Stojs poniżej 2 @1,83 lanbrokes
1
Stojs równe 2 @5,25 but365 % 1/4 stawki
Dziwi mnie dzikus dla 38 letniego Słoweńca. Przecież mógł go dostać jakiś młody talent np Ziga Kovacic. Dla mnie będzie on dziś typowym statystą, jak to mówią kevlarem. 1 punkt może zdobyć w walce z Harrisem bądź na jakimś defekcie. Stawka w tym roku w
GP jest najsilniejsza od kilku lat, więc wątpie by te zawodnik zrobił więcej niż punkt.
Holder poniżej 9 but365 @2,1
10 ????
Holder równe 9 ladbrokes @8 % (u tego buka liczą się też 1/2 i ew finał)
Chris w Toruniu był szybki, w lidze, jak i w turnieju par. Pojechał do Leszna i już była klapa. Myślałem, że się odrodzi, wyniki w sparingach przekonały mnie, że nie będzie na niego mocnych. W Anglii zdarzają mu się słabsze występy, w Lesznie zawiódł, ciekawe czy to była wpadka czy będzie jak w zeszłym roku tylko top8 nic więcej.
Dziś Holder wg mnie nie miał szczęścia w losowaniu. Numer 14nasty powoduje, że w 1 i 2 serii trafia na korzystniejsze pola A i B. W tych biegach za przeciwników będzie miał m.in Hancocka czy Pedersena. Subiektywnie wydaje mi się, że może zrobić 4-5 oczka, a równie dobrze 2 oczka. Dla mnie 1
GP to wielka niewidoma. 3 seria startów to trudny bieg z Woffindenem i Iversenem, w 4 serii pojedzie z pola C po równaniu, a stanie pomiędzy Polakami Zmarzlikiem i Pawlickim. Jak dla mnie po 4 seriach będzie miał ok 6-7 oczek. Wszystko będzie zależało od ostatniej serii gdzie wystartuje z pola B, a po lewej będzie miał Janowskiego, po prawej Kildemanda i Zagara.
Chris jeśli zawali jeden ze swoich dwóch pierwszych startów to o typ, że nie wejdzie do 1/2 jestem spokojny.
Harris poniżej 4 @2,6 ladbrokes
3
Równe 4 @5,5 % but365
Angielski buk bardzo wierzy w grubego boomberka. Ja tam dziś mu wróże 2 oczka. Kurs bardzo fajny, bo aż 2,6. 2 dni temu jechał na podobnym długim torze, choć może nie tak szerokim w Rzeszowie i tej linii nie przekroczył, a przeciwników miał o wiele słabszych. Jeśli ktoś w polskiej lidze 2 dni temu zrobił 4 oczka to jak ma w stawce 15nastu wyrównanych zawodników zrobić więcej? @2,60 pobieram z przyjemnością.
Hancock powyżej 10 @1,95 but365
powyżej 10,5 @2 sportin.gbet
9 ????
Zmarzlik powyżej 10 @2,5 but365
8
Podpórki na
równe 10 @8 but365 %
Dla mnie obaj to faworyci dzisiejszego turnieju. Widzę ich obu w półfinałach, a nawet i w finale. Nie boję się o treme Bartka, bo już jechał w
GP i nawet je wygrywał przy o wiele większej publice niż ta, która będzie w Krsko. Bartek jest w najlepszej formie co potwierdza w najsilniejszej lidze świata. Tor typowo polski bo długie lotnisko, więc będą latać ci co są szybcy. Hancock wygrał tu rok temu, a Bartek jest najszybszym zawodnikiem na tą chwile. 11 oczek jeśli nie będzie jakiś W, D, U, T to oni spokojnie zrobią. Dwie petardy. Bardziej ryzykowne typy to wg mnie overy Nickiego i Taja.
Zmarzlik - Janowski @1,6 sportin.gbet
Jeszcze jakieś h2h na Bartka. Forma jest zdecydowanie po stronie Bartka, co tu dużo mówić. Maciek potrzebuje jeszcze czasu by się rozkręcić.
Hancock - Woffinden @2,5 sportin.gbet
Inne buki dają @2,13 - @2,25 dziwny kurs dla mnie. @2,5 na zeszłorocznego zwycięzce? Przecież to pierwsze
GP, gdzie nawet liga szwedzka nie wystartowała, to tak trochę wróżenie z fusów. @2,50 tylko za nazwisko, jeszcze vs niezatapialny Greg? Pobieram value.
Kildemand powyżej 5,5 sportin.gbet @1,727
9
Równe 5 @5,5 but365 %
But365 wystawił linie 5 po @1,66 zastanawiałem się nad tym i odpuściłem. Godzinę później inny buk daje mi wyższy kurs więc pobieram. Wierzę, że z nim lepiej, wpisy na twitterze mówią o jego lepszym samopoczuciu, a tor do latania, a taki styl preferuje Peter. 6 oczek na Harrisie, Stoisie, Lindbecku, Lindgrenie da się zrobić. Jeśli wszystko z nim ok to jestem spokojny o ten typ.
Zastanawiałem się nad AJ, ale jednak odpuszczam. Może zrobić te 8 oczek, ale nie liczyłbym na to. Wole jednak odpuścic, a szkoda bo kurs zacny.
Jonsson poniżej 7 @2,8