Łapmy kursy, póki nie ostygną. Później może uda mi się zrobić analizy do działów pod niektóre z tych typów, a tutaj zwięźle.
[29] Czarnogóra - Macedonia @ 2 // 5.10

3-0
Stawka: 0.5/10
MarathonBet

0.5j.
Kurs 1.2 na gospodynie słabiutki. Czarnogóry bez swojej gwiazdy - Bokan. Reszta składu przeciętna, środkowe coś potrafią, ale bez szału. O Macedonii dużo nie wiem, bo po prostu nie były zgłaszane do rozgrywek. Sporo gra w Forza Skopje, może nie są aż tak tragiczne. Trochę w ciemno, ale na tak niskim poziomie Macedonia może zaskoczyć.
[30] Chorwacja(-18.5) - Bośnia i Hercegowina @ 1 // 1.94

75-43
Stawka: 1/10
MarathonBet

0.94j.
Chorwacja rusza z Popovic, Alajbeg, Grbac, Fabris, Milos, Usic, Klaric. Nie ma Dugandzic, Katic, ale i tak poziomem niszczą słabą Bośnię.
[31] Słowacja - Liechtenstein(+46.5) @ 2 // 1.91

75-29 idealnie :razz:
MarathonBet

0.91j.
Takiej linii dawno nie widziałem. Liechtenstein jest fatalny, ale te 10 punktów w każdym secie jest w stanie ugrać. Słowacja to nic nadzwyczajnego, trener pewnie da pograć całej 12-stce. Próbuje, bo czemu by nie.
[32]
Litwa(-15.5) -
Islandia @ 1 // 1.91

75-45
MarathonBet

0.91j.
Islandia jest słabiutka, rok temu przegrały z Luksemburgiem i San Marino.
Litwa też niczym wielkim się poszczycić nie może, ale prawdopodobnie w reprezentacji zagra Valdone Petrauskaite, która poziomem niszczy wszystkie pozostałe zawodniczki. Jeśli Valdone zagra, to myślę, że wejdzie na luzie, jak nie to może być typ na styku, ale też raczej powinien na plus wyjść.