>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Spekulacje Transferowe Ekstraklasa

Status
Zamknięty.
R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Wg twitterów Kosta podpisze 3 letni kontrakt z Piastem Gliwice.
Szymon Pawłowski nie przeszedł testów med. w Pogoni Szczecin.

psychol32 491,4K

psychol32

Użytkownik

I to jest bardzo dobra informacja dla Piasta. Ten chłop przerasta resztę ligi o conajmniej dwie klasy.
Przerastał ale w tamtym roku na jesieni. Wiosnę miał przeciętną,a po kontuzji to można powiedzieć że całkiem nic nie grał. Życzę mu powodzenia ale szczerze wątpię że wyjdzie mu drugi raz taki sam sezon.

guernica 584

guernica

Użytkownik
Przerastał ale w tamtym roku na jesieni. Wiosnę miał przeciętną,a po kontuzji to można powiedzieć że całkiem nic nie grał. Życzę mu powodzenia ale szczerze wątpię że wyjdzie mu drugi raz taki sam sezon.
Nawet po kontuzji jest lepszy niż ci przepłacani pseudo-piłkarze z nasze śmiesznej ligi. Wystarczy,że jeden z drugim potrafi raz na jakiś czas dobrze kopnąć a już jest traktowany jak niewiadomo jaki talent. Vasiliew w Piaście się odrodzi. Wraca na stare śmieci.

kibic-zwierze 47,9K

kibic-zwierze

Użytkownik
Jak Jaga z Wisłą się dogada to prawdopodobnie Mączyński zagra w Białymstoku. Oferta Jagi jest mniejsza niż pierwsza oferta Legii jednak Wisła jest skłonna negocjować. Wiadome jest jedno Mączyński nie trafi do Warszawy bo nie jest zainteresowany grą w Legii.
W obliczu tego co się dzieję to takie posty brzmią bardzo zabawnie ????

Pamiętajcie - to są tylko piłkarzyki oni &quot;nie są zainteresowani grą (wpisz dowolny klub)&quot; dopóki nie zobaczą faktycznej oferty na stole.

Mógł się Mączyński prężyć i spinac w L+E i gadać w pomidorze jak to on do Legii nie pójdzie to Legia mu udowodniła, że pójdzie. Pieniądze nie śmierdzą drodzy piłkarze.

Ps 1. Gdyby faktycznie Maczynski był taki honorowy a nie miękka fajka to własnie był z Wisłą gdzieś (a o ile wiem a wiem - Maczyński nie jest teraz tam gdzie reszta drużyny ???? ) a nie właśnie pakował mandżur....

Ps 2. Maczyński tak bardzo nie chce grać w Legii, że on warunki swoje uzgodnił już pare dni temu i w zasadzie propozycja wysłana dzisiaj (sprzed godziny/dwóch) do Wisły jak zostanie zaakceptowana a coś mi &quot;przeczucie&quot; mówi, że będzie to kontrakt zostanie podpisany.

R 110

radek9513

Użytkownik

Szymon Pawłowski nie przeszedł testów med. w Pogoni Szczecin.
Na moje to Pogoń jest nieetyczna, nie robi się czegoś takiego piłkarzowi czyli ujawnia się że nie przeszedł testów medycznych bo tam gdzie będzie dzwonił to mu podziękują bo nie chcą kogoś kto jest nie do końca wyleczony...można było to inaczej rozegrać np że nie dogadali się z kontraktem a tak nabrudzili tylko piłkarzowi...słabo

psychol32 491,4K

psychol32

Użytkownik
W obliczu tego co się dzieję to takie posty brzmią bardzo zabawnie ????
Pamiętajcie - to są tylko piłkarzyki oni &quot;nie są zainteresowani grą (wpisz dowolny klub)&quot; dopóki nie zobaczą faktycznej oferty na stole.
Mógł się Mączyński prężyć i spinac w L+E i gadać w pomidorze jak to on do Legii nie pójdzie to Legia mu udowodniła, że pójdzie. Pieniądze nie śmierdzą drodzy piłkarze.
Ps 1. Gdyby faktycznie Maczynski był taki honorowy a nie miękka fajka to własnie był z Wisłą gdzieś (a o ile wiem a wiem - Maczyński nie jest teraz tam gdzie reszta drużyny ???? ) a nie właśnie pakował mandżur....
Ps 2. Maczyński tak bardzo nie chce grać w Legii, że on warunki swoje uzgodnił już pare dni temu i w zasadzie propozycja wysłana dzisiaj (sprzed godziny/dwóch) do Wisły jak zostanie zaakceptowana a coś mi &quot;przeczucie&quot; mówi, że będzie to kontrakt zostanie podpisany.
Nie masz pojęcia o czym piszesz kilka dni temu to on zaakceptował warunki Jagi i wprost powiedział ze chce grać w Białymstoku a nie w Warszawie. Jednak póki co na przeszkodzie stanęły pieniądze bo Jaga nie miała zamiaru płacić za 30 letniego zawodnika 500 tys Euro. Wszyscy myśleli że trochę negocjacje się przeciągną i Wisła zejdzie z ceny ale Mączyńskiemu się odwidziało i prawdopodobnie przystanie na ofertę Legii. Niech tam sobie idzie gość bez honoru dla którego najważniejsze są pieniądze o czym nie raz publicznie się wypowiadał.

seba23 141,8K

seba23

Użytkownik
Ale dlaczego według Ciebie nieetyczne? Skoro nie przeszedł testów medycznych, które Pogoń ma takie a nie inne to czemu mieli by pisać, że np. nie dogadali się co do kontraktu.
Chciałbyś aby przyszedł do klubu, któremu kibicujesz zataiwszy jakieś tam niedomagania byle tylko podpisać kontrakt? A za chwilę wypadł by ze składu i narzekałbyś, że wzięli gościa z kontuzją, któremu teraz trzeba płacić.
Skoro coś tam im w tych testach nie pasowało to jak najbardziej według mnie postąpili słusznie pisząc o tym. Może różne kluby mają różne wymagania co do wyników testów medycznych i w innym klubie stwierdzili by, że wszystko jest OK.

R 110

radek9513

Użytkownik
Poprostu nie pisze się takich rzeczy publicznie bo to brudzi piłkarzowi. Nie wiadomo jak poważna jest kontuzja i teraz każda próba jego transferu będzie utrudniona, kto wie czy nie wyleczyłby tego szybko a tak ma problem. Gdzie nie zadzwoni to mu podziękują. W futbolu pewnych rzeczy nie należy nagłaśniać bo źle działa to dla zawodnika.

S 762

srakaptaka

Użytkownik
Odzidza tez nie przeszedl testow, saga bedzie trwac xd Czesto sa takie infromacje nie wiem o co ci chodzi, to ty chyba masz problem ze zbytnia poprawnoscia polityczna

R 110

radek9513

Użytkownik
Nie mam problemu, poprostu tutaj swobodnie poruszamy się różnymi informacjami które różni ludzie różnie traktują ale już w kręgu poważnej piłki przekazywanie informacji do ludzi/mediów na temat zawodnika powinno odbywać się tak by nie zaszkodzić samemu piłkarzowi w poszukiwaniu pracodawcy. Co do Vadisa, różne źródła podają różne powody, ten transfer ma tyle wersji że to głowa mała ???? W tym niedoszłym transferze najbardziej mnie intryguje menadżer zawodnika, gość tak kręci że to jest niepojęte. Raz mówi że to Legia dała dupy z transferem a raz że jednak Vadis się rozmyślił. Ogólnie czuję że sprawa ma drugie dno i to ma na celu aby jednak po taniości opchnąć Vadisa Olympiakosowi ;)

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Podobno Legia robi podchody pod Sheridana. Ciekawe czy ich stać jak Mączyńskiego na raty chcieli kupić?
W sumie czemu mnie to nie dziwi, Legia od dawien dawna robi to samo, ale kluby powinny się nauczyć jednego, jak Legia chce kogoś wyciągnąć, niech płacą razy dwa i od razu, nie w śmiesznych ratach.

Co do tych rat to śmieszne rzeczy wychodzą np. Lechia b. długo spłacała Śląskowi Sebka Milę, a kwota była śmieszna w porównaniu z pensjami jakie płaca.

psychol32 491,4K

psychol32

Użytkownik
W sumie czemu mnie to nie dziwi, Legia od dawien dawna robi to samo, ale kluby powinny się nauczyć jednego, jak Legia chce kogoś wyciągnąć, niech płacą razy dwa i od razu, nie w śmiesznych ratach.
Co do tych rat to śmieszne rzeczy wychodzą np. Lechia b. długo spłacała Śląskowi Sebka Milę, a kwota była śmieszna w porównaniu z pensjami jakie płaca.
Ale takie rzeczy dzieją się na całym świecie. Jak Quintanę sprzedawaliśmy do Arabii to też na raty. Niby kraj krezusów a było trzeba interweniować w centrali bo nie spłacili na czas.

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Ale takie rzeczy dzieją się na całym świecie. Jak Quintanę sprzedawaliśmy do Arabii to też na raty. Niby kraj krezusów a było trzeba interweniować w centrali bo nie spłacili na czas.
A no dokładnie tak, ale to jest też wina tych wszystkich cen zawodników.

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Prawdopodobnie P. Mraz w Sandecji, razem zagra z Cetnarskim. We Wrocławiu pokazywali wspólne zaangażowanie do ostatniej kropli.. tfu.. minuty ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom