>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Spekulacje Transferowe Ekstraklasa

Status
Zamknięty.
psychol32 491,4K

psychol32

Użytkownik
Ja widziałem info że jeżeli Kuchar przejmie Śląsk to trenerem będzie Probierz. Z tego co wiem to Probierz ma oferty z Turcji (Bursaspor) i Grecji (Kreta).
Jeżeli chodzi o polskie kluby to na dzień dzisiejszy mógłby pójść do Legii Lecha i Górnika. Do dwóch pierwszych to nierealne wiadomo z jakich powodów a do Górnika chyba za wcześnie. Poczeka aż przyjdzie tam grać Podolski

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Ja widziałem info że jeżeli Kuchar przejmie Śląsk to trenerem będzie Probierz. Z tego co wiem to Probierz ma oferty z Turcji (Bursaspor) i Grecji (Kreta).
Jeżeli chodzi o polskie kluby to na dzień dzisiejszy mógłby pójść do Legii Lecha i Górnika. Do dwóch pierwszych to nierealne wiadomo z jakich powodów a do Górnika chyba za wcześnie. Poczeka aż przyjdzie tam grać Podolski
Tak też to widziałem, ale nie jest powiedziane, że Kuchar w ogóle wystartuje w przetargu do kupna klubu. Co do wymienionych tutaj klubów, to również zaden z nich.

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Tak też to widziałem, ale nie jest powiedziane, że Kuchar w ogóle wystartuje w przetargu do kupna klubu. Co do wymienionych tutaj klubów, to również zaden z nich.
Pamiętam jego rządy w Lechii. Najlepiej to skwitować tym transem, który latał po Polsce. Robson ,oby to była tylko uliczna plotka mydląca oczy przed kimś innym, bo jak tak to współczuje już teraz. Tacy ludzie powinni dostawać z miejsca dożywotni zakaz działalności w polskiej piłce.

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Pamiętam jego rządy w Lechii. Najlepiej to skwitować tym transem, który latał po Polsce. Robson ,oby to była tylko uliczna plotka mydląca oczy przed kimś innym, bo jak tak to współczuje już teraz. Tacy ludzie powinni dostawać z miejsca dożywotni zakaz działalności w polskiej piłce.
Dokładnie tak, tak samo jak bajka o Probierzu pewnie ma dodać troszkę punktów ;). Zobaczymy jak będzie. Jest jeszcze 3 innych kandydatów w tym spółka z USA, ciekawie się zrobi ;)

psychol32 491,4K

psychol32

Użytkownik
Panowie macie jakieś info gdzie będzie grał Patryk Lipski ,bo coś wcześniej spekulowano o Lechii Gdańsk
Za chwilę ME U21. Jak dostanie szansę i pokaże się z dobrej strony to będzie mógł przebierać w ofertach.

Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Zagłebie zainteresowane jest kolejnym bramkarzem, mowa o 32 letnim Piotrze Leciejewskim, występującym w Bran Bergen. Jest jednym z najlepszych bramkarzy w lidze norweskiej, w listopadzie 2016 otrzymał nagrodę dla najlepszego golkipera tamtejszej ligi. Norwegowie podobno kilka razy namawiali go, aby grał dla ich reprezentacji, ale za każdym razem odmawiał. Prezes Sadowski pytany o transfer potwierdza zainteresowanie, ale zaznacza również, że Leciejewski ma ważny kontrakt, a jego obecny klub będzie grał w eliminacjach Ligi Europy, więc nie wiadomo czy będą chcieli go sprzedać, ofertę złożyli, czekają na odpowiedz Norwegów.

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Biliński i Zieliński to kolejni piłkarze opuszczający Wrocław, w najbliższym czasie można spodziewać się wzmocnień, jest mowa w kuluarach o rozmowach z 12 piłkarzami z czego 8 minimum ma być zakontraktowanych.

ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Zobaczymy czy trenerowi Śląska starczy czasu żeby to wszystko poskładać do kupy, skoro klub przewiduje aż 8 nowych zawodników ;)

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Zobaczymy czy trenerowi Śląska starczy czasu żeby to wszystko poskładać do kupy, skoro klub przewiduje aż 8 nowych zawodników ;)
Wg mnie nie i w okolicach listopada pewnie będzie kto inny.

Janek jest zbyt miękki, żeby zrobić taką rewolucję, jeśli byłby Probierz, to może ;), ale nie widzę tego i znowu będzie pewnie walka o utrzymanie w tym sezonie. Wszystko zależy od nowego właściciela.

psychol32 491,4K

psychol32

Użytkownik
Co do Probierza to słyszałem dzisiaj że Kuchar wysługuje się jego nazwiskiem by przejąć Śląsk. Obaj Panowie się znają i pewnie rozmawiali na ten temat. Jakieś zapytanie padło o ewentualnej pracy w Śląsku a Probierz w swoim zwyczaju ani nie potwierdziła ani nie zaprzeczył. W mediach szum bo wiadomo dziennikarze z byle plotki potrafią zrobić sensację.
Jak do Śląska nie przyjdą konkretni piłkarze to i dobry trener w pól roku cudów nie zwojuje.
Przede wszystkim trzeba zawodników ściągać z głową. Taki przykład: Alvarinho który w Białymstoku mógłby co najwyżej ubierać choinki w Śląsku grywał w pierwszym składzie.

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Co do Probierza to słyszałem dzisiaj że Kuchar wysługuje się jego nazwiskiem by przejąć Śląsk. Obaj Panowie się znają i pewnie rozmawiali na ten temat. Jakieś zapytanie padło o ewentualnej pracy w Śląsku a Probierz w swoim zwyczaju ani nie potwierdziła ani nie zaprzeczył. W mediach szum bo wiadomo dziennikarze z byle plotki potrafią zrobić sensację.
Jak do Śląska nie przyjdą konkretni piłkarze to i dobry trener w pól roku cudów nie zwojuje.
Przede wszystkim trzeba zawodników ściągać z głową. Taki przykład: Alvarinho który w Białymstoku mógłby co najwyżej ubierać choinki w Śląsku grywał w pierwszym składzie.
A wiesz chociaż kiedy grywał i dlaczego - Alvarinho? Przecież to Rumak go wystawiał bez sensu bo robił na złość władzom klubu bo nie dostał nowy piłkarzy, zachowywał się jak dziecko w piaskownicy, ale o kucyku nie rozmawiamy, bo to jest mimo wszystko poważny temat, niech ten gościu zrobi cokolwiek, awansuje ze słabszą ekipą do Ekstraklasy czy coś wtedy powiem, spoko jest gość, tak to nie ma o czym mówić.
Żeby to co mówisz było prawdziwe Kuchar musi wygrać przetarg. Ja też mogę powiedzieć, że ściągam Mourinho i Messiego na atak, kto mi zabroni, a nie wygra przetargu to powie cóź władze nie chciały Probierza.
Trzeba poczekać na chwilę obecną na 99% przyjdzie do klubu Chrapek, a jak pisałem wcześniej jest wietrzenie szatni i to mocne

edit:
Z tego co wiem:
Pawełek w Wiśle Kraków za Załuskę.
Stjepanovic do Sandecji.
Zieliński do Miedzi Legnica

Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Kolejnym celem transferowym Zagłebia jest podobno Adam Matuszczyk występujący ostatnio w Eintrachcie Brunszwik, jest to środkowy pomocnik, 21 razy wystąpił w reprezentacji Polski, całą swoją karierę grał w Niemczech kolejno w SpvGG Merzig, VfB Dillingen, 1. FC Koeln i Eintracht Brunszwik. Ma jeszcze rok kontraktu, ale prawdopodobnie zostanie on rozwiązany i będzie wolnym zawodnikiem.

psychol32 491,4K

psychol32

Użytkownik
Dzisiaj doszły mnie słuchy że z tym Probierzem to bardzo realna sprawa że objął by Śląsk gdyby przejął go Kuchar. Ba, nawet podobno trafiłby tam Vassiljev.

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Dzisiaj doszły mnie słuchy że z tym Probierzem to bardzo realna sprawa że objął by Śląsk gdyby przejął go Kuchar. Ba, nawet podobno trafiłby tam Vassiljev.
Ile zarabiał Vassiljev w Jagiellonii?
Zresztą nieważne, jeśli Śląsk podpisze takie umowy, porobią się kominy płacowe, to będzie prosta droga do upadku klubu. A jaki Kuchar dawał wkład w Lechię wszyscy wiedzą.
Po drugie, Probierz, wcale nie jest powiedziane, że zostanie trenerem, być może będzie pełnił w Śląsku inną funkcję, ale to też tylko plotki.
Dzisiaj do godziny 12 minął termin składania ofert.

psychol32 491,4K

psychol32

Użytkownik
Vassiljev byś się zdziwił ile zarabiał. nie więcej niż 20-30 tysięcy miesięcznie. W Jagiellonii też nie robią kominów płacowych dlatego ten klub tak się rozwinął w ostatnim czasie. Wielu chłopaków z obecnego składu zarabia po kilkanaście tysięcy. Przez ostatnie 2-3 (pomijając obecny sezon) lata wynagrodzenia wahały się w przedziale 15-25 tys i to jest potwierdzone info. Owszem parę lat temu płacono zdecydowanie więcej dlatego przychodzili tacy zawodnicy jak Rasiak Smolarek czy Reich. Frankowski zarabiał 50 tysięcy i to chyba była największa pensja płacona jak dotychczas. W tej chwili uważam że przy przedłużaniu kontraktów czy też angażu takich zawodników jak Runje czy Sheridan pensje rosną ale nie na tyle jak się niektórym wydaje. Mimo że sytuacja w ostatnim czasie zdecydowanie się poprawiła (głownie dzięki transferom out z klubu) to nadal każda złotówka przed wydaniem oglądana jest kilka razy z każdej strony.

Dodam jeszcze jedno. W ostatnim okienku ściągnięto Sheridana. Jednak dopiero przy drugiej próbie. Po pierwszej nieudanej chciano Anthonego Stokesa wypożyczyć z Blackburn. Jednak okazało się że płacenie mu ok 50 tys zł to zbyt duży wydatek dla klubu.

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Zobaczymy jak będzie, Vassiljew na pewno dałby jakość, a tymczasem wróbelki ćwierkają, że do Wrocławia przyjeżdza J. Słowik ze Szczecina.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom