>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Sport w 2021 | Kupony, Typy, Analizy

piatddz 65,4K

piatddz

Użytkownik
LUTY 2022

Luty #1 ATP Cleveland 🇺🇸

🎾 Cedrik Marcel Stebe - Jurij Rodionov | Rodionov @2,05 (7:5) (3:6) (6:1)

Stawka: 100.00j Unibet

Luty #2 ATP Montpellier 🇫🇷

🎾 Gilles Simon - Roberto Bautista Agut | Simon +4.5 @2,02 Krecz Simon

Luty #3 PNA 🇺🇳

⚽ Burkina Faso - Senegal | BTS @2,70 (1:3)

Stawka: 100.00j Unibet +170.00j

Ostatnia edycja:
piatddz 65,4K

piatddz

Użytkownik
Luty #4 Campeonato Paulista 🇧🇷

⚽ Ituano - Inter de Limeira | Ituano @2,01 (2:1)

Stawka: 100.00j Unibet +101.00j

Ostatnia edycja:
piatddz 65,4K

piatddz

Użytkownik
Luty #6 ATP Cleveland 🇺🇸

🎾 Ernesto Escobedo - Dominic Stephan Stricker | Stricker @2,02 (3:6) (6:7)

Stawka: 100.00j Unibet +102.00j

Ostatnia edycja:
piatddz 65,4K

piatddz

Użytkownik
Luty #7 ATP Piune 🇮🇳

🎾 Elias Ymer - Joao Sousa | Sousa @2,08 (7:5) (6:7) (5:7)

Stawka: 100.00j Unibet +108.00j

Luty #8 ATP Montpellier 🇫🇷

🎾 Filip Krajinovic - Alexander Bublik | Krajinovic @2,02 (4:6) (2:6)

Ostatnia edycja:
piatddz 65,4K

piatddz

Użytkownik
Luty #11 Primeira Liga 🇵🇹

⚽ Guimaraes - Braga | Braga @2,00 (2:1)

Luty #12 Eredevisie 🇳🇱

⚽ Zwolle - NEC Nijmegen | Zwolle @2,02 (1:1)

Ostatnia edycja:
piatddz 65,4K

piatddz

Użytkownik
Luty #13 Bundesliga 🇩🇪

⚽ Borussia Dortmund - Bayer Leverkusen | Borussia @1,95

Luty #14 ATP Rotterdam 🇳🇱

🎾 Egor Gerasimov - Philip Kohlshreiber | Kohlschreiber @2,12

Luty #15 FA Cup 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

⚽ Nottingham Forest - Leicester | Leicester @2,01

piatddz 65,4K

piatddz

Użytkownik
Statystki LUTY 2022

Kupony zagrane:
15

Wygrane: 6

Przegrane: 8

Zwroty: 1

Jednostki postawione: 1500j

Jednostki wygrane: 1392j

Bilans: -108.00j

Yield:
-7.2%

piatddz 65,4K

piatddz

Użytkownik
Marzec #1 Serie A

⚽ Inter - Salernitana | Inter powyżej 2.5 @1,75

Inter po przegranej u siebie z Liverpoolem w Lidze Mistrzów praktycznie pożegnał się już z tymi rozgrywkami. Wiara może zostać ale rozum podpowiada, że należy skupić się na obronie mistrzostwa Włoch, które po latach dominacji Juve jest ultraważne dla niebiesko czarnych. Strata punktów pomimo kolosalnej przewagi w ostatnim meczu z Genoą sprawia, że tutaj trzeba po prostu zdecydowanie wygrać z najsłabszym zespołem w lidze. Uważam, że u siebie Inter jeszcze mocniej jest w stanie zdominować rywala, którego defensywa jest tak dziurawa, że 3 bramki w optymistycznym założeniu można wsadzić nawet do przerwy. Salernitana straciła w lidze najwięcej bramek bo aż 56 a Inter aktualnie strzelił ich najwięcej bo aż 55. Rachunek dla mnie jest prosty - wysoka wygrana dzisiejszych gospodarzy. Ostatnio mieliśmy naprawdę szokującą serie strat punktów drużyn z czołowki ligi Włoskiej i tutaj ona się moim zdaniem kończy dość zdecydowanie.

Edit: Typ dnia, trzeba było grać jeszcze wyższe linie.

Wynik: 5:0

Zysk/strata: +75.00j

Ostatnia edycja:
piatddz 65,4K

piatddz

Użytkownik
Marzec #2 La Liga

⚽ Real Madryt - Real Sociedad | Poniżej 2.5 @2,08

Nie ma co się zazwyczaj rozpisywać jeśli chodzi o bety na over/under bo to często przeczucie, ale widzę dzisiaj kilka przesłanek w kierunku małej ilości bramek w Madrycie. Real przede wszystkim w środę gra bardzo ważny mecz z PSG w Lidze Mistrzów i tutaj sprawa jest trudna ale nie beznadziejna jak w przypadku Interu i Królewscy będą próbowali odrobić straty. Myślę, że w przypadku strzelenia bramki jako pierwsi nie będą cisnąc przez 90 minut a raczej próbować dowieźć wynik. Ostatnie mecze Realu w lidze właśnie tak wyglądają. 1-0 z Vallecano, 0-0 z Villareal, 1-0 z Granadą i w prawdzie 3-0 z Alaves ale ten zespół na wyjeździe praktycznie nie istnieje. Uważam, że przewaga w lidze 5 punktów na Sevilla i zapas jednego meczu to dość spora zaliczka i nie spodziewam się tutaj huraganowych ataków od samego początku. Real ostatnio polega na swojej całkiem niezłej obronie i tak wygrywa mecze. W Sociedad na boisku nie zobaczymy Januzaja, Monreala czy Rico co też sprawia, że trudniej będzie im się przebić z dobrze zorganizowanym Realem Ancelottiego. Jeśli miałbym stawiać dokładny wynik to 1:0 lub 2:0 dla gospodarzy a kurs moim zdaniem fajny na under.

Wynik: 4:1

Zysk/strata: -100.00j

Ostatnia edycja:
piatddz 65,4K

piatddz

Użytkownik
Marzec #3 WTA Lyon

🎾 Dayana Yastremska - Sorana Cirstea | 3 sety @2,38

Krótko o drugim dzisiejszym półfinale w Lyonie. Nie widzę tutaj dużych szans na to, że któraś z zawodniczek gładko wygra ten mecz. Yastremska po problemach ze zdrowiem odzyskała formę i gra tutaj bardzo fajnie. Cirstea również uważam że jest w dobrej formie, o czym może świadczyć to że ostatnie 3 rywalki z którymi przegrywała to naprawdę ścisła czołówka: Świątek, Kontaveit i Muguruza. Ukrainka wczoraj wygrała w dwóch setach z Paolini jednak pomimo krótkiego dystansu w meczu było aż 9 przełamań. Szczególnie po wygranym pierwszym secie poziom jej gry spadł i oddała dość wysokie prowadzenie. Udało się zamknąć mecz w dwóch setach ale z Rumunką to już może nie przejść. W 1 rundzie inna Rumunka Ana Bogdan okrutnie napsuła jej krwi i mecz zakończył się dopiero w tie breaku 3 seta. Dzisiaj po drugiej stronie jeszcze lepsza reprezentantka tego kraju i typuje podobny wynik. Sorana gładko pokonała Węgierkę Bondar ale dzisiaj dużo cięższe zadanie. Najwyższy czas na dłuższy mecz. Yastremska gra z podwójną motywacją w mediach mówi że gra o honor swojego kraju. Wszystko to składa mi się w całość, że będzie to zacięty mecz w którym żadna nie odpuści i po takim kursie wybieram ten mecz aby spróbować zagrać 3 sety.

Wynik: 7:6 4:6 6:4

Zysk/strata: +138.00j

Ostatnia edycja:
piatddz 65,4K

piatddz

Użytkownik
Marzec #4 Premier League

⚽ Manchester City - Manchester United | City strzeli w obu połowach @2,02

Z tego co widziałem i czytałem to wiele osób upatruje tutaj bardzo ciężkiego meczu dla gospodarzy lub nawet niespodzianki. Fakt, derby to derby i nigdy nie gra się go jak zwykłego meczu, ale tutaj moim zdaniem sytuacja jest trochę inna. United podchodzi do tego meczu po dwóch bardzo słabych meczach. 0:0 z Watfordem i mega fartownym remisie z Atletico w Lidze Mistrzów gdzie powinni przegrać nawet z handi. Nie widać w ich grze jakiegoś pomysłu Rangnicka, pojawiają się głosy niezadowolenia wewnątrz klubu. Ot typowe United od wielu lat. Ronaldo nie strzela, od gry szczególnie na wyjeździe bolą zęby. Gdyby City było w komfortowej sytuacji odpuściłbym ten typ, jednak jak spojrzymy obiektywnie to zaczęło się robić nerwowo u Pepa Guardioli. Liverpool wygrał 7 meczów z rzędu w lidze i zbliżył się już totalnie na 3 punkty. W Lidze Mistrzów po wygranej 5:0 nad Sportingiem w Portugalii awans 100% zapewniony więc tutaj nie ma czego oszczędzać. Dla City jest to bardzo ważny mecz przed własną publicznością i trzeba go wygrać zdecydowanie. A jeśli City zagra na 100% swoich możliwości ja nie widzę jak tutaj United może mieć swoje szanse. Sam argument o derbach do mnie nie przemawia, City jest 3 razy lepsze, lepiej zorganizowane, ma szerszy skład, pomysł i skuteczność. United już potrafiło zagrać blamaż w podobnym meczu z odwiecznym rywalem i u siebie dostać 0:5 od Liverpoolu. Jak mamy kurs 2.02 że City sobie trochę postrzela to ja to biorę.

Kompletna dominacja City, nie ma co porównywać obecnie tych zespołów

Zysk/strata: +102.00j

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +691
piatddz 65,4K

piatddz

Użytkownik
Marzec #5 Premier League

⚽ Manchester City - Manchester United | Manchester City @2,00

Stawka: 50.00j Betfan

Polecam zagrać jeszcze kursowy boost w Betfanie. Nie gram praktycznie w ogóle w polskich bukach z masakrycznym podatkiem, ale przy zestawieniu takiego kursu myślę że już się opłaca. Nie będę pisał drugi raz tego samego co wyżej, po prostu Manchester City pokazał wielokrotnie, że jest drużyną obecnie o 2 klasy lepszą niż United i jeśli mamy możliwość zagrania na nich u siebie po kursie 2.00 nawet z podatkiem to trzeba korzystać. Maksymalnie ile bukmacher Betfan pozwala nam postawić w tej promocji to 50zł więc tyle dajemy i czekamy na rozstrzygnięcie!

Zysk/strata: +38.00j

Ostatnia edycja:
piatddz 65,4K

piatddz

Użytkownik
Marzec #6 WTA Indian Wells - kwalifikacje

🎾 Daria Saville - Kamilla Rakchimova | Saville @1,85

Bardzo ciekawy mecz dla mnie Australijki z Rosjanką, a właściwie dwóch Rosjanek. Gavrilova powraca po serii kontuzji. Od 2019 do 2021 praktycznie nie grała w ogóle. Natomiast jej potencjał jest imponujący. Od czasów juniorskich wielka nadzieja tenisowa, wygrane juniorskie szlemy i olimpiada młodzieży sprawiały że była z jedną najlepiej zapowiadających się zawodniczek na świecie. Na zawodostwie nie było już tak kolorowo, ale konsekwentnie w top 20-50 Australijka się znajdowała na koniec sezonu. Wygrywała już turniej rangi WTA w New Haven, czyli też USA i nawierzchnia twarda tak jak tutaj w IW. Moim zdaniem jest to idealny moment aby wrócić z przytupem do poważnego tenisa. Urodzona w Moskwie Dasha ma już 28 lat i jest to bardzo możliwe jedno z ostatnich podejść, więc nie ma na co czekać. Jeśli tylko jej zdrowie pozwoli myślę, że zobaczymy ją jeszcze jak sprawia fajne niespodzianki. Jej forma zgodnie z logiką powinna iść co raz wyżej. Po drugiej stronie siatki dzisiaj 21 letnia Rosjanka Rakhimova, która znaczących dokonań w karierze jeszcze nie osiągneła. Co już sporo mówi w tym wieku. Miała kilka przyzwoitych wyników w mniejszych turniejach ale teraz forma nie najwyższa. 4 ostatnie mecze to 4 porażki, chociaż urwany set Sloane Stephens w Guadalajarze może sugerować że miała swoje momenty. Dalej, przy równych kursach na obie panie, stawiam na bardziej doświadczoną zawodniczkę o większym potencjale której kibicuje aby wróciła do swojego najlepszego tenisa. Nie ma lepszej okazji niż turniej rangi 1000 w USA.

Wynik: 7:5 6:3

Zysk/strata: +85.00j

Ostatnia edycja:
piatddz 65,4K

piatddz

Użytkownik
Marzec #7 Liga Mistrzów

⚽ Liverpool - Inter | Liverpool @1,60

Tutaj od początku wiedziałem, że będę grał na zespół angielski w rewanżu. Spodziewałem się trochę niższego kursu na The Reds. Szkoda mi Interu chciałbym, że nawiązali walkę ale kompletnie tego nie widzę. Po pierwszym spotkaniu gdzie przegrali 2:0 u siebie nawet trener w szatni musi przyznać że szans na awans próżno szukać. Liverpool na Anfield dodatkowo jeszcze mocno zyskuje, Salah strzela jak opętany ich posiadanie wzrasta i nie widzę tutaj innej opcji jak pewna wygrana gospodarzy. Inter z kolei bardzo mocno obniża loty poza swoim Giusseppe Meazza, ostatnie mecze na wyjeździe takie jak ten z Goeną pokazywały bezradność niebiesko czarnych. Skoro przegrali do zera u siebie, to nie ma szans że powalczą na Anfield nawet z Liverpoolem który będzie próbował się oszczędzać. Inter to mądry zespół i wie że nie stać go na grę na 3 frontach a aktualnie tak to wygląda. Próbowali, powalczyli ale na 99% odpadną z Anglikami i nie będą tutaj rzucać wszystkich sił i za wszelką cenę wypruwać żył. Liczy się Scudetto gdzie walka jest niezwykle zacięta z Milanem i Napoli i teraz na tym moim zdaniem skupią się goście. Półfinał Pucharu Włoch to kolejna opcja, niestety Liga Mistrzów im odjechała ale tutaj i tak nie było wielkich szans z finansowymi gigantami a osłabiałoby to Inter na pozostałych frontach. Myślę, że przewaga Liverpoolu składowo, finansowo i piłkarsko jest na tyle duża, że nawet po dwóch przegranych meczach z podniesioną głową Inzaghi i jego piłkarze wrócą do Włoch i skupią się na lidze. A po prostu po kursie 1.60 u siebie na dużo lepszą drużynę nie wypada nie zagrać w tak prestiżowych rozgrywkach.

Kto oglądał ten widział, akurat dzisiaj Salah sobie postanowił nie wykorzytać takich setek, masakra. Inter jeden strzał i gol ale piękny. Czasami tak bywa że lepszy przegrywa.

Wynik: 0:1

Ostatnia edycja:
piatddz 65,4K

piatddz

Użytkownik
Marzec #8 Liga Europy

⚽ FC Porto - Lyon | FC Porto @2,07

W tym roku mamy bardzo silnie obsadzoną Ligę Europy. Jest Atalanta, Barcelona, Lipsk, Sevilla i właśnie Porto czy Lyon. Dzisiejsi gospodarze to dla mnie cichy faworyt przynajmniej do finału. Porto jest mega poukładaną drużyną, w której grze nie ma przypadku od bardzo dawna. Suche statystyki. Porto jest niepokonane od 18 meczów. Potrafią pokonywać kryzysy i mądrze dysponować siłami. Odrabiali ze Sportingiem, odrabiali z Lazio ostatnia porażkę ponieśli z Atletico w grupie. Wydawałoby się że po sprzedaży Diaza do Liverpoolu może się coś zaciąć ale nic z tego Porto ma bardzo wyrównany i solidny skład i tutaj upatruje szans. Lyon potrafi zagrać świetny mecz ale do stabilizacji im daleko. Wtopa u siebie z Lille, wtopa z Monaco czy z Reimes u siebie. Ok są to drużyny z czołówki ale w tych meczach Lyon strzelił tylko jednego gola i widać było bezradność w ataku. Dzisiaj na Estadio Do Dragao, gdzie Porto czuje się świetnie musieliby zagrać naprawdę wyjątkowy mecz żeby wywieźć komplet punktów. Bardziej widzę to tak, że Porto ich zdominuje u siebie i będzie chciało załatwić sprawę awansu u siebie. Obowiązki strzeleckie po Luizie Diazie przejął Taremi i Evanilson. Duet jest w niesamowitej formie.W ostatnich 5 meczach Porto obaj zawodnicy strzelili aż 8 bramek przeciwnikom. Są niebezpieczni, zgrani i grają dzisiaj u siebie. Duża szansa dla gospodarzy na win dzisiaj moim zdaniem z chimerycznym Lyonem.

Wynik: 0:1

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +203
piatddz 65,4K

piatddz

Użytkownik
Marzec #9 ATP Indian Wells - kwalifikacje

🎾 Juncheng Shang - Matts Moraing | Shang wygra seta @1,61

Stawka: 100.00j 1xbet

Gram u Ruska to wydarzenie bo w Unim nie wiem czemu nie ma jeszcze kwali męskich do IW. Gram w kierunku 17 latka z Chin, który ma ogromny potencjał przed sobą i akurat w tym meczu może moim zdaniem mocno powalczyć. Zacznę jednak od Niemca, który przyjeżdza tutaj jako zwycięzca challangera w Turynie co odrazu nam winduje tutaj kursy na Chińczyka. Pewnie wygrany mały turniej we Włoszech, ale tam było szybko a przeciwnicy podobni grą do Morainga. Doceniam go, uważam że naprawdę solidnie serwuje i trzyma piłkę i jest niebezpieczny na szybkich nawierzchniach ale... zmiana kontynentu, wczoraj krecz Madena w 1 rundzie kwali więc nie za bardzo mogliśmy cokolwiek zobaczyć. Nawierzchnia tutaj wolniejsza co będzie sprzyjać returnom Shanga. Chińczyk to były nr 1 juniorów, bardzo niewygodny styl, jest leworęczny na codzień trenuje i mieszka w USA, wczoraj oglądałem fragmentami mecz z Cerundolo i naprawdę fajnie returnuje. Nie spalił się i widzę tutaj sporo problemów dla Niemca, jeśli mocne serwisy będą wracały. Shang wchodzi w profesjonalną karierę i może nam się tutaj pokazać w tak wielkim turnieju bardzo szybko. Zobaczymy jak zmiana kontynentu wpłynie na Niemca, obawiam się że turyńska hala a Amerykańska pustynia to duży przeskok i gra może się sporo różnić. Od finału we Włoszech minęły 2 dni. Młody Chińczyk, z takim stylem, motywacją i talentem może mu dzisiaj poważnie napsuć krwi. Oby tylko się nie spalił, ale to kwale więc powinno być jeszcze spokojnie.

Wynik: 6:3 i krecz Morainga

Zysk/strata: +61.00j

Ostatnia edycja:
piatddz 65,4K

piatddz

Użytkownik
Marzec #10 Liga Mistrzów

⚽ Real Madryt - PSG | Vinicius Junior faulowany powyżej 2.5 razy @1,72

Marzec #11 Liga Mistrzów

⚽ Real Madryt - PSG | Posiadanie Realu powyżej 55.5% @1,72

Mecz w którym naprawdę nie jestem w stanie dojść ze sobą do zgody kto tutaj będzie górą. Wydaje mi się że to jest jeden z tych dwumeczów, w którym przewaga własnego boiska daje o sobie znać bardzo mocno. U siebie PSG było o dwa poziomy lepsze i cudem tylko nie wygrali wyżej, co nie musi wcale przełożyć się na mecz na Santiago Bernabeu. Carlo Ancelotti to doskonały taktyk z 25 letnim doświadczeniem w Lidze Mistrzów. Real to nie są ogórki i potrafią narzucić u siebie swój styl gry oraz dostosować się do przeciwnika. Pierwsze co mi przychodzi na myśl jeśli chodzi o Francuzów to ten drastyczny spadek formy na wyjeździe, chyba najbardziej widoczny w dwumeczu z Barceloną, gdzie pokpili prowadzenie 4:0 po pierwszym meczu. Oczywiście to było dawno, ale moim zdaniem tendencja trochę zostaje i dzisiaj spodziewam się jednak lekkiej przewagi królewskich. Nie wiem czy dadzą radę wygrać, ale sądze że będą stroną przeważającą. Zresztą nie mają wyjścia muszą siąść na przeciwnika bo są 1 do tyłu od początku meczu i tutaj wierzę, że Modrić i Kroos zrobią co należy aby uspokoić środek pola. Real potrafi utrzymać się przy piłce i cierpliwie budować akcje. U siebie musi to inaczej wyglądać. PSG naturalnie prowadząć w dwumeczu zacznie mecz na wyjeździe grając z kontry co ułatwi nam ten zakład. Od rana na Unibet spadł próg procentowy o 1% co szczerze skłoniło mnie już do zagrania. Co do drugiego typu to najwyższy czas żeby błysnął 21 Vinicius. Okrzyknięty wielką gwiazdą, musi mieć kilka swoich momentów w tak kluczowym dla Realu meczu. PSG postawi solidną obronę, którą będzie musiał szarpać, prowokować wymuszać i sądzę, że jest bardzo duża szansa że 3 razy będzie musiał być zatrzymany nieprzepisowo. Presja kibiców i własny stadion też mogą lekko wpływać na sędziego który raz czy dwa gwizdnie lekki faul na szybkim skrzydłowym Realu. Jeśli on zawiedzie to cały Real nie ma czego tutaj szukać, a pamiętajmy jednak że jest to najbardziej utytułowana drużyna w historii LM i tak łatwo odpaść nie powinna jednak.

Pierwszy typ doskonały. 6 fauli na Viniciusie w tym dwa na żółtko. Niestety w ostatniej chwili dołożyłem to głupie posiadanie piłki a trzebabyło zaufać przeczuciu i dać tylko te faule. Real tylko 48% posiadania i lekki minus.

Zysk/strata: -28.00j

Ostatnia edycja:
piatddz 65,4K

piatddz

Użytkownik
Marzec #12 Serie A

⚽ Torino - Inter | Obie strzelą @1,85

Bez dogłębnej analizy, dla mnie mecz idealny dzisiaj na przełamanie passy. Inter 6 ostatnich meczów bez BTS-a a dzisiaj przyjeżdża na dość trudny teren do Turynu i to zaraz po pucharowym meczu z Liverpoolem na wyjeździe. Myślałem, że tam pojadą tylko odklepać swoje i wrócić do grania o mistrzostwo, ale jednak zostawili serducho i trochę zdrowia broniąc naprawdę groźne ataki Liverpoolu co dzisiaj może się odbić na fizyczności zawodników. Inter jednak ma spora przewagę składową i jakościową nad Torino co składa mi się tutaj na to że obie drużyny strzelą przynajmniej po jednej bramce. Torino po raz ostatni nie strzeliło bramki u siebie aż w październiku zeszłego roku i to w meczu z Juventusem gdzie przegrali 0:1. U siebie to jest inna drużyna, ostatnio urwali punkty właśnie Juve na tym stadionie i potrafili ograć aż 4 - 0 solidną Fiorentinę. Zdarzyła się tylko wpadka z Venezia. Dzisiaj też myślę, że ukłują Inter przynajmniej raz.

Wynik: 1:1

Niby fart, bo Alexis strzelił bramkę dla Interu w doliczonym czasie gry, ale wcześniej chyba 4-5 setek zmarnowanych przez Inter więc na pewno zasłużony wynik. Ważne, że siadło.

Zysk/strata: +85.00j

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom