Juz gdzies kiedys o tych grach pisałem ze to jest lipa i wypada to co chce system zeby wypadło ... np Triple Chance Hi-LO grasz grasz i wypada Ci takie cos 1 1 3 ... myslisz sobie kazde wyzej i co wypada 1 1 2 hahahaha, dzisiaj beka, ugrane 0.50$, czyli ~1.4zł, więc w triple chance Hi-Lo myślę, pomnożę do 2zł, to już jakąś taśmę można skleić na LM. wykręcam, że bedzie wiecej niż 2 i..... wypada 2 :] i tak już któryś raz z rzędu. i niech mi ktoś powie, że to nie wałek?
O ile to jest losowe to jest t 5-10 % ze wypadnie mniej (nie chce mi sie liczyc ile ) to w koncu musza sie komus trafichaha, dzisiaj beka, ugrane 0.50$, czyli ~1.4zł, więc w triple chance Hi-Lo myślę, pomnożę do 2zł, to już jakąś taśmę można skleić na LM. wykręcam, że bedzie wiecej niż 2 i..... wypada 2 :] i tak już któryś raz z rzędu. i niech mi ktoś powie, że to nie wałek?
To ze spiny sa tylko dla tych co maja conajmniej 30 dni konto u nich to juz wiadomo od bardzo dawna ! "Uwaga, promocja przeznaczona jest dla graczy, którzy posiadają zarejestrowane konto w kasynie do pobrania Sportingbet dłużej niż 30 dni i dokonali wpłaty środków." info na ich stronie, jak nie umiesz czytac to Twoj problemwłaśnie chamski Marcin z czata sportingbetu poinformował mnie łaskawie, że zmieniły się zasady... szczyt bezczelności jak zapytałem czy mi mogą dać linka gdzie te zasady są zapisane odpowiedział, że nie ma ... to ich wewnętrzne zasady...że nie mają obowiązku tego robić. otóż spiny otrzymają tylko gracze, którzy mają konto w kasynie co najmniej 30dni...a przeciez każdy powinien o tym wiedzieć, zwłaszcza, że w ubiegłym tygodniu spiny były...
no nie wiadomo od dawna bo ja założyłem konto w kasynie 22 listopada i zawsze we wtorek i czwartek miałem spiny, a dziś wchodzę i nie ma więc nie mówcie mi , że od dawna to jest. gdy to zakładałem nie było tego tekstu a o zmianach nie informująTo ze spiny sa tylko dla tych co maja conajmniej 30 dni konto u nich to juz wiadomo od bardzo dawna ! "Uwaga, promocja przeznaczona jest dla graczy, którzy posiadają zarejestrowane konto w kasynie do pobrania Sportingbet dłużej niż 30 dni i dokonali wpłaty środków." info na ich stronie, jak nie umiesz czytac to Twoj problem