>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

SPECIAL PROMO Intragame: 100% do 200pln + 22PLN na Skrill + 40PLN freebet!

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Ekskluzywna promocja w Skrill - tylko u nas dla każdego nowego gracza! (tylko u nas)
&lt;script type=&quot;text/javascript&quot; src=&quot;Skrill

Jak skorzystać z promocji:

1. Gracz musi założyć konto w dniach 13 - 31 sierpnia z promocyjnego linku:

&gt;&gt; Skrill
- kwota depozytu
W tytule proszę wpisać &quot;Promocja w Skrill + darmowy zakład 20 lub 40 zł dla każdego + do 222 zł więcej na start z promocji powitalnej!

Pozostałe promocje można łączyć ze sobą!

Nie zwlekaj! Zarejestruj się już teraz!

P 402

plastelina

Użytkownik
Dla każdego nowego gracza czeka:
100% do 222PLN​

6. Bonus musi zostać obrócony przynajmniej 12 razy (liczą się tylko zakłady sportowe), aby dokonać wypłaty. W przeciwnym razie bonus zostanie utracony. Tylko zatwierdzone zakłady będą liczyć się w obrocie wpłatą.
7. Tylko pierwsze 100 złotych (lub 20 EUR) każdego postawionego zakładu na wskazany typ, będzie liczyło się do obrotu przyznanej kwoty bonusu.
8. Wszystkie zakłady (do przyznania bonusu i dla obrotu) muszą być postawione po kursie przynajmniej 2.0. W przypadku zakładów wielokrotnych łączna składowa akumulatora po kursie minimum 2.0 także liczy się do obrotu. Niekwalifikujące się typy zakładów mogą być wnoszone, ale nie liczą się do bonusu.
9. Jeżeli wymagania obrotu stawką dla tej promocji nie zostaną spełnione w ciągu 30 dni od chwili dokonania pierwszego depozytu, wszystkie środki znajdujące się na koncie bonusowym zostaną utracone.
????

E 474

eutanazy

Użytkownik
po jakim czasie przyznawane sa bonusy?
mail wyslany dwa dni temu, a bonusa lub jakiejkolwiek odpowiedzi o jego nie przyznaniu ani sladu, a czas na obrot leci od wplaty....

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Dodatkowy freebet zostanie dopisany na początku września lub PO OBRÓCENIU bonusu startowego. Gracz nie może mieć dwóch aktywnych bonusów na koncie.

C 8

crackp

Użytkownik
Czy, aby otrzymac dodatkowe bonusy, czyli Darmowy zakład do 40PLN i 22PLN na Skrill, trzeba wyslac zgloszenie do 31 sierpnia czy trzeba sie zarejestrowac do 31 sierpnia, a zaklady i zgloszenie wyslac np 7 wrzesnia?

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Czy, aby otrzymac dodatkowe bonusy, czyli Darmowy zakład do 40PLN i 22PLN na Skrill, trzeba wyslac zgloszenie do 31 sierpnia czy trzeba sie zarejestrowac do 31 sierpnia, a zaklady i zgloszenie wyslac np 7 wrzesnia?
Należało się zarejestrować i wpłacić depozyt do końca sierpnia.
Zgłoszenia wysyłacie po obróceniu bonusu startowego, ale nie później jak do 15 września.
Ja z błogą nadzieja czekam na te bonusy . Kiedy mogę spodziewać się kasy na Skrill?
Obróciłeś już bonus startowy?

C 8

crackp

Użytkownik
Rozumiem,ze freebty 40 pln zostana dopisane po obroceniu bonusu startowego lub po jego przegraniu,bo nie moze byc aktywnych dwoch bonusow na raz na koncie, ale w 1 poscie jest napisane:

&quot;2. Dokonaj depozytu na minimum 40PLN i wnieść min. 2 zakłady o łącznej wartości wpłaconego depozytu

3. Wyślij zgłoszenie na adres .....&quot;

Nie ma tu mowy,ze trzeba obrocic bonus startowy,zeby dostac 22 na skrill wiec kiedy bedzie on przyznawany?

P 190

przemek62200

Użytkownik
Panowie, dziala wam stronka ? Czy tylko u mnie od wczoraj jest martwa ?
Miałem ten sam problem przez dwa dni, próbowałem zmieniać DNSy na kompie itp., a pomogło zwykłe wyczyszczenie ciasteczek w przeglądarce, po czym po próbie wejścia na stronę przekierowało mnie na prawdopodobnie nowy adres tego bukmachera tj. intragame2.com.

Szczerze mówiąc nie wiem o co z tym wszystkim chodzi, z tymi cyferkami w adresie - bo najpierw (przez 2 tygodnie) przekierowywało mnie na stronę intragame1.com, a następnie (po identycznych kłopotach z wejściem na stronę jak u Ciebie) na stronę intragame2.com, ale nie miałem czasu w to wnikać, tym bardziej, że aktualnie wszystko hula ;)

ogarnijsie 279

ogarnijsie

Użytkownik
Oho, dziś sprawdziłem konto na Intragame i widzę stan konta: 40zł, czyli jednak nie jest to darmowy zakład ale po prostu bonusowe środki. Obrót 6x po kursie 1.8.

ogarnijsie 279

ogarnijsie

Użytkownik
Jako że tematu o Intragame (jeśli chodzi o zakłady) we właściwym dziale nie ma to pozwolę się podzielić opinią tutaj, może komuś kto waha się czy założyć konto się ona przyda.
Po wysłaniu dokumentów do weryfikacji na drugi dzień odpowiedź, że wszystko okej i mogę już zlecać wypłatę. Sama wypłata na Skrill doszła w 10 minut, chociaż jest niedziela. Strona całkiem czytelna, kursy zwłaszcza na faworytów bywają naprawdę niezłe, ogólnie można grać.

Do góry Bottom