Już nawet zapomniałem, że to forum istnieje ale sezon się zaczyna więc będę się udzielał. Poniżej się trochę rozpisze, ja postawiłem kilka kuponów, ale napisze tutaj większość i każdy może skorzystać. Wszystko obstawiałem w
Milenium. No to jedziemy
D. Ward - A. Lindback 2 @2,4
Darcy ostatnio miał troszkę kłopotów, a poza tym jest to zawodnik, który ma talent i udowodnił to już nie raz, jednak nie ma doświadczenia. Myślę, że nie odnajdzie się tak szybko w gronie tak elitarnych zawodników, więc stawiam na Antona, który jest moim ulubionym murzynem, który uprawia jakikolwiek sport ???? A tak na serio, to jest waleczny, lubi takie tory, ale jak będzie - zobaczymy, to dopiero pierwsze zawody i nigdy nic nie wiadomo.
T. Gollob - E. Sajtudinov 1 @1,8
Wystarczy popatrzyć na wynik Tomka sprzed roku. Jeśli się przygotował dobrze, a widać, że starał się jak mógł, to Emila powinien pokonać, który jak już ktoś wyżej pisał, narzekał troszkę na tor, na łamach pewnego sportowego portalu o nazwie zaczynającej się na S.
N. Pedersen - J. Hampel 1 @1,5
Kurs dość dobry, zwłaszcza, że Nicki jest pretendentem do wygrani całych zawodów. Hampel mało trenował, a rok temu początek zawodów w jego wykonaniu nie był zbyt dobry.
N. Pedersen - E. Sajtudinov 1 @1,55
Tak samo jak troszeczkę wyżej, z Tomkiem Gollobem. Jak już pisałem wiele osób sądzi, że "Dziki" te zawody wygra. Ja uważam tak samo, a w każdym razie sądzę, że w finale będzie na pewno - tak samo TG. Sądzę, że NP i TG będą na podium, a Emil nie awansuje do półfinału.
Ch. Holder - J. Hampel 1 @1.37
Tutaj nie ma się co dużo rozpisywać. Obrońca tytułu powinien pokonać Jarka, zwłaszcza, że każdy punkt jest na miarę złota, gdyż w Finale nie ma już mnożników x2.
N.K Iversen - K. Kasprzak 1 @1.55
Moim zdaniem zarówno PUK jak i ten drugi nie zabłysną, jednak Kasprzak jak jeździł w
GP nic nie pokazał. Jest świetnym zawodnikiem na torze w Gorzowie, na wyjazdach bywało gorzej, zwłaszcza jak nie znał toru a w Auckland jest pierwszy raz.
G. Hancock - A. Jonsson 1 @1.6
AJ miał crasha a w zawodach, w których w tym roku wystąpił nie błyszczał. Herbiemu bardzo odpowiada tor w Nowej Zelandii, a poza tym, jeśli Grin chce jeszcze coś pokazać, to jest to 'ostatni dzwonek'. O to zdarzenie na swoim kuponie jestem spokojny
F. Lindgren - K. Kasprzak 1 @1.6
Dokładnie to samo co z PUKiem. Poza tym Fredka w
GP, w porównaniu do Kasprzaka przynajmniej coś osiągnął
I na sam koniec dwa ostatnio, które są nieprzewidywalne, ale ja lubię ryzyko, bo kto nie ryzykuje nie wygrywa
Emil - Lindback 2 @2.2
oraz
Ch. Holder - N. Pedersen 2 @2.2
O tym pierwszym za dużo się nie rozpiszę, a na temat pary Holder - Pedersen skopiowałbym dokładnie to, co ktoś już w tym temacie pisał. Nicki jest nabuzowany za sytuację w Toruniu i chce zostać IMŚ i zrobi wszystko, aby to się stało. Dodatkowo pewnie będzie chciał pokazać Chrisowi "kto tu rządzi" i odwdzięczyć się za sytuację z Torunia, gdzie sędzia, moim zdaniem, zamiast sędziować chyba sobie rozmawiał przez telefon
To by było na tyle, jak oceniacie te typy?