Myślę, że większość rozumie. Tylko jak wytłumaczysz:Nie rozumiecie że bet365 ma w regulaminie, że zawodnik musi stanąć na starcie wyścigu, żeby móc rozliczyć pewne zakłady z nim? Doyle stanął na starcie 2 biegu, to że go nie ukończył i w oficjalnych wynikach ma '-' nic nie znaczy. Regulamin jest taki a nie inny.
No cóż. Lepiej dmuchać na zimne i Doyle dzisiaj zrezygnował ze startu w Australii. Szkoda wielka jego bo jednak zasłużył sobie na coś więcej swoją postawą niż... 4 miejsce? jednak Hancock i jego bezkolizyjna jazda, regularność i starty to są atuty najwyżej klasy. Chociaż nadal będzie pasjonująca walka o medale w tym chyba najciekawszy pojedynek Holder&ZmarzlikMógłby ktoś obeznany napisać jakie są szanse Doyle'a na występ za 3 tygodnie w Australii na podstawie doniesień o jego stanie zdrowia?
A po czym to wnosisz? Ciekaw jestem odpowiedzi, bo ja sam jestem za tym, by Grisza albo Emil pojechali w cyklu i go uatrakcyjnili.No i w środku ciasno. Maciek się trzyma, coraz bliżej pościg. Antonio odpadł na ten moment, ale zawsze może wrócić, choć ostatnia forma nie uprawnia do tego. Lepiej Zagar, PUK, pewny Fredka, zobaczymy, czy pojedzie dla Bjerre, do dzikich kart więcej kandydatów niż miejsc, już teraz widać. Jakbym miał się bawić w typowanie to najlpewniej: Nicki, jak zostanie jeden Szwed to pewnie i tutaj pojedzie dzikus, no i ciekawe czy będzie drugi brytyjczyk, można by zaryzykowąć Lambertem, bo Bombera chyba nikt przy zdrowych zmysłach tam nie wstawi ???? No i osobiście nie chciałby ruskich , jeżdżą ładnie, widowiskowo, ale nic im więcej się nie należy niż innym, a takie mają podejście