>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Sport jest niesamowity - pomysły hudego ;)

Status
Zamknięty.
mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
[19] Tajlandia(-1.5) - Kanada // 1.73 ✅ 3-0
Stawka: 1/10
BetCity
✅0.73j.
Na jutro kobiety z uniwerka. Peffa, ale widzę, że były lepsze promocje.

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
[22] Korea Północna - Polska @ 2 // 2.30 ✅ 1-3
MarathonBet
✅1.3j.
Ostatni typ na jutrzejszą uniwerkę kobiet.
Korea miała łatwą grupę, mogła poszaleć. Nie należy ich lekceważyć, ale żeby od razu faworyzować... Mają swoją gwiazdkę i trzeba będzie ją mądrze zneutralizować.
Polki na Jelcynie poznały styl azjatycki. Przegrały 3-1 z wg mnie sporo lepszą od Korei reprezentacją Japonii. Teraz rywal łatwiejszy, takiego szoku nie będzie.
Dla mnie my jesteśmy faworytem tego meczu i oby to udowodniły na parkiecie. Miałem stawiać 0.5, ale nie ma co się cackać ;)

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
[23] Korea Północna - Japonia @ 2 // 1.84 ✅ 0-3
Stawka: 1.5/10
BetCity &amp; MarathonBet
✅1.26j.
W Marathonie 1.833, w BetCity 1.85. Wyciągam mniej więcej średnią. Tak pisałem wczoraj, powiedziało się A, to trzeba powiedzieć B:
Przegrały 3-1 z wg mnie sporo lepszą od Korei reprezentacją Japonii. Teraz rywal łatwiejszy, takiego szoku nie będzie.
Korea nieogarnięta. Drużyna jednej zawodniczki. Sytuacyjne piłki wystawiane do środkowej to komedia. Przyjęcie też niski poziom. Odbite na ksero zawodniczki, tak samo wyglądają ????
Japonki prezentują wyższą kulturę gry. Wiedzą jak grać w trudnych sytuacjach, ograły się w ostatnim miesiącu z lepszymi drużynami. Powinno być dobrze.
E: Odsyłam do analiz Redwitza ????
Japonki wiadomo, że popieram mocno ;) Polki trochę mniej, ale też lekko mam zagrane. Na pewno warto spróbować, Brazylia jest przereklamowana.

Otrzymane punkty reputacji: +2
mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
[27] Rudar - Śląsk (DNB) @ 2 // 1.50
MarathonBet

Trudno nie pobrać. ~2.00 na Marathonie i Bwinie na czyste zwycięstwo Śląska. Wiadomo, Podgorica - niełatwy teren, ale różnica poziomów dość znaczna. Możliwe, że będą zmiany u naszych, jednak dalej to my jesteśmy faworytami.

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Sorry, że tak wcześnie, ale trzeba wykorzystać wychylenie się BetCity przed szereg. Odpalamy kadeckie granie.

[28] Słowenia - Algieria @ 1 // 1.30 ✅ 3-0
Stawka: 1.5/10
BetCity
✅0.45j.
Kurs może i mały, ale tu 1.01 powinno być. Algieria to będą bolki, nawet jak mają w składzie zawodniczki, które występowały z juniorkami w Czechach, to nie ma co się spodziewać po nich, drużyna do bicia. Słowenia bardzo solidny europejski poziom, która wydaje się że zrobiła progres od ME. Wygrały ostatnio turniej w Utrechcie, mocno obstawiony, ale wyniki należy dzielić przez 3. Mimo wszystko - każdy skład z Utrechtu byłby lepszy od Algierek wg mnie.
Szukałem czegoś pod dubla, ale po co się potem wkurzać...

[29] Peru - Meksyk @ 1 // 1.70 ✅ 3-0
BetCity
✅0.7j.
Peru w swoim kadeckim składzie ma kilka juniorek, które zagościły w Czechach. Najważniejszą postacią jest zdecydowanie Levya, która grała już w seniorkach. Pchała do przodu juniorki to i u kadetek sobie poradzi. Do tego Peru grało w miarę dobrze w sparingach z Polkami i Tajkami.
Meksykanki takiego zaciągu juniorek nie mają, Ivo Martinez chyba z tych niezłych możliwe, że będzie dostępna. Mają też
Peru góruje warunkami, zobaczymy czy Meksykanki będą nadrabiały zespołem i obronami jak to robiły juniorki. Mimo wszystko sporym faworytem jest Peru. Skład Meksykanek niepotwierdzony ciągle...

Czekam na wahania kursów w innych spotkaniach i coś może jeszcze przyłożę ;)

Otrzymane punkty reputacji: +6
mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
[27] Rudar - Śląsk (DNB) @ 2 // 1.50 ZWROT 2-2
MarathonBet
[30] Ludogorets - Partizan DNB @ 1 // 1.75
BetCity

Według mnie przed meczem na Bułgarów będzie poniżej 2.00 na czysty win. Gram z podpórką, choć pewnie niepotrzebnie. Bułgarzy zmiażdżyli Slovan 3-0 u siebie. Po prawdzie to mogłoby sporo więcej goli. Partizan za to wymęczył się ze słabiutkim Shirakiem, gol na wyjeździe w doliczonym czasie dał im awans. U siebie też nie zagrali nic wielkiego, Shirak gdyby miał trochę bardziej ogarniętych napastników, to by awansował dalej.
Teren trudny, teoretycznie Partizan to podobny poziom do Slovana. Będzie dominacja Ludogorets przez większość spotkania, tylko kwestia tego czy wykorzystają sytuacje. Może jakiś górny handi jeszcze pogram (-2.5 np.).

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
[32] Słowenia - Brazylia @ 2 // 2.06 ✅ 1-3
MarathonBet &amp; BetCity
✅1.06j.
W Marathonie 2.02, BetCity daje 2.11, więc mniej więcej po środku wstawiam.
Troszkę za bardzo faworyzują Słowenia, come on, zrobiły progres, ale bez przesady. Jak Brazylia nie nastrzela błędów, jak USA w meczu ze Słowenią, to luźno wygra.
Poczekam jeszcze sobie na jeden mecz, może kursik pójdzie do góry ;)

Przy okazji, zapraszam do sprawdzenia mojego drugiego tematu, w którym będę testował różne systemy ;) Gra systemamy - idź Pan, rób Pan swoje

Otrzymane punkty reputacji: +9
mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Tradycyjnie już kupon z następnego miesiąca przed statystykami ;)
[1] Algieria - Argentyna @ under 160.5 // 1.20 ✅ 3-0
Japonia - Egipt @ 1 // 1.05 ✅ 3-0
Polska - Portoryko @ 1 // 1.153 ✅ 3-1
Chiny - Tajlandia @ 1 // 1.11 ✅ 3-0
Kurs: 1.615
MarathonBet
✅0.615j.
Taka zlepa, trudno tu będzie o niespodzianki. Faworyci powinni się spokojnie uporać. Argentyna -27.5 ✅ też do ruszenia. Nad niespodziankami pomyślę później.

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
[2] Chiny - Bułgaria @ over 157.5 // 2.00 ⛔ 3-0
Stawka: 0.5/10
MarathonBet
⛔0.5j.
WGP czas zacząć. Nie spodziewałem się, że u Rosjan już dziś pojawią się kursy. Pierwsza kolejka i co ciekawe trudno coś wyciągnąć.
Chinki przemeblowanym składem. Zhu Ting i Xiaotong Liu mają tworzyć parę przyjmujących, a więc dwie dość świeże postacie w kadrze. Mogą więc mieć problemy z atakiem. Środek w miarę, jest Yunwen, atak też ujdzie. Dwie nowości na rozegraniu.
Bułgarki uzbroiły skład w atakującą Nikolovą co oczywiście podnosi im szansę na ugranie czegoś. Najgorszym wrogiem tej drużyny jest przyjęcie, którego czasem nie ma przez calutki mecz. Bułgarki w ofensywie na pewno nie odstają, ale muszą zacząć przyjmować. Boję się grać na nie, dlatego bez większej stawki. A jakby im się dobrze grało, to mogą nawet pokonać Chinki.

[3] Rosja - USA @ 2 // 2.37 ✅ 1-3
MarathonBet &amp; BetCity
✅1.37j.
Rosjanki mają rozgrywać teraz Matienko - trochę słaby wybór trenera, bo ani to przyszłość, ani wielkie umiejętności. Skład Rosjanek jest w przebudowie, pewna era się skończyła. Obmochaeva na bombie, Pasynkova przyjmuje, Zaryazkho na środku, Malova na libero. Nowości jest sporo i widać, że jeszcze trzeba dać im sporo czasu na zgranie.
USA w rezerwach. Nie ma Logan, Larson, Akinradewo, Berg czy Hooker. Jednak Amerykanki mają szeroką kadrę i nawet rezerwy mogą spokojnie grać w finale WGP. Harmotto, Richards, Fawcett, A. Glass, Gibbemeyer + kilka młodych, utalentowanych dziewczyn i skład wygląda naprawdę nieźle.
Rosjanki lepiej przyjmują, ale za to w ataku takiego rozpierdzielu jak z Gamovą nie ma (Obmochaeva też jakoś tak falowała dotychczas). Matienko o środkowych potrafi zapomnieć i tu USA powinno łapać sporą przewagę. Dla mnie faworytem USA. Stawka trochę przesadzona.

Później może jakieś konkretniejsze typy się trafią...

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
[30] Ludogorets - Partizan DNB @ 1 // 1.75 ✅ 2-1
BetCity
✅0.75j.
LIPIEC 2013
Kupony: 33
Zwroty: 1
Wygrane: 22
Przegrane: 10
Zainwestowane: 28j.
Wygrane: 47.745j.
Czysty zysk: ✅19.745j.
Yield: ✅~70.52%​

Leniwy, ale jakże szczęśliwy miesiąc. 33 kupony, myślę, że tak 50-60 to już max. powinno być u mnie. Przez długi czas nie miałem na co stawiać, bo siatkówki nie było, a za piłkę aż tak często nie będę się łapał, przynajmniej nie w tym temacie. Wychodzi na to, że największy zysk w roku, także szkoda, że tej siatki nie było trochę więcej.

Cały rok 2013:
Kupony: 324
Zwroty: 8
Wygrane: 164
Przegrane: 152
Zainwestowane: 289.52j.
Wygrane: 348.431j.
Czysty zysk: ✅58.9107j.
Yield: ✅~20.35%
YIELDY:
Styczeń: ✅36.08%
Luty: ✅5.95%
Marzec: ✅0.28%
Kwiecień: ✅30.58%
Maj: ✅36.49%
Czerwiec: ✅0.66%
Lipiec: ✅70.52%

Otrzymane punkty reputacji: +26
mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
[5] Chiny - Dominikana @ 2 // 4.65 ⛔ 3-2
MarathonBet
⛔0.5j.
Kadetki. Szczerze mówiąc, mój &quot;nos&quot; przewiduje tutaj minusa, ale po takim kursie kurde nie mogę nie spróbować. Dominikana zagra na swoim poziomie - będzie miała szansę. Chinki mają problemy z przyjęciem, gra jest w miarę przewidywalna.

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
[6] Argentyna(-15.5) - Meksyk @ 1 // 1.91 ✅ 100-83
MarathonBet
✅0.455j.
Limit mały, dlatego tylko 0.5 - linia z pupci. Argentynki powinny grać o wyższe miejsca, a nie o jakieś 16-20. Peru, Włoszki, a nawet przeciętny Tajwan je rozgromił, to Argentynki powinny też pogrywać sety do 15.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom