Hancok top 4 1.50
Lebedevs - Batchelor
1.67
Kasprzak - Hampel
1.55
Woffinden - Ward
1.72 Fortuna
Przy okazji wizyty w ziemniaku pokusiłem się o lajtowy kuponik na dzisiejsze
GP. Krótka analiza , gdyż czasu mało.
Hancock wiadomo największy faworyt dzisiaj do wygranej. Wyśmienita forma , do tego z 6
GP wygrał aż 3 na tym torze. Kurs na to , że będzie w finale przyzwoity. Do kombinacji w sam. Dalej gram na miejscowego idola , który na swoim torze może wygrać z każdym. Olbrzymi talent na pewno spokojnie go stać aby być wyżej od tak chimerycznego zawodnika , którym jest Troy. O ile mnie pamięć nie myli oprócz jednego turnieju w tym sezonie , w którym odjechał chyba najlepsze zawody w swojej karierze , pozostałe turnieje bez błysku. Dalej Kasprzak , który został niedawno IMP , jest w bardzo w wysokiej formie w przeciwieństwie do Jarka, który niedawno 3 pkt na własnym torze! O ile jeszcze można by to było uznać za wypadek przy pracy , gdyż tamten mecz mógł się wydawać lekko podejrzany
tak wcześniejsze zawody ligowe i Jarek notuje trzy zera z rzędu co przez cały sezon nie miał aż tylu zer.. Na koniec Tajski , który jak dla mnie obok Hancocka jest głównym faworytem do wygranej przeciwko Wardowi , który też uważam podobnie jak Jarek ostatnio spuścił z tonu i nie prezentuje się już tak dobrze.
Życzę wysokich wygranych ???? Pozdrawiam