Marzec #10 Liga Mistrzów
Real Madryt - PSG | Vinicius Junior faulowany powyżej 2.5 razy @1,72
Stawka: 100.00j
Unibet
Marzec #11 Liga Mistrzów
Real Madryt - PSG | Posiadanie Realu powyżej 55.5% @1,72
Stawka: 100.00j
Unibet
Mecz w którym naprawdę nie jestem w stanie dojść ze sobą do zgody kto tutaj będzie górą. Wydaje mi się że to jest jeden z tych dwumeczów, w którym przewaga własnego boiska daje o sobie znać bardzo mocno. U siebie PSG było o dwa poziomy lepsze i cudem tylko nie wygrali wyżej, co nie musi wcale przełożyć się na mecz na Santiago Bernabeu. Carlo Ancelotti to doskonały taktyk z 25 letnim doświadczeniem w Lidze Mistrzów. Real to nie są ogórki i potrafią narzucić u siebie swój styl gry oraz dostosować się do przeciwnika. Pierwsze co mi przychodzi na myśl jeśli chodzi o Francuzów to ten drastyczny spadek formy na wyjeździe, chyba najbardziej widoczny w dwumeczu z Barceloną, gdzie pokpili prowadzenie 4:0 po pierwszym meczu. Oczywiście to było dawno, ale moim zdaniem tendencja trochę zostaje i dzisiaj spodziewam się jednak lekkiej przewagi królewskich. Nie wiem czy dadzą radę wygrać, ale sądze że będą stroną przeważającą. Zresztą nie mają wyjścia muszą siąść na przeciwnika bo są 1 do tyłu od początku meczu i tutaj wierzę, że Modrić i Kroos zrobią co należy aby uspokoić środek pola. Real potrafi utrzymać się przy piłce i cierpliwie budować akcje. U siebie musi to inaczej wyglądać. PSG naturalnie prowadząć w dwumeczu zacznie mecz na wyjeździe grając z kontry co ułatwi nam ten zakład. Od rana na
Unibet spadł próg procentowy o 1% co szczerze skłoniło mnie już do zagrania. Co do drugiego typu to najwyższy czas żeby błysnął 21 Vinicius. Okrzyknięty wielką gwiazdą, musi mieć kilka swoich momentów w tak kluczowym dla Realu meczu. PSG postawi solidną obronę, którą będzie musiał szarpać, prowokować wymuszać i sądzę, że jest bardzo duża szansa że 3 razy będzie musiał być zatrzymany nieprzepisowo. Presja kibiców i własny stadion też mogą lekko wpływać na sędziego który raz czy dwa gwizdnie lekki faul na szybkim skrzydłowym Realu. Jeśli on zawiedzie to cały Real nie ma czego tutaj szukać, a pamiętajmy jednak że jest to najbardziej utytułowana drużyna w historii
LM i tak łatwo odpaść nie powinna jednak.
Pierwszy typ doskonały. 6 fauli na Viniciusie w tym dwa na żółtko. Niestety w ostatniej chwili dołożyłem to głupie posiadanie piłki a trzebabyło zaufać przeczuciu i dać tylko te faule. Real tylko 48% posiadania i lekki minus.
Zysk/strata: -28.00j