmniejszą stawkę 1$? :razz:na sportingbecie chyba ruletke podkrecili bo zawsze udawalo mi sie na niej z 0.30 euro zrobic 10 euro a od jakiegos czasu nic sie nie da wygrac
Dzięki nie wiedziałem że jest możliwość grania mniejszymi stawkami na stronie.Masz dwie opcje do wyboru