@ Ozborn - w sportingbecie masz 1.26 na Australię.
Mimo braku Warda to i tak
Kangury są zdecydowanym faworytem do triumfu dziś. Ja pograłem sobie przyjemnego dubla w sportingbecie.
Australia @ 1.26
Czechy -0.5 v
Niemcy @ 1.45
AKO: 1.83
O Aussie pisać wiele nie trzeba, Holder, Crump to liderzy, którzy powinni być poza zasięgiem Brytoli. Watt i Batchelor stanowią solidne uzupełnienie składu i w granicach 50 oczek zakręcić powinni.
Drugi składnik mojego kuponu to Czesi z Niemcami. U naszych zachodnich sąsiadów widnieją praktycznie tylko 2 nazwiska - Smoliński i Wolbert. Czesi zaś dysponują równym składem, Franc i Kus to nazwiska dużo bardziej znane niż Dilger i Kroner, ten pierwszy nawet awansował do półfinału
GP co było niemałym zaskoczeniem. Kurs może i niewielki, ale ryzyko minimalne. Zapewne pojawią się jakieś h2h w sportingbecie to za jakiś czas coś dopiszę ????
kolejny typ, tym razem z Tobetu. Wysokie handi na Wlk. Brytanię vs
Niemcy i tak do pokrycia przez Wyspiarzy. -26.5 pkt? Powinno być spokojnie. Dlaczego? mamy 20 biegów z czego to Australijczycy i Brytyjczycy powinni się bić o czołowe miejsca w każdym z wyścigów.
Niemcy wyglądają znacznie słabiej na papierze niż Czesi zatem będą gubić na nich punkty. Handi w okolicach 30 powinno być wystawione, 26.5 z kursem 1.72 w ciemno gram
Wolbert ostatnio słabiutka forma, Smoliński nie powinien włączyć się do walki z dwójką faworyzowanych nacji, a o Dilgerze i Kronerze nie wspominam...
Wlk. Brytania -26.5 v
Niemcy @ 1.72
Tobet
I prawdopodobnie ostatni typ na ten półfinał.
Zestawienie w sportingbecie Alesa Drymla z Maxem Dilgerem. Handi to tylko +1.5 na korzyść Niemca. Według mnie jest on zdecydowanie najsłabszym ogniwem reprezentacji Dojczów i będzie on pierwszym zawodnikiem do zmiany. Ales powinien wskoczyć na taktyka/jokera za Franca czy Kusa także wielce prawdopodobna większa ilość startów. Kurs bardzo atrakcyjny, bo 1.65. A. Dryml powinien około 5-6 punkcików uciułać, a Dilger jeśli nie skończy z zerowym dorobkiem to już będzie spory sukces.
A. Dryml -1.5 v Dilger @ 1.65
Sportingbet