uzytkownik-76505
Użytkownik
Był też temat powrotu Waldka Soboty, niestety chciał za duże pieniądze.
Był też temat powrotu Waldka Soboty, niestety chciał za duże pieniądze.
Nie bylo. Wrzuta dziennikarska.Był też temat powrotu Waldka Soboty, niestety chciał za duże pieniądze.
Z tego co słyszałem, to Tuszyński chce w kij kasy za podpis, krzyż mu na drogę, niech wraca do Turcji.Tuszyński sobie szuka klubu na "zachodzie". Polska Ekstraklasa to jest ostateczność.
Tuszyński chce podobno milion złotych za podpis, co przy jego ostatnich poczynaniach jest delikatnie mówiąc śmieszne. Tzn. tyle chciał od Śląska.Tuszyński gada z Jagą ale podobno za sam podpis chce tyle co Jaga zapłaciła za Sheridana.Nie wiem po co on nam bo Sheridana nie wygryzie a na skrzydło w razie odejścia Cernycha się nie nadaje.
Cean proponowało za Frankowskiego milion Euro ale Jaga chce 1,8.
Niby Ludogorets pyta o Góralskiego ale wątpię by było ich stać na reprezentanta Polski. Podobno w mediach padła kwota 1,8 mln Euro ale to jakiś dziennikarzyna pomylił ją z tym ile Jaga chce za Frankowskiego.
Dokładnie. Ja słyszałem o 300 tys Euro. W Białymstoku podbił cenę i podobno pojechał z Pogonią gadać.Tuszyński chce podobno milion złotych za podpis, co przy jego ostatnich poczynaniach jest delikatnie mówiąc śmieszne. Tzn. tyle chciał od Śląska.
Masakra, jestem ciekaw w jakiej gościu jest formie, ale jakoś nie za bardzo mnie przekonuje.Dokładnie. Ja słyszałem o 300 tys Euro. W Białymstoku podbił cenę i podobno pojechał z Pogonią gadać.
Szczerze wątpię, żeby ktoś w polsce mu tyle zapłacił za parafkęMasakra, jestem ciekaw w jakiej gościu jest formie, ale jakoś nie za bardzo mnie przekonuje.
Guilherme po prostu się zasiedział w Warszawie, czas dla niego na zmianę, chociaż to jest dobry nawet bardzo dobry gracz na nszą ligę.Szanse, że Guilherme przedłuży kontrakt z Legią, są coraz mniejsze.
- Kontrakt Guilherme wygasa z końcem roku, nie ma rozmów ws. jego przedłużenia
- Brazylijczyk oczekuje dużej podwyżki, przynajmniej do 40 tysięcy euro miesięcznie. Legia oferuje mu 10 tysięcy mniej
- Możliwe, że w najbliższych dniach Guilherme zdecyduje się na transfer do jednego z klubów ze Wschodu
Inaki Astiz przejdzie w piątek w Szczecinie badania medyczne - poinformowała Pogoń na swojej oficjalnej stronie.
http://www.90minut.pl/news/279/news2796133-Freddy-Adu-na-testach-w-Sandecji.htmlFreddy Adu na testach w Sandecji.
Dzisiaj testy w Sandecji Nowy Sącz rozpocznie 28-letni pomocnik Freddy Adu - były reprezentant Stanów Zjednoczonych. Potrwają one do soboty.
Bardzo się dziwię, że chcą go zatrudnić, będzie chciał sporo kasy, a forma, jakość mizerna raczej.http://www.90minut.pl/news/279/news2796133-Freddy-Adu-na-testach-w-Sandecji.html
Swego czasu miał to być największy talent w historii piłki, ale lata mijały i w sumie niczego wielkiego nie osiągnął, teraz to już jedzie tylko "na nazwisku", uważam, że jeżeli zaliczyłby te testy i podpisze kontrakt z Sandecją to naszej superl ligi i tak nie zwojuje