To może ja odpowiem, bo znam sytuację, z bliższej strony, oczywiście bez szczegółów
.
Ale tak. Negocjacje na linii miasto Wrocław - Kuchar i Probierz. Podobno szykowany był model współwłaściciel, trener i menadżer - 3 w 1 co jest chore, bo sam się ma zwolnić potem? Ale nie to jest zabawne, biorą udział 4 podmioty w przetargu i zdaje się codziennie ktoś przychodzi na rozmowę, wczoraj był Probierz i Kuchar, jako pierwsi, rozmowy zakończyli koło 16, dzisiaj rano podpisuje umowę z Cracovią, nie czekając na wyniki przetargu ? Kto tu z kogo debila robi.
Probierz myślał, że wszyscy klękną przed nim i już sprzedadzą mu klub od ręki?
Ostatecznie wczoraj wieczorem lub dzisiaj rano, że się wycofuje z powodu tego jakie Śląsk planuje transfery i kogo sprowadził.
DZIEŃ DOBRY ! Wiadomo to przynajmniej od 10 dni dodatkowo, żaden nie podpisał jeszcze nic, także panie Probierz, weź pan skończ. ....
Dla mnie Probierz jest warty mniej niż zero jako człowiek, zostawia drużynę którą tworzył 3 lata, bo co dr. Filipiak zapłacił więcej? HALO, miał wyjeżdżać za granicę, daleko za tą granicę wyjechał.
Powiem więcej będzie śmiesznie jak Probierz do końca roku wyleci z Krakowa z hukiem, bo mu klimat nie będzie pasował jak w niektórych innych klubach gdzie pracował. Śmiech na sali, Probierza zrobili Bogiem, zupełnie niepotrzebnie i teraz wychodzi, że zachowuje się jakby był nie wiadomo kim.
Pisałem wczoraj o Vassiljevie, był jedną nogą w Śląsku, ale wycofał się razem z Probierzem. Dlatego raczej trafi do Krakowa.
Wpis o Probierzu jest emocjonalny, ale dawno takiej mendy nie widziałem. Jestem ciekaw co na to wszystko kibice z Białegostoku, paranoja.