>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Sport najmniej przeidywalny

C 2

chomik44

Użytkownik
Na forum znalazłem podobny temat w którym można poczytać o sportach w których najłatwiej wytypować prawidłowy wynik.
Mnie interesuje bardziej drugi koniec tego &quot;kija&quot;
Jaki sport można najmniej przewidzieć? w jakim najczęsciej zdarzają się przypadki wyników diametralnie innych niz ich kursy?
Proszę o info które sporty są zależne nie tylko od samych umiejętności zawodników ale od innych czynników.
Dlaczego o to pytam? Wyznaję zasadę że bukmacherzy zarabiaja nie na tym ze barcelona wygrywa mecz za meczem i ludzie na nich w ciemno stawiają ze wygrają ale na tym że barcelona raz na x meczów zremisuje lub przegra i ludzie wtopią kasę na tzw &quot;pewniakach&quot;
Czekam na Wasze zdanie ????

M 20,3K

musampha

Użytkownik
Kiedyś grywałem na live tenis stołowy, często oferowany w bet365. Z tego co pamiętam i zaobserwowałem, zakłady na wygranie danego seta często wchodziły po duzych kursach. Koniec końców zwykle wygrywa faworyt, ale wskazać zwycięzce pojedynczych setów jest niełatwo.

strzala 377

strzala

Użytkownik
Wyścigi psów, koni. Ciężko przewidzieć, chyba, jak pobiegnie danego dnia zwierze ;) Trudniej na pewno przewidzieć niż jak zagra jakiś gracz/drużyna.

C 2

chomik44

Użytkownik
obecnie gram konie i rzeczywiście są trudne, zastanawiałem się kiedyś czy nie zrobić testu: stawiając stawkę np 2 Euro na wszystkie konie. jak wygra faworyt strata, jak ktoś inny zysk czesto duzy gdy kurs na konia wynosi nawet około 100.

M 43

mania

Użytkownik
Czyli obstawiasz kilka/kilkanaście koni z jednej gonitwy, w celu zminimalizowania ryzyka przegranej. Poszukaj, w necie jest kilka kalkulatorów do Dutchingu.

R 0

remisy

Użytkownik
Dosyć wyrównane są kursy na turnieje w golfa. Chodzi mi o dzienne typy 18 dołków. Z moich doświadczeń wynika jednak że czasem można coś wybrać, ale faktycznie jest to sport w którym nastawienie psychiczne odgrywa bardzo dużą rolę i ciężko przewidzieć kilka typów na jednym kuponie.

Do góry Bottom