>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

SportBet$

stratus 2,2K

stratus

Użytkownik
#18 (166)
Zastal Zielona Góra - Turów Zgorzelec (+2.5)
typ: 2 ⛔
kurs: 1.82
buk: Pinnacle
stawka: 4/10
wynik: 79:74
profit: -4.0

stratus 2,2K

stratus

Użytkownik
#19 (167)
Trefl Sopot - Asseco Prokom Gdynia
typ: 2 ⛔
kurs: 1.80
stawka: 3/10
wynik: 83:57
profit: -3.0

stratus 2,2K

stratus

Użytkownik
Podsumowanie maja.
Ilość kuponów: 19
Trafione: 10
Nietrafione: 9
Zwroty: 0
Skuteczność: 52.63%
Średni kurs: 1.931
Środki zainwestowane: 63.50
Środki Wygrane: 67.926
Profit: +4.426
Yield: +6.97%

Rok 2012
Ilość kuponów: 168
Trafione: 80
Nietrafione: 85
Zwroty: 3
Skuteczność: 48.48%
Średni kurs: 1.973
Środki zainwestowane: 549.50
Środki Wygrane: 542.0
Profit: -7.50
Yield: -1.36%

stratus 2,2K

stratus

Użytkownik
#1 (169)
Asseco Prokom Gdynia - Trefl Sopot
typ: Over 151.5 ⛔
kurs: 1.917
wynik: 71:76

stratus 2,2K

stratus

Użytkownik
Jutro rozpoczynają się Mistrzostwa Europy i choć podzielam zdanie, że takie imprezy są raczej do oglądania niż do poważniejszego grania to korzystając z szerokiej oferty na pewno warto zainwestować kilka jednostek. Odnosząc się do faworytów tych mistrzostw to w większości kursy są dobrze wystawione, istnieje jednak możliwość kumulowania poszczególnych zdarzeń (zakłady terminowe), przez co takie inwestycje staja się bardziej opłacalne.
Zapowiada się ciekawa impreza i zapewne jak w wielu poprzednich nie zabraknie emocji i niespodzianek...
Zakłady na awans z grupy:
#2 (170) dubel
Euro 2012 Kwalifikacje - Grupa B typ: Niemcy @1.25
Euro 2012 Kwalifikacje - Grupa D typ: Francja @1.40
kurs: 1.75
buk: Bet365
stawka: 4/10
wynik: ?
profit: ?
#3 (171)
Euro 2012 Kwalifikacje - Grupa D
typ: Szwecja
kurs: 2.62
stawka: 2/10
wynik: ?
profit: ?

stratus 2,2K

stratus

Użytkownik
Staram się omijać te mistrzostwa bo tak jak wspomniałem wcześniej, podzielam zdanie osób, które twierdzą, że takie imprezy lepiej obserwować niż grać. Mając jednak obraz wszystkich spotkań rozegranych w naszej grupie myślę, że kursy wystawione w stronę Polaków są zachęcające. Oczywiście jest to turniej i o końcowym sukcesie może zadecydować dyspozycja dnia, indywidualny błąd itp., to co by nie mówić momentami gra polskiego zespołu może się naprawdę podobać, zresztą najbliższy przeciwnik nie należy do ekip, których należy się obawiać i bezwzględnie jest w zasięgu polskiego zespołu.
Zasady są proste, tylko zwycięstwo daje awans reprezentacji Polski do dalszej fazy i myślę, że ten zespół jest w stanie dziś tego dokonać.
Kursy na awans są takie same jak na wygraną Polaków na wszelki wypadek ;) pobiorę jednak tą opcję...
#7 (175)
Euro 2012 Kwalifikacje - Grupa A
typ: Polska ⛔
kurs: 2.25
wynik: Czechy

stratus 2,2K

stratus

Użytkownik
Po piłkarskich emocjach związanych z grą naszej reprezentacji (chciałoby się powiedzieć, że wyszło jak zawsze, również pod wzgl bukmacherskim porażka), czas na siatkówkę.
Polacy w tej edycji LŚ już dwukrotnie pokonali Brazylijczyków i w dzisiejszym spotkaniu nie są bez szans na ogranie faworyta. Ostatnie mecze między tymi zespołami są niezwykle zacięte i ten również na taki sie zapowiada wszak stawka bardzo duża. Nie zdziwię się jak o zwycięstwie w dzisiejszym meczu zadecyduje tb. Dobrą opcją na to spotkanie wydaje się być over punktowy równie dobrze wygląda hc +1.5 na Polskę.
W drugim spotkaniu potencjał obu zespołów jest podobny więc po takim kursie jaki proponują bukmacherzy warto spróbować &quot;poszukać&quot; wygranej Kanady.
#8 (176)
Polska (+1.5s) - Brazylia
typ: 1 ✅
kurs: 1.85
buk: unibet
wynik: 3:1
profit: +2.55
#9 (177)
Finlandia - Kanada
typ: 2 ✅
kurs: 2.49
buk: pinnacle
wynik: 1:3
profit: +4.47

stratus 2,2K

stratus

Użytkownik
Zagram już dzisiaj ten mecz bo do piątku taki kurs będzie pewnie na hcp -1.5. Podzielam zdanie, ze jak do tej pory Niemcy prezentują się najrówniej ze wszystkich ekip biorących udział w mistrzostwach. Świadczyć o tym mogą wyniki i wygranie grupy B okrzykniętej grupą śmierci bez straty punktu. Czy taka forma wystarczy na osiągnięcie końcowego sukcesu? Nie wiem. Powinna wystarczyć na pewne pokonanie Greków i awans do półfinału. Grecja wydaje się, że wyczerpała już limit szczęścia w spotkaniach grupowych, dodatkowo greccy piłkarze mogą już zacząć odczuwać trudy tego turnieju.
Niemcy wszystkie swoje mecze wygrali jedną bramką, czas odnieść okazalsze zwycięstwo.
Mój typ na to spotkanie to 2:0 dla naszych zachodnich sąsiadów...
#10 (178)
Niemcy (-1.25) - Grecja
typ: 1 ✅
kurs: 1.84
buk: betsson
stawka: 5/10
wynik: 4:2
profit: +4.2

stratus 2,2K

stratus

Użytkownik
Przed nami ostatnie trzy mecze tych mistrzostw i czas na ostateczne rozstrzygnięcia. W pierwszym półfinale spotkają się zespoły Portugalii i Hiszpanii. Z przekroju całego turnieju lepszym zespołem wydają się być Hiszpanie i to w nich bukmacherzy upatrują faworyta do zwycięstwa i awansu do wielkiego finału. Kurs na ich wygraną w regulaminowym czasie gry w ok @2.0 jest wart uwagi, lecz moją przykuł kurs na liczbę bramek w tym spotkaniu. Oczywiście jest to półfinał i każda z drużyn nie będzie chciała przede wszystkim stracić gola ale patrząc na potencjał jakim dysponują obie drużyny to myślę, że jest spora szansa na bramki. Szybko strzelona bramka może &quot;otworzyć&quot; ten mecz powodując, iż ataki jednego z zespołów stworzą szansę na kontry drugiego. Ponadto w obu zespołach nie brakuje specjalistów od stałych fragmentów gry i tu także jest spora szansa na gole.
Liczę, że obie drużyny strzelą co najmniej po jednej bramce. W mojej opinii kursy zaproponowane na over w tym meczu stanowią sporą wartość (o2.5 @2.80 w pinn). Kurs na over 2.0 (przy dwóch golach całościowy zwrot), jest dla mnie satysfakcjonujący i myślę, że takie rozstrzygnięcie ma sporą szansę na powodzenie większą niż przewidywania bukmacherów...
#13 (181)
Portugalia - Hiszpania
typ: Over 2.0 ⛔
kurs: 2.05
buk: pinnacle
stawka: 4.5/10
wynik: 0:0
profit: -4.5

stratus 2,2K

stratus

Użytkownik
Podsumowanie czerwca.