[2]
Włochy - Słowenia @ 1 // 1.35

3-0
Polska - Czarnogóra @ 1 // 1.10

3-1
Niemcy -
Francja @ 1 // 1.45

3-1
Kurs: 2.153
Stawka: 1/10
MarathonBet

1.153j.
Wszystko to ME kadetek. Bacznie obserwuje turniej, pierwszego dnia nic nie grałem, drugiego pograłem Holenderki i dziś over w meczu Niemek był. Nie chciałem jednak sobie już robić problemu z ew. minusem i postanowiłem nie wrzucać tego do tematu. Nowy miesiąc i skoro na razie 2/2, to teraz spróbuję. Miałem grać tylko duże kursy, ale z każdym dniem będzie o to trudniej.
Włoszki najlepsze w swojej grupie, wygrały dziś z Polkami wyciągając mecz z 0-2. Teraz przeciwnik na w miarę podobnym poziomie. Włoszki bardziej kompletny zespół, lepiej przyjmuje, większy spokój na ataku.
Polki na podbitkę, choć może to być mały błąd, bo seta pewnie stracą, a to zawsze stawianie przeciwko gospodarzowi. Z drugiej strony nasze nastki mają jednak ogromne szansę na półfinał i 3-0 z najsłabszymi wypadałoby zrobić.
Trzeci mecz, Niemki prezentują się całkiem solidnie, grały 3 najtrudniejsze mecze już i udało się ograć Ruskie. Francuzki partolą dużo w każdym elemencie dużo - za dużo. Myślę, że Trójkolorowe zakończą turniej bez zwycięstwa.
Ogółem śmiesznie się ogląda takie turnieje, bo można karcić serwisem ile się da