R
4,1K
robson1416
Forum VIP
To kolejny post i kolejne ruchy na linii Gdańsk --> Wrocław.
Kuświk i Pawłowski przymierzani do Śląska.
Kuświk i Pawłowski przymierzani do Śląska.
Ten Dominik Wydra z Bochum - 23 lata - def. pom. - Austria"Rozmawiamy z 12 zawodnikami i minimum 8 chcemy podpisać. Jeśli się uda będzie kilka hitów"
Vice-mistrzostwo Polski powoduje to że nawet co lepsi zawodnicy chcieliby się pokazać w europejskich pucharach a jeszcze jak zagrają dobre zawody to może spowodować ich awans do lepszego klubu niż Jagiellonia, przykład Vadis w Legii którym interesuje się obecnie bardzo dużo klubów.Maxi Rodriguez były zawodnik Atletico i Liverpoolu został zaproponowany Jagiellonii.
Nasza wiceprezes parę dni temu powiedziała że w tej chwili do klubu dzwonią tacy zawodnicy którzy jeszcze rok temu odmawiali gry w Jadze twierdząc że to za słaby klub dla nich
Dokładnie tak, Kosecki szedł po tego w długich włosach ???? ???? .Mówisz o tym słynnym filmiku? ????
https://youtu.be/K2I9GWwxyfY?t=2m34s
Karuzela trenerska trwa w najlepsze.
Jacek Zieliński nie jest już trenerem Cracovii. Kontrakt z 56-letnim szkoleniowcem został rozwiązany za porozumieniem stron - poinformowała oficjalna strona klubu.
Ja już się w tym wszystkim pogubiłem...%)
A cóż innego miał powiedzieć by wyjść z twarzą?Mioduski dzisiaj zdementował informację, jakoby Lech miał uprzedzić Legię w pozyskaniu szwedzkiego skrzydłowego Nicklasa Barkrota.
A w Poznaniu mocno cieszyli się z "wizerunkowej" wygranej.
Co nie znaczy, że transfer całkiem ciekawy.
byłem w szoku jak to wczoraj przeczytałem, Cotra często pełnił funkcję kapitana w Zagłebiu, jeśli to prawda jestem ciekaw reakcji kibiców podczas derbów, które już w 2 kolejce nowego sezonu...A tym czasem jest szansa na transfer z Zagłębia do Śląska - Dorde Cotra, ma przyjść. Chłopak ma grubą skórę jeśli to prawda .
Nie będzie trzeba czekać z pojazdem do derbow .byłem w szoku jak to wczoraj przeczytałem, Cotra często pełnił funkcję kapitana w Zagłebiu, jeśli to prawda jestem ciekaw reakcji kibiców podczas derbów, które już w 2 kolejce nowego sezonu...